Bravooo Patricia!Hai Lalu, Oana, Gabi! (25)
Raspunsuri - Pagina 19
Olivette spune:
Wow!!! Acum am vazut si eu ca a nascut Patricia.
Bine ai venit grasunica Ilaria!!!
Sa fii sanatoasa, mancacioasa si necolicioasa!!! Wow, ce veste!
Azi toata ziua n-am intrat ca a venit mama pe la mine, dupa 2 luni de stat la tara si o asteptam ca pe painea calda sa ma ajute si pe mine la toate cele. Si acum zic, hai sa vad ce fac fetele. Ma asteptam la vesti de la Lalu, nu de la Patricia. Deja ma apuca emotiile, ca ea avea DPN-ul pe 14.09, cu o saptamana inaintea mea
Revin, sunt de-abia la pagina 15 cu cititul. Va povestesc apoi si despre super cumparaturile facute!
Pup fetele!
35+ Maya
Kytana spune:
Gata si plimbarea de seara Abia astept sa vina Pati sa ne dea detalii si picanterii
mami.ilinca, eu o schimb asa pe nevazute [:P] Maine facem si noi 34w, mai avem ceva, dar cu plimbarile nu ma las. Mai ales ca oglinda de pe hol ma irita, imi vine sa o acopar cand ma uit de la spate mai ales cand trec in boxeri prin fata ei
Daca doctorul nu s-a ingrijorat Simonix, sigur ca fi totul bine Tu mai ales ca ai si mai multa experienta ca noi, stii ce si cum va fi
Doamne ajuta sa fie totul ca la carte cu bebe din burtic si cu tine, evident
33+ cu
-= Love life, live love =-
Blog de neuron insarcinat
Iulia va invinge cancerul!
sandy_2008 spune:
avem un bebe. felicitari Patricbebe! cum a nascut? la ce spital? sa creasca mare si frumoasa!
lalu85 spune:
Fetelooor vaaaii...nu-mi vine sa cred...acum am vazut, citeam titlul si nu reuseam sa inteleg ce se intampla...am vazut si poza si este o dulceata, o scumpa, o ingerita frumoasa
bravooo patric, sa va traiasca printesica, sa fiti sanatosi
lalu85 39+ cu
carinablanca spune:
Buna seara fetelor si
FELICITARI Patricbebe!!!!!!!!!! Sa ai un bebe sanatos si necolicos si mult laptic!
M-am emotionat sa vad ca avem 1 bebe!!!!!!!!!!!!!
Fetelor, am vazut ca ati deschis subiectul celule stem. Noi recoltam, ca am recoltat si la fetita de la Cord Blood Center. Si vreau sa spun ca daca e cineva interesata sa recolteze de la ei eu primesc un cupon de reducere de 10% din valoarea pachetului ales pe care pot sa il dau oricui si imi dau si mie ceva reducere la pachetul meu daca aceasta reducere e folosita de cineva. Daca e cineva interesata va rog sa imi spuneti sa cer voucherul ala si asa putem castiga amandoua.
Mami de fetita cu fundita Maria si 34 + cu http://lmtf.lilypie.com/LuMCp3.png
carinablanca spune:
Imi dati si mie parola si user sa pot vedea poze?
Nu am prea intrat iar ca am avut un week-end incarcat cu ziua de nastere a piticei.
Si pe deasupra bunica e tot mai rau si vestile sunt din cele mai rele.
Mami de fetita cu fundita Maria si 34 + cu http://lmtf.lilypie.com/LuMCp3.png
Olivette spune:
Este o grasunica frumoasa foc bebelusa Patriciei!
Lalu, cavaler mare bebelinul tau de a lasat-o pe Ilaria inainte!
Oana, daca nu intru maine, sa ai o nastere usoara si sa-ti revii repede dupa cezariana si fetita sa fie sanatoasa!
