Bravooo Patricia!Hai Lalu, Oana, Gabi! (25)
Raspunsuri - Pagina 22
mami.ilinca spune:
Neata dragelor,
Va pup pe toate,imi pare rau ca nu prea sunteti in apele voastre azi , o fi si de la valul de caldura care vine....sper sa va reveniti doar avem de facut galerie pt fetita Oanei:
Hai bebelusa Oanei!
Doamne ajuta , sa ai o nastere usoara, sa ai o fetita sanatoasa, sa te refaci repede si sa fie 100%eficient tratamentul care urmeaza!
pt tine!
toate
Elfica spune:
Buna si de la mine pe ziua de azi! Oana, mai ai mai putin de 24 de ore si iti vezi puiul. Multa liniste, o noapte odihnitoare si numai ganduri de bine! Ne rugam pentru voi, sa treceti cu bine peste toate incercarile! Abia asteptam vesti de la tine!
Ziua de 21 august ii place vreunui bebelus, si-o alege pentru a veni pe lume? Petru, bebe de Lalu, oare tu? Cum a fost noaptea, Lalu, dormi bine sau ai dureri, contractii? Asa am fost si eu, de sambata spre duminica noaptea cand m-a apucat, pana marti la pranz, cand am nascut, am tot alternat perioade cu contractii dureroase cu perioade de liniste si pace. Oricum, mi s-a recomandat multa odihna, ca atunci cand vine momentul, sa fiu in stare sa imping, sa fiu fresh! Asa ca, baga cornu'n perna, cum se spune! Pupici dulci!
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
31 +
moni81 spune:
Buna burticute,
Nu am mai scris de foarte mult timp, dar cand am vazut ca a aparut prima bebelusa la odiseea noastra m-am hotarat in sfarsit sa postez si eu.
FELICITARI PATRICBEBE !!!!
BUN VENIT ILARIA RITA !!!
Ma scuzati ca nu contribui si eu cu mai multe mesaje dar fetita mea imi vrea tot timpul, cand pot va mai citesc. Bebe din burtica e bine, miscatoare si eu ma misc tot mai greu.
O sa va anunt daca apare bebe si la noi.
In rest va doresc numai bine, la toate burticutele, nasteri usoare si la termen, bebelasi pufosi, cuminiti si mancaciosi.
Monika mamica lui Noemi Alexandra (29.04.2010), 34+
tzitziri spune:
Multumesc mult pentru incurajarile voastre
Am fost azi la spital sa fac internarea, am facut eco, recoltat pentru analize, semnat formulare, monitorizare bebelus, discutie cu dr anestezist.Acum sunt acasa si mananc usurel ca sa ne pregatim pentru ziua de maine.
Sper sa fie totul ok si cu analize si cu tot si ca maine pe vremea asta sa fim amandoua impreuna...sau macar mai pe seara, ca trebuie mai intai sa ma pun eu pe picioare.
Va anunt prin Adriana ce si cum...se pare ca e mesager de vesti bune, asa ca asa sper sa fie si la noi
Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008)
36+
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
nu_mai_stiu spune:
Oana,cate emotii cred ca sunt pe capul tau.Mai ales ca e maine ... MAINE ... Sa dea bunul Dumnezeu sa fiti sanatosi si tu si bb si sa te refaci repede repede !!!
Lalu???Tu ce mai faci ?
ANDREEA 35+ cu Andrei
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png
UM 15.12.2011-DPN: 14.09.2012
Kytana spune:
Va
Incerc sa fac casutza nou
34+ cu
-= Love life, live love =-
Blog de neuron insarcinat
Iulia va invinge cancerul!
carmen spune:
Oana, Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si asa cred ca va fi. Sa ai astazi o zi linistita si sa simti gandurile noastre bune pentru tine ca maine sa poti fi fresh si plina de curaj si incredere.
34s1zi
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.