LMA Juniori de Iulie-August 2004*8 ani*(102)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata, m am intors si eu pe ogor dupa 3 zile acasa. In care am zacut cu nasu`n pioneze, deh, august, dar macar am vazut sirena mea :-)
La haine si noi stam bine. Inclusiv gecile de iarna ii mai sunt bune. Oricum astept septembrie sa merg in targ :D

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_

Au nevoie de noi: Iulia Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Noi suntem la categoria 140 cm si spre 40 kg, cu 34-36 la pantofi, in functie de calapod...Da cineva mai mult?!
In principiu noi cred ca avem tot ce ne trebuie pentru inceperea scolii, ii spal ghiozdanul (mie mi se pare ca e in stare buna).
Vreau sa-i mai caut un stilou, toate cele de anul trecut scriu, dar mai gros asa, au avut de suferit in clasa intai
Asa ca dupa inceperea scolii bagam cumparaturi pentru ceva treninguri si adidasi, pantofi...chestii...
La gradinita Ioanei ii trebuie o sacosa de chestii asa ca oricum vom merge la cumparaturi de rechizite.

Ma duc sa ma pregatesc de plaja (dimineata eu ma duc decat sa fac o baie, fetele cu John stau mai mult asa ca la 9 ei sunt pe malul marii)

O zi frumoasa sa avem!

Mergi la inceput

Giulik poarta tot 33 la pantofi. In inaltime nu stiu cat s-a lungit, dar picioarele si i-a lungit iar. La kg sigur e pe la 30.
Cristal, vacanta faina sa aveti

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
_

Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna dimineata!

La multi ani Rares, Luca si Matei, sa fiti sanatosi, sa aveti o viata minunata si numai bucurii! Dragi mamici sa va bucurati de ei!

Pe fuga, din pacate, ca de obicei inainte de 25.

Eu am avut un soc la incepetul saptamanii, eram ferm convinsa ca incepe scoala pe 17! Asa ca inca mai avem multe teme de facut, dar trebui si sa mai citeasca cite ceva din lista de carti si am vrea sa mai si plecam o saptamana cu copii prin tara ...

Roberta, vreau si eu magazinul cu haine ok la pret. Am facut atac, o camasa alba, simpla, pentru Stefi 75 lei!
Ioana, tot de pe net ai luat stiloul? Si eu vreau sa-i mai iau unul Stefaniei, acum pendulez intre un MyPen tot de la Herlitz si Tornado de care are.
Voi ce faceti cu manualele? Noua ne-a spus dna ca nu vor mai fi noi cele care le vor primi de la scoala si ca ar fi bine sa cumparam noi manualele.

Mergi la inceput

Andrea, noi am primit manualele la sf de an scolar si arata jalnic, asa ca le am luat dp net acu vreo luna; mate+romana+cunoasterea mediului.

_

Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
Kim noi folosim mai nou creion rotring cu mina 0,5 si-i super incantatacreioane,carioci de la Milan,caiete de la herlitz sau de la sedcom libris ca au liniatura mai faina(Roxi vezi ca sunt sigur in librarii).....mei pe mine pic-urile ma omoara ziceti-mi si mie un pic bun care sa tina mai mult de 2 saptamaninoi le-am incercat pe alea de la pelikan,faber-castell da' nu-s multumita...
Cristalina vreau si eu la mare....cred ca Mariuca ta este cea mai mare dintre piticlonti.....a mea este la categoria usoara..127 cm si 27 de kg si 32/33 la picior!!
Robi zi-mi de magazinul cu pricina...... vrem si noi poze cu sarbatoritul
hai pupicei
edit Andrea eu i-am luat tot un tornado dintr-o librarie din buzau.....manualele le-am primit la sfarsit de an scolar,si matematica este cam mazgalita asa ca trebuie musai sa-i cumpar,restul sunt ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Andreea, hahaha, nasoala faza cu 17 spor la trebi!
Ioana, zau ca n-are nicio problema cu pigna (si nici eu nu am). iar pic-uri iau ric, la gramada, din hypermarket.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Hello! Am avut o zi plina ieri, am stat 7 ore in mall cu Matei :), asa ca-s zombie azi si plina de munci la birou.

Fetele din Iasi, magazinul cu pricina este pe Cuza-Voda, vis-a-vis de posta, e lipit de un magazin mare care vinde chinezarii, cred ca e al doilea magazin pe dreapta cum mergeti din Piata Unirii spre Filarmonica, nu aveti cum sa il ratati. Nu e nimic spectaculos, dar au preturi bune.

Ieri m-am uitat si prin mall-ul din tudor, la reduceri erau niste scoruri....

Rechizite - avem ghiozdanul de anul trecut, si-a meritat banii, nu avem penar, i-am luat stilou nou si l-a scapat in penita :(, avem o tona de creioane colorate, acuarele noi am cumparat cu o saptamana inainte de sfarsitul anului. Trebuie sa cumpar penar (a distrus doua), caiete, pixuri cu gel, coperti, etichete, nu mai stiu ce trebuie pentru ca nu ne-a dat nici o lista.
Caiete folosim de la Sedcom Libris, e OK calitatea, imi plac produsele Milan la creioane...

Mai revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristalina

Neata!

Noi suntem la categoria 140 cm si spre 40 kg, cu 34-36 la pantofi, in functie de calapod...Da cineva mai mult?!
"Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter.” (Mark Twain)

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Uau! Stefan e purice rau...
Tudor e ceva mai indesat - are 103 cm si 19 kg...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

tot vorbeam de rechizite..azi am facut shopping in mod inedit..printre picaturi la campionatul european de drifting...sunt detasata azi 10 ore la mall unde se tine acest campionat...asa ca printre zgomot si fum..mai trag si un shopping..revin cu poze..

v-am lasat ca a venit Luca..

Mergi la inceput