Bravooo Patricia!Hai Lalu, Oana, Gabi! (25)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Lalu in caz ca iti las niste agitate
Oana si pentru tine de incurajare caci maine este ziua cea mare

Lipsesc si azi,merg la magazin sa fac preturi la marfa ,si revin dupa amiaza.
Sa fiti cuminti !!!

36+

AMR 2 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Mari, eu ti-am raspuns la mesajul privat, dar nu stiu daca l-ai primit, pentru ca asa cum spune si Adina, tot nu apare activat :(

Micuta Patriciei nu are poze pe contul comun, iti dau un link de pe FB:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150986834936793&set=a.439535076792.212318.593406792&type=1&theater

Sper sa o poti vedea.

P.S Sunt atat de ametita, ziceti ca am dormit stand in cap

34+ cu

-= Love life, live love =-

http://gasculita.wordpress.com" target="_blank">Blog de neuron insarcinat

http://iulia-elena.blogspot.ro/" target="_blank">Iulia va invinge cancerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Buna dimineata, bulinici !

Si eu visez aiurea de ceva timp, dar ignor cu desavarsire si dau la spate toate bazaconiile. Azi m-a sunat mama sa ma trimita sa-i verific geamurile ca i-a zis nu stiu ce colega ca avea geamurile larg deschise (coincidenta face ca sa nu fie astazi nimeni acasa la ei). Si m-a sunat panicata sa merg sa verific, ca ea oricum a visat urat si are un feeling naspa. In timp ce ma duceam ma gandeam: bravo, ma, ma duc eu, aia viteaza sa scot hotul din casa Noroc ca sta la un bloc distanta, am mers si am vazut ca e totul in perfecta ordine, am balacarit-o nitel pe mama la telefon si am venit sa-mi vad de treburi. Am spalat o masina azi si am facut curat in bucatarie. Chestii minore, jur si totusi, parca am fost la sapat de porumb Acum stau rasturnata pe scaun, cu perna sub spate, numai sa taca din gura bebe si sa adoarma.
Mai am nitelus de lucru, trag sa termin azi, ca vorba aia, eu muncesc, ei NU platesc !

Bebe dragonel Andrei sau dragonita Iris la bord !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Neata, burticute!

Adriana, se pare ca suntem in aceeasi barca, si mie mi-a zis medicul ca se pot rupe oricand membranele, dar de la lichid in exces. Bebe Matei are tot 3 kg, la 36 sapt implinite M-a mai linistit ce ti-a zis tie medicul, ca e suficient de maricel

Olivia, ca tot mi-ai dat tu nr tau de tel pe Facebook, ma gandeam sa te anunt pe tine cand o fi sa nasc, ca ai dpn-ul destul de indepartat de al meu. Si le poti anunta pe fete pe forum, daca eu n-o sa am cum Felicitari pentru minunatiile achizitionate pt . Patutul e genial!

Fetelor, si eu am dormit prost, iar acu pic de somn . Aseara, pe la 11, a venit o prietena pe la mine care are probleme cu sotul si am palavragit, a dormit la mine, era foarte afectata. Si pe mine m-a afectat se pare destul de tare, iar bebe a fost tare agitat in burtica azi-noapte. Deci ma lovea pana si cu capul, simteam un guguloi imens jos cum se misca. De picioare nu mai zic.

Azi m-am trezit de dimi, ca am avut programare la dermatologie. Nu-s probleme cu alunita mea de la san si nici cu cea aparuta la incheietura mainii Deci sunt linistita.

Kytana, mi s-a parut ok medicul la care am fost: Mihaela Vidan, Medlife Grivita. Mi-a zis ca as putea extirpa cu laserul alunita de la san, ca sa nu ma mai jeneze la sutien, costa 220 de lei. Extirparea se face pe loc, cand te duci cu programare. Consultatie nu stiu cat costa, ca eu am avut-o inclusa in abonament.

