LMA Juniori de Iulie-August 2004*8 ani*(102)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna dimineata si de la noi!

Daria, am vazut pozele de la petrecerea Guliei, se vede ca s-au simtit copii excelent, tortul a fost super, iar Gulia este o frumoasa!
Roberta, multa sanatate, probabil s-a acumulat si stresul si oboseala, probabil ca ar trebui sa o iei mai usor, dar ...
Gabi, frumoase poze, cred ca voi ati trecut pe Transfagarasan cu citeva zile inaintea noastra. La Sibiu ce le-a placut copiilor?
Roxana, ce spune Eva de inceperea gradinitei? O lasi la program scurt sau prelungit? Cum se descurca Pat cu pianul? Ii place? Stefi a primit o vioara cadou de la nasa ei si acum amandoi ma zapacesc sa le caut profesor.
Liliana, ce a spus Adela de vacanta in Romania? I-a placut?

Noi sunt bine, ne prinde foarte bine saptamana aceasta de vacanta, sambata am avut si noi petrecerea Stefaniei, s-a bucurat tare mult, tare ii place sa fie in centrul atentiei. Acum duminica avem petrecerea lui Matei, dar si Stefi va mai avea citiva invitati, sper sa iasa bine, vor fi multi copii de varste diferite.
In vacanta noastra prin tara noua, adultilor, ne-a placut tare mult, le-a placut si copiilor, dar nu prea au avut rabdare. Mereu intrebau cand ajungem, cat mai avem, incepeau sa faca nazbatii in masina cand se plictiseau, a fost destul de obositor pentru ei cu cazare in fiecare seara in alta parte. Sper sa le fi ramas ceva in memorie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Andrea, gradinita Evei e cu program normal - pana la 12.30. deci n-avem alta variatna
la pian.. domnu se cam fataie mai nou ca de, a dat de greu - adica si-a dat seama ca trebuie muncit daca vrei ceva rezultate. si io-st aia rea care il pun sa studieze in fiecare zi ca nu imi plac lenesii. sa vad ce o mai zice de saptamana viitoare, cand va merge o singura data pe saptamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Salutare la toata lumea:)
astazi in final am ajuns si noi la scoala dupa o saptamana de intarziere. Astept cu nerabdare sa vad cum e cu noile profesoare, Mitzu a schimbat si colegii destul de mult ca pana la urma l-au salatat in clasa care face 2 ani intr-unul, sper sa fie totul ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata,

Gabi, frumoase poze...mi-au placut Fratiorii...:))
Dar intai am dat de ceva poze cu rasaduri, iar mi s-a facut chef de cumparat casa

Andrea, sa aveti petrecere frumoasa...Sigur o sa iasa bine chiar daca au varste diferite.

Noi azi reincepem lectiile de pian (la noi toata vara e pauza). Spre deosebire de alti ani Maria isi readuce aminte destul de multe, chiar daca a repetat foarte foarte putin.
Ioana are azi prima ei lectie de pian...sper sa iasa bine, ea e muuult mai emotiva (pe Maria o doare in basca de orice, foarte bine de altfel. daca ar avea si o memorie buna ar fi si mai bine.)

V-am zis ca am crescut...suntem aproape mari Ioana a schimbat 2 dintisori (unul pe 5 august si unul acum 1 saptamana)
Ea voia sa-i scoata pe toti odata, sa vina zana Maseluta cu muuulteee cadouri la ea

O zi excelenta sa avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Cristal - uau, Ioana deja a schimbat dintii? Cred ca am pierdut sirul - ea citi ani are??
Amironeanu - sa stii ca si ai mei fac la fel, mai ales Tudor mereu ma intreaba daca mai e mult pana ajungem...dar ei sunt on=bitnuiti cu drumurile lungi in masina, vad o gramada de dvd-uri pt ca avem un dvd portabil. In plus le place la hotel... - adevarul este ca noi am calatorit foarte mult cu ei de cand erau mici... La Sibiu atractia principala a fost activitatea din Piata Mare - am prins targul de olarit (ocazie de cheltuit ceva bani pe ceramica foarte frumoasa!) si o petrecere a rromilor () asa ca a fost mult entertainment...plus ca in plimbarea de seara prin aceeasi Piata ei se alegeau cu gogosi, inghetata, covrigi...era greu sa scapi de astea cind dadeai de ele la tot pasul...

Am terminat (in principiu...) si cu analizele - de dimineata am fost sa le fac exudatul, ex copro a iesit ok. Banuiesc ca exudatul lui Tudor nu o sa fie ok - v-am zis ca are nasul robinet de mai bine de 2 luni cu diferite intermitente cantitative si de consistenta.... La scoala mi-au facut o surpiza neplacuta in sensul ca au programat vineri dezinfectie si inchid scoala, asa ca trebuie sa tin copiii acasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Gabi, Ioana are 5 ani si 5 luni. La 5 luni jumate ei i-au dat dintii.
Mariei i-au dat dintii la 6 luni si la 6 ani a schimbat primul dinte.
Cred ca e bine ca voinicii tai sunt obisnuiti cu drumurile.
Mandrele mele nu sunt obisnuite cu drumurile lungi...pana la Mamaia intreaba de 100 de ori "cand ajungem?!"

Marina, ati inceput voi mai tarziu sau toata lumea a inceput mai tarziu?!
E bine ca faceti 2 ani intr-unul. Bravo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Am inteles, deci Oana e mai mare cu un an ca Tudor... oricum alor mei le-au dat primii dinti in jur de 8 luni deci cred ca e normal ca la Stefan acum din cei 8 incisivi inca mai are unul de schimbat (si al 7lea a cazut acum un weekend), iar caninii nici nu se clatina - cel mai probabil la anul ma astept sa-i schimbe...inseamna ca si la Tudor tot dupa 7 ani vom vedea primul dinte cazut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Stefi are numai 6 incisivi schimbati, cei 2 laterali de sus nici nu se misca macar. Si nu mai tin minte cand i-au aparut primii dinti. In schimb, Stefaniei i-a crescut deja o masea definitava (prima dupa canini), avuse probleme la maseluta de lapte, a trebuit scoasa si dupa cam 6-9 luni a iesit cea noua. La Matei cica se vor schimba mai repede dintii (ne-a spus stomatoloaga la control).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
frate, de ce nu dorm copiii noaptea? is chiauna... asa se foiesc prin toata casa de zici ca au arici si lacuste prin paturile proprii.
mai sunt doua zile si gata... se pare ca la noi cursurile vor incepe de la 7.45 anul asta. si mai bine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

am deschis subiectul nou aici:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=174532&nm=Juniori-de-Iulie-August-2004-103

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_

Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca

Mergi la inceput