LMA Juniori de Iulie-August 2004*8 ani*(102)
Raspunsuri - Pagina 11
g_ioana spune:
La multi ani Luca,multa sanatate si noroc in viata!!!Kim sa-ti traiasca flacaul!!
.......si la multi ani tuturor celor care poarta numele de Alexandru/Alexandra!!!!
cristalina spune:
La multi ani Luca!
Olivia, sa-ti traiasca voinicul!
La multi ani Alexandrilor/Alexandrelor!
Sa-mi traiasca mandrulina si sa fie sanatoasa si voioasa.
Andrea, distractie placuta in minivacanta, cred ca o sa le placa mult! Gabi a punctat ce ar fi de facut in 2 zile.
Eu le tot promit ca le plimb cu tramvaiul si metroul si nu am ajuns...Ce sa mai zic de gradina zoologica...
Dar toamna asta nu ratez! Am zis!
Roxana, dada trebuie vacanta!
O zi frumoasa sa avem!
kim222 spune:
Multumesc!!!
sa-mi traiasca baietii..ca amandoi sunt Alexandru....sa traiti si voi !!!
io-s super aglomerata cu deschiderea cabinetului (deschide doar sotul)...
in rest..maine sper sa mergem la circ Americano..cica...mi-au venit in clinica circarii si m-am lipit de 3 invitatii..mie nu-mi place la circ..asa ca 1 milion la intrare oricum nu as fi dat
mai vin..
Marina spune:
eu iar am chiulit o vreme de la subiect :) vad ca tot la captolul sarbatoriti suntem asa ca la multi ani Alexandrilor!
roxanaz spune:
neata
Kim vezi ca cu invitatiile alea tot platesti (asa era cel putin anul trecut )
azi e ultima zi de vara oficial calendaristic? yuck
roxanaz spune:
biletul
a primit patrick de o mie de ori astfel de "invitatii" la scoala si gradinita. de fapt era o invitatie sa vii sa platesti biletul sau ma rog, o reducere de 5-10 lei sa zicem. uita-te mai bine pe ea.
szivarvany spune:
sau tu platesti pt tine bilet intreg si pt copil e gratis, asa e la noi.
mneatza si de la noi
ce bine ca e vineri !
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex