LMA Juniori de Iulie-August 2004*8 ani*(102)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

pai incearca, stii tu nu merge.... macar nu ai gandul ca nu ai deschis gura. io tin pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Desi au trecut doar 2 saptamani de la "vizita" la mare, mi-e tare dor de ea. Eu sunt din aceea care ar sta la mare, pe sezlong si in apa la nesfarsit ...

Eu incerc sa organizez un pic minivacanta noastra. Plecam vineri spre Brasov, vrem sa vedem Branul, Rasnovul si nu prea mai stiu ce, apoi Transfagarasanul, vom sta in zona Curtea de Arges 2 zile si apoi 2 zile in Bucuresti. Vreau sa-i duc pe copii la Antipa si cu metroul, Palatul Parlamentului (dar nu cred ca vom intra) si nu mai stiu ce. Va astept cu sugestii, recomandari de vizitat pe traseul nostru.

Vinerea viitoare ne reintoarcem in Iasi, sambata dimineata avem petrecerea pentru ziua Stefaniei, duminica sa ne pregatim si noi de scoala.

Stefi inca citeste povesti, avem niste carti cu diverse texte de autori romani (Creanga, Eminescu, Ispirescu, etc), citeste pe sarite, dar citeste. Incepuse Tinerete fara batranete si viata fara de moarte, dar inca nu a terminat-o, sunt si multe cuvinte pe care nu le stie si nu are rabdare sa intrebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Pe noi ne-a gonit ploaia de la mare Ieri a fost frig, ne-am plimbat, ne-am pozat, am cules scoici si la 18 am plecat acasa...Marea era super rece si fara baie nu are nici un farmec :))
Fetelor le era dor de prieteni asa ca nu au miorlait atunci cand au auzit ca plecam...Mai trist este John, el ar mai fi stat o luna
Anul asta am stat numai in picioare pe plaja, nu stiu de ce pentru ca nu ne-am agitat foarte tare...

Am vazut poze de la petrecerea lui Luca...super poze si super tort!

O zi frumoasa sa avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna!

Kim, foarte frumoase pozele, se vede ca s-au simtit bine copiii, iar tu arati fooooarte bine!

Daria, daca aude Matei de jurnale cu vampiri, ma toaca non-stop :) Si-a pus un post-it in camera cu "Iubesc vampirii" :)

Cristal, sa va fir de bine vacanta!

Andrea, drum bun, e foarte frumos traseul!

Noi am avut duminica petrecere acasa, desi am spus ca nu fac nimic, ne-am intins cam mult, ca de obicei... Partea buna este ca Matei a primit doar cadouri utile, multe haine, carti, asa ca am mai redus din planul bugetar pentru inceperea scolii

Vestea buna este ca am rezolvat cu after-school-ul, acelasi ca si anul trecut, cu diferenta ca il vor si aduce acasa la 5.
Inca nu stiu pretul total, sper sa nu cad jos :)
Oricum, de luni e acolo Matei.

O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Roberta, deci avem 2 vampiri :-))) Giulik abia asteapta sa schimbe si caninii, in speranta ca aia vor fi mari :-)))

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_

Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Amironeanu - daca este frumos puteti face o tura cu bus-ul turistic - merita pentru ca acopera cam tot ce e de vazut mai frumos prin Bucuresti. Si mai puteti merge si in Herastrau, la Muzeul Satului si la Gradina Zoologica...
Kim - sa-ti traiasca baiatul - mi-au placut pozele de la petrecere!

Pe noi ne-au anuntat ca probabil chiar in prima zi de scoala vom face si sedinta cu parintii - mai mult ca sa hotarim care vor fi cluburile de activitati de la after-school si alte probleme organizatorice. De stresul cu manualele eu am scapat, la fel si cu caietele, intra toate in taxa de scoala - eu eventual ar trebui sa ma mai preocup de un stilou si un pix si cam atat.

In rest la servici am o perioada foarte aglomerata, totusi dupa luni si marti (cind avem sedinta de strategie pe anul viitor) sper eu sa se mai elibereze...

Mergi la inceput

neata
la multi ani Luca!!! sarbatorim azi?
mi-e somn si is cam daramata, cred ca o fi nevoie de o vacanta?
o zi frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

LUCA

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_

Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

La multi ani, Luca! Kim

Mergi la inceput

si la multi ani Alexandrilor si Alexandrelor!!

Mergi la inceput