Bravooo Patricia!Hai Lalu, Oana, Gabi! (25)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

buna noapte buticutze !!!

astazi si ieri am montat sifonierul si canapeaua . sunt un pic obosinica ; nu i-am lasat pe domnii mei (sot si tata) sa faca dupa capul lor - a trebuit sa stau aproape sa le spun cum vreau , ca doar eu le voi folosi mai mult si mie trebuie sa mi se para practice ... sarcutzii cat au avut de patimit , dar au rezistat eroic !!!

si putin de la strasul cu mobila si putin de la faptul ca vineri vor pleca acasa ( anidiaz stiu ca m-ai intrebat ) astazi am izbucnit in plans fara nici un motiv palpabil ...si asta cand eram doar cu sotul , in camera , si m-am botosit pe lume in general ... ce explicatii sa dau . mi se intampla si gata ...

acu sunt multumita de rezultat ( de cum arata sufrageria ) si sunt mai senina , dar inca am de varuit camera noastra ( ca aici va dormi pustoaica pana la 6 luni ) ... sper sa fiu mai relaxata ...

inca sunt la pagina 14 si trebuie sa recuperez ... revin

36 + Teodora

Mergi la inceput

legat de machiaj ... cat am lucrat cu copiii m-am machiat zilnic ... niciodata nu am folosit fond de ten sau creme ( pentru ca transpir si nu suport ) ... folosesc doar culoare pe pleoape , creion ( de la farmec - cel mai bun din 100 incercate , inclusiv super scumpe ) si rimel de la yves saint laurent - f fain ... deci nik bio ...
acum ma machiez cand trebuie sa ma intalnesc cu prieteni sau cand merg la medic ... in rest e prea cald si simt cum se intinde si nu suport ...

36 + Teodora

Mergi la inceput

FELICITARI sa fie intr-un ceas bun !!!

e noapte si sunt super emotionata !!!

bravo fetele !!! Sa dea Dumnezeu sa fiti sanatoase si fericite impreuna !!! multe bucurii intregii familii !!!

36 + Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Fete frumoase, va spun buna dimineata si va invit la un suc de gref - doar pe cana scrie cafea, nu va speriati

Astazi nu sunt in apele mele, am dormit relativ bine dar am avut foarte multe cosmaruri, care mai de care si m-am trezit cu capul cat o dubla (chestia aia de lemn cu care se masoara graul si porumbul)

Parca Olivia si Adriana77 au astazi vizita la doftor, daca am gresit, sa-mi fie cu iertare Sa veniti cu vesti bune fetele, va pup dulce-dulce!

Se anunta iar cod galben si 37C, o placere...

P.S Mamicile de la iul-aug zic ceva ca nu se mai gaseste BCG-ul sa il faca bebeilor... voi stiti ceva de asta?

34+ cu

-= Love life, live love =-

Blog de neuron insarcinat

Iulia va invinge cancerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Neata fetele!

Kytana, multumim de suculet

Adriana, ma bucur ca bebe e bine. Deci de acum te astepti si tu in orice clipa de intalnirea cu .

Eu nu am dormit deloc bine. M-a durut spatele foarte rau aseara, noada si zona mijlocului, m-am tot gandit la Patricia (chiar m-am gandit ca ea avea problema aia cu tensiunea) si imi veneau numai idei ca daca m-apuca acum nasterea. Asa ca azi sunt cam chiauna. Ma bucur ca am programare azi, ca am asa niste senzatii: bebe cred ca nu prea mai are loc, ca ma doare cand se pune in anumite pozitii, burta se face numai guguloaie tari si nici nu pot sa ma mai ridic din pat, cand stau in picioare uneori parca simt ca e asa jos de imi scapa, spatele ma doare... azi sunt buna numai sa ma plang

Pup fetele!

35+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marikaki spune:

Salutare tuturor burticilor si o zi excelenta!
Bravo Patry! Felicitari, sa va traiasca printesa si sa va bucurati de ea! Sanatate multa amandurora si recuperare rapida!
Ieri am fost si am facut cumparaturile pentru bb. Sunt foarte fericita ca acum pot sa-l astept pe bb linistita. Mi-a mai ramas lista cu produsele farmeceutice, dar o voi rezolva astazi. Deci pot sa ma apuc sa fac si bagajul pentru spital. A mai ramas exact o luna de asteptat.
Ma bucur mult pentru toate burticile care sunteti deja aproape de termen.Va tin pumnii si sper sa aveti o nastere usoara si sa fiti sanatoase si fericite alturi de bb.
Bafta multa Oana, Lalu si Gabi!
Kytana multumim frumos pentru suc
Mult noroc burticilor ce merg astazi la medic.Va asteptam cu vesti bune!
Va pupic dulce pe toate!

35w5d
Raul-Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

SA VA TRAIASCA FETITA SCUMPICA SI DRAGALASA SI RECUPERARE USOARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asta era cauza de nu va mai gaseam,ati schimbat titlul........vedeti cum ne facem planuri marete si situatia se poate schimba intr-o clipa
Ieri nu am mai intrat ca ma luasera toti nervii posibili,pe sot acum l-a apucat varuitul si orice ar spune tot imi face debandada in casa si nu ma pot abtine sa nu pun mana pe ceva,sa sterg,sa curat....am zis ca o sa nasc de nervi!!!Acum am intrat si la idei,ca uite ce dpn ai si nasti...cand vrea doamne-doamne,si eu nu am bagajul pregatit chiar azi ma iau de el,macar unele mai importante sa le am acolo in caz de surprize

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_m51981 spune:

Neatza..vreau si eu sa vad poze cu bebelaaaaaa...cum fac?unde intru??? Kytana, ti-am trimis un mesaj privat...deci functioneaza, trimite-mi si mie parola, sau spune-o aici. Va pupppp!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Neata burtici
Acum cand intru am emotii, ma gandesc ca cine stie ce mai citesc...dar ma bucur ca sunteti toate bine
Fetelor cand ma uit la prima noastra bobocica nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul...si este asa frumoasa

lalu85 39+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Neata!
Adriana ,vrea si bebe tau sa ne faca o surpriza deci ?
Mariana tu poti trimite mesaj privat oricui are acel PM scris cu rosu ,dar tu nu-l ai activat ,iti lipseste din bara si noi nu-ti putem trimite tie,iar parola n-o scriem aici ca atunci nu ar mai fi secreta.
Ca sa-ti activezi si tu PM faci asa :- Mergi la: Contul meu - Mesaje private- Options- Activeaza mesaje private
Fetele trezite cu fata la cearceaf va insotesc ,n-am dormit bine deloc din cauza mancarimii de burta,e clar ca am facut prurit de sarcina ca am bubite miiiiici pe burta si nu mai stiu ce sa fac...

36+

AMR 2 SAPTAMANI!

Mergi la inceput