Adina, no comment despre soacra ta
Daniela, ma bucur ca ai vazut-o pe draga de Emma si te-ai mai linistit si tu
Cam atata a retinut memoria mea Pe toate celelalte va pup si va imbratisez cu drag si sa nu va suparati ca nu v-am nominalizat!
Hai sa va zic de cumparaturi, ca tot m-ati intrebat. Au luat tot ce le-am dat pe lista, si in plus si au venit si cu bani inapoi! Ii mai trimit si alta data!
Deci a fost sotul cu cumnata (care imi adusese din State deja 3 pungi de hainute, paturici si alte minunatii) si cu o matusa draga pe care am ales-o moasa bebelinei (nu e in sensul de moasa ca la Daniela in Anglia, asa e traditia la noi. Sa fiu sincera nu stiu ce face moasa exact in afara de cadouri )
Au luat carucior, 3 in 1, la 350 lei, exact modelul pe care il vroiam. Am gasit undeva pe net unul la fel ca sa vedeti cum arata: http://galaticity.olx.ro/vand-carucior-baby-care-3-in-1-iid-390553472
Mi-au luat si genata la fel ca si caruciorul si.... surpriza cea mai mare, au luat si un patut-tarc-leagan-masa de infasat (n in 1 ) roz si...cu floricele exact ca si carutul!!! Uitati-l aici: http://www.articolecopii.ro/patut_tarc_copii_baby_care_roz_396_babycare_frw_396-58824.p.html
Acum, eu patut aveam de la nepotel, din acela de lemn cu gratii, imi mai trebuiau doar saltea si lenjerii, dar au avut cele 2 damblaua sa-mi ia unul nou. Sunt foarte incantata de el ca se si leagana, are muzica, carusel, buzunare laterale ,masuta de infasat care se da peste cap pe lateralul patutului cand nu o folosesti, si in plus, mai tarziu il pot folosi ca tarc.
Au mai luat luat lenjerie, saltea integrala de cocos pentru patutul de mai sus, cadita (15 lei), 2 camasi de alaptat, sutiene de alaptat, o paturica pentru bebe care se prinde cu capse si fermoar de poti sa-l bagi pe bebe in ea. Ce mai! Au venit incarcati si am fost foarte incantata de ce au luat.
Azi am spalat si eu 3 masini cu haine, paturici si altele pentru bebe. Mai am maine lenjeria si cateva lucruri de alea mele si termin cu spalatul.
Maine vine mama iar sa ma ajute cu spalatul pe jos, geamuri. Sa punem perdeaua, sa intindem covorul (ca l-am spalat si a ramas rulat momentan) si incet-incet poate vad si eu camera lui bebe gata!
Asta nu inseamna ca bebe sa se grabeasca si sa vina mai repede!
Aaa, si maine seara merg la dr la spital, ca e de garda. Sper sa-mi faca si o eco, ca n-am mai facut de 4 saptamani si tare dor mi-e sa vad ce mai face buburuza mea si cum mai e ea pe-acolo.
Sa aveti o noapte usoara!
Pup fetele!
35+ Maya
Adriana_77 spune:
Patricia a facut cezariana de urgenta din cauza tensiunii, dar sunt bine si ea si bebelina. Alte amanunte momentan nu am sper maine sa reusesc sa vb cu ea pe indelete
36+ Bogdan Alexandru
Adriana_77 spune:
Am fost la control, bebe e foarte bine, e mai mare cu o saptamana, are 3 kg si lichidul e putin (dar a zis ca la 36 de sapt si la cat e bebe de mare e ok sa fie putin) si e foarte inghesuit saracu#539;ul, nu mai poate sa faca cine stie ce miscari, mi-a zis ca din momentul asta se pot rupe membranele oricand, dar sa nu ma sperii ca bebe e mare si poate sa vina fara probleme, asa ca gata cu umblatul hai hui, o sa incerc sa stau linistita ca sa mai stea la copt pu#539;in. Ma anunta miercuri, dupa ce se uiat la lista de programari, cand facem cezariana.
36+ Bogdan Alexandru