LMA Juniori de Iulie-August 2004*8 ani*(102)
Raspunsuri - Pagina 7
roxanaz spune:
zi macar ce ai gasit, tot prin zgomot si fum asa!!
vezi ca la smyk is inca reduceri bune de tot
corianai spune:
Salutare duamnelor!
Azi am implinit o saptamana de scoala batuta pe muchie, lectii nu s-au facut au avut doar diverse activitati mai mult pe afara. Eva a tras si o infectie urinara sapt trecuta, nu mai facuse asa ceva de un an jumate dar uite ca iar ne-am procopsit... acum e bine si tine mortis sa mearga la bazin la inot cu scoala incepand de sapt viitoare. exact ce-i trebuie...
M-am minunat ce mari sunt ai vostri, Eva e la aceeasi categorie cu Stefan, 129cm 22-23kg... silfida
Saptamana asta a fost de doua ori la innebandy si ii place foarte mult dar nu cred ca putem continua pt ca au un program idiot 16.30-18.00 luni si miercuri. Noi nu putem ajunge inainte de 5 asa ca probabil vom renunta. Ma gandesc sa o pacalesc cu chitara, sa vedem daca merge
avem petrecere duminica cu tema "invers" adica haine pe dos, se incepe cu desertul apoi felul principal, jocuri adecvate, etc. Revin cu poze "Blondele part 2"
pupez, we frumos
kim222 spune:
am gasit tricouri simple uni 100% bbc..pentru sport..la 7 ron..bluzon alb cu guler (100% BBC) gen Polo..pt scoala..cu doar 17 ron...coperti mai smechere asortate cartea cu caietul..acuarele mai dragute (ca forma) am luat numai rechizite la pret mediu si scump..anul acesta nu am mai mers pe ieftine..ca-s tare proaste calitativ..ascutioare nu stiu de care sa iau..ca nu-mi plac..aveti sugestii de firma??
Cori spor la scoala..si petrecere frumoasa...si noi ne distram la Scoica Land..duminica..deci in avans
Dorsilia spune:
Olivia ai dreptate, daca e sa iei cv mai bine sa iei la pret mediu spre scump, pt ca macar dureaza. Si eu initial i-am mult niste stifturi de creioane care zgariau si nu colorau decat asa, vaaag, un penar care i s-a dezlipit intr-o saptamana, acuarele ce nu reusea sa le inmoaie, caiete care sugativau si la care liniatura abia o vedea, coperti care s-au facut ferfenita n jumate de semestru desi nu le manevreaza brutal....deci m-am invatat minte. In ritmul ala la final tragand linie iesi tot ca si cum ai lua un lucru mai calitativ, doar ca ajunge copilul sa se sature de proasta calitate, isi pierde rabdarea, se demoralizeaza si ca parinte risti ca in mijlocul anului scolar sa nu mai gasesti produse calitative (eu am cautat coperti de carti de m-am saturat in primavara cand i se rupsese si a nu stiu cata coperta)
szivarvany spune:
Ascutitoare 3in1 de la Milan, cum am scris, radiera+ascutitoare+recipient, sunt fff ok si macar nu cotrobaie dupa ele alela. Sau cele Herlitz cu recipient, nu am reusit sa le deterioram :D
Super preturi la tricouri ! Sa le poarte cu sanatate Luca
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex
roxanaz spune:
neata
a mai inceput o saptamana..... inca una si gata vacanta. n-am chef sa ma trezesc iar cu noaptea in cap si sa fiu zbir
szivarvany spune:
Buna dimineata si de la noi, aici e toamna si ploua. Insa acum ma bucur, sper sa mi treaca din placerile alergiei :-)
Am fost ieri in miniexcursie iar, acum la Salina Turda. Acolo ar fi frumos, daca nu am fi noi romanii sa o organizam, intretinem si mai multe nu zic :(
Rox, ca bine ai scris ... repede a mai trecut vacanta asta si incepe stresul diminetilor, brrr...
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex
kim222 spune:
gata..ne-am sarbatorit:
https://picasaweb.google.com/111280993528609352489/LucaS8ThBday?authuser=0&authkey=Gv1sRgCLKX8-iDitHNBQ&feat=directlink#slideshow/5781251430046795970
in topul cadourilor a fost un joc Xbox (ieri 6 ore nu s-a miscat..)...si jurnalul de la Rox (ca care s-a si culcat)...spunea :uite cum arata..ca de fazant..adica savant
amironeanu spune:
Buna dimineata!
Si la noi a venit toamna, dar sper sa nu tina mult, vreau sa vina vara inapoi.
Ce mi-a placut week-end-ul acesta, am dormit pana tarziu cu totii, ne-am plimbat prin oras, am fost la pamant si am cules prune, ne-am relaxat.
Roxana, mare dreptate ai si mie mi-e groaza de trezitul cu noaptea in cap si strigat la copii pentru ai scoate din casa in timp util. In plus, tot Iasul este un mare santier, traficul va fi infernal.
O saptamana usoara sa aveti!