Eu imi intreb intai medicul care imi urmareste sarcina daca pot face aceasta interventie cu laserul si cred ca o sa o fac

Mai aveam eu niste pb cu pielea, ca ma tot musca ganganii, tot imi apar bubite care ma mananca. Din pacate, e o sensibilitate a sarcinii, iar tratamentul care ar fi indicat nu e permis in sarcina. Deci sa ma inarmez cu rabdare si sa nu ma scarpin

Va pe toate!

fericita 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_m51981 spune:

Mersi mersi..mersi...sarut mana si ....picioarele!!!!! Am reusit, am reusit sa o vad si euuuuuuuuuuuuuuu!!!! Am intrat si pe gmail..si cautam pe picasa poze...iocccc si eram tareee bosumflata ca nu ma descurc...si paccccc primesc mesaj cu linkul care poza de pe facebook...sarut manusiteleeeeeeee!!! Tare frumoasaaaaa..dar nu pare ca are 4 kg, fetita prietenei mele a avut 3.800 si parea multtttttttttttt mai dolofanaaaaa!!! Pupici miiiiiiiiiiiiii!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_77 spune:

Multumesc fetele
Stela eu incerc sa nu mai umblu, treaba prin casa sa fac minim necesar, oricum vorba lui Bob obosesc din te miri ce parca as fi fost la sapa (nu ca as sti cum e, dar presupun). Sa stam linistite macar doua saptamani sa mai stea in burtica.

36+ Bogdan Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_77 spune:

Am vorbit cu Patricia, ieri a fost la control si cand i-a luat tensiunea avea 23, dr foarte calm i-a zis „astazi se naste bebe„. De la clinica a mers la spital, acolo au pregatit-o si a intrat imediat in cezariana, in 10 min au scos
o pe bebe, 45 de minute a durat cu totul operatia, nu a simtit durere nici macar cand au anesteziat-o, doar intepatura, a facut rahi, se simte excelent, fetita e foarte mancacioasa, laptic inca nu a venit, dar mai incearca sa o puna la san, bb azi noapte a dormit toata noaptea, a zis ca o sa posteze pe FB, sotul ei, filmuletul cu baita si cu masa. Joi iese din spital si ne povesteste ea in amanunt.

36+ Bogdan Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Citat:
citat din mesajul lui anidaz

Neata!
Adriana ,vrea si bebe tau sa ne faca o surpriza deci ?
Mariana tu poti trimite mesaj privat oricui are acel PM scris cu rosu ,dar tu nu-l ai activat ,iti lipseste din bara si noi nu-ti putem trimite tie,iar parola n-o scriem aici ca atunci nu ar mai fi secreta.
Ca sa-ti activezi si tu PM faci asa :- Mergi la: Contul meu - Mesaje private- Options- Activeaza mesaje private
Fetele trezite cu fata la cearceaf va insotesc ,n-am dormit bine deloc din cauza mancarimii de burta,e clar ca am facut prurit de sarcina ca am bubite miiiiici pe burta si nu mai stiu ce sa fac...

36+

AMR 2 SAPTAMANI!

Anidaz: ai vorbit cu medicul despre mancarimi? Nu e de neglijat.. Sigur iti da ceva sa le calmeze.
Gata bulionul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

chiar daca a nascut oarecum de uregenta asa calm si linistit pare sa se fi desfasurat totul .

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Neata fetelor !Cam intru cu emotii pe forum cine stie ce surprize mai apar...

Ma alatur si eu celor ce au dormit prost.Nu stiu ce am avut...or incepe insomniile
Mi/am pus si eu nr de tel pe facebook si mi/am notat nr lui Anidaz,deci pe ea on voi anunta cand o sa fie marele eveniment.

Ma rog la DD sa fie dupa 3 septembrie nasterea ca dr mea e in concediu.Ma cam stresez pe chestia asta.
Ieri mi-am facut si eu bagajul de spital...mai am cate ceva de comletat,apoi o sa scriu ce am pus ,poate am omis ceva.

Ma bucur de bbii care-s bine si dolofani...

Merg sa manan ceva ca mi-e tare foameeeeeeee

Mi s-a pus pata de vreo 3 zile pe lapte cu paine,unt si miere de albine...mananc in fiecare dimineata

Pupici si o zi faina !

Face cineva casuta noua???

ANDREEA 35+ cu Andrei
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png

UM 15.12.2011-DPN: 14.09.2012

Mergi la inceput