Bravooo Patricia!Hai Lalu, Oana, Gabi! (25)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Felicitari, draga noastra Patricbebe! Super fetita aveti, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii in viata! Doamne, nu mai avea loc acolo, de-asta s-a grabit! 4 kg la doar 36 saptamani? I-ai dat sa pape, nu gluma!

Adriana77 si Mlhaela: Multumim pentru ajutor, pentru transmiterea de mesaj si poza, sunteti foarte dragutze!

Si eu la fel, zic hai sa intru sa mai vad ce si cum si cand vad ca a nascut, am zis ca nu vad bine! Deci marcam pe 20 august inceputul nasterilor din odiseea boboceilor, un inceput excelent, cu bebe dolofan si sanatos! Abia asteptam detalii despre nastere, normal!

Lalu: moral bun sa ai, vezi ca intr-o clipa se schimba situatia? Pana joi mai e asa muuuult! Bine, de regula fetele sunt mai grabite, baietii mai lenesi, le place la mama, dar la tine e la termen, vrea sa fie punctual, ti-a spus ca vine pe 24, o sa vezi ca vine cat e doctorita ta aici! Fii increzatoare si daca nu te-ai impartasit si spovedit, incearca sa mergi la un preot. Esti credincioasa si sigur moralul ti se va ridica dupa cele sfinte!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

31 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

Felicitari Patricbebe!!!Sa-ti traiasca printesa sa fiti sanatosi toti trei sa fie cuminte mancacioasa voioasa sa va bucurati de ea si ea de voi!!!
Nici eu nu ma asteptam...ca intrasem pe la pranz si era liniste inca :)
Bravo Patricia!!!

32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Oaaauuuu, bine-ai venit Ilaria Rita, prima bobocita, deschizatoare de drumuri! Felicitari Patricbebe pentru o fetita asa bucalata si superba! Sa fiti amandoua sanatoase si voioase!

Si eu intrasem pe forum sa vad ce-ati mai facut azi si dau peste 4 pagini noi! Chiar ma intrebam ce s-a intamplat O supriza tare, tare placuta. Mi s-au umezit ochii cand am citit. Deci drumul a fost deschis, sa vedem ciiiiiiine urmeeeeeaza!!!

fericita 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Intru si eu ca tot omul pe forum sa vad ce s-a mai scris si nu-mi vine sa cred ce vad:Bravo Patricia!!!,primul cand ce mi-a trecut prin cap a fost:cum adica bravo?
Am ajuns repede la mesajul adrianei,daca nu ma-nsel si vad ca asa e
Am vazut si minunea mica care e o frumusete si o scumpete absolut adorabila grasunica
4 kg la 36 de sapt super fain
FELICITARI PATRICIA PT FETITA SUPER FRUMOASA SI RECUPERARE RAPIDA!!!
FELICITARI TATICULUI ILARIEI!!!
BINE-AI VENIT PE LUME ILARIA RITA!!!SA FII SANATOASA TUN SI CRESTI MARE,CUMINTE SI NOROCOASA!!!

Paulafericita 34+ cu Roland

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielabejan spune:

salutare fetelor!
azi chiar nu pot nominaliza caci de cand am aflat de la adriana k patricia a nascut parca is nauca, chiar azi domineatza ma gandeam la ea sa o sun cumva sa mai vb cu ea caci stiam de durerile de spate si nevazand nimic postat de ea niciunde ma tot gandeam ce e cu ea, dar se pare ca Dumnezeu a avut grija de ele si a aduc pe lume o fetita sanatoasa si super frumoasa, care totodata e si prima noastra bobocica si a dat un start bun , en adevarat exemplu 4kg la 36 de sapt, sa dea Domnul toate vestile din odiseea noastra si fie la fel ca cea pe care am primit-o azi.
multa sanatate patricia si la cum te stiu de activa sper k toata nasterea sa fii fost floare la ureche pt tine, iar acum sa te bucuri pe deplin de ilaria si de fam ta
la multi ani ilaria, dumnezeu sa vegheze asupra ta si sa ai o viata ca si inceputul, plina de bucurii si impliniri
ce sa mai nu mai am cuvinte, abia astept sa vb cu patriciA sa ne incante cu detalii.

pupici la toata lumea si Lalu nu stiu de ce dar cred ca maine e randul tau, caci miercuri oana este cea care isi va tine in brate fetita
doamne ajuta tuturor si multa sanatate

34+ Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Salutare fetelor :))

Felicitari primei mamici de bobocel !!! Sa fie sanatoasa Ilaria, sa va bucurati de ea :)

Lalu - te incurajez de departe, hai ca vine si bebe, stiu ca e greu in ultimele saptamani, mai ales cu un bebe "capos" :D EU nu am trait asta inca dar am auzit de la prietene. Insa pana la urma vine el bebe, incearca sa te concentrezi pe ideea asta :)

Tziritziri - merci ca mi-ai raspuns si sper ca nu te-am suparat cu indiscretia mea. Pe de alta parte ma bucur ca a stat bebe pana acum la caldurica si ca uite cum s-au aranjat lucrurile cat de cat, una e sa iasa la 34 si alta la 37 de saptamani :) Multa putere pentru viitor Daca ai vreodata nevoie de ceva din Belgia, medicamente, eventual venit pana aici etc - nu ezita, te rog.

In rest va citesc can am timp insa recunosc ca nu fac fatza - la prima sarcina era altfe tot timpul pe forum. Am inceput si eu operatiunea impachetat pentru bebe, desi nu cu prea mare tragere de inima, parca as naste peste 2 secole Am spalat doar hainutzele lui Robert de bebelush, m-am minunat ce mici sunt si cica sa le pun intr-o valiza ceva, eu o sa stau 5 zile minim in spital, asa se sta aici la nastere naturala, 7 la cezariana.

Ah, uitai de raportul de ma medic: toate bune, cat de cat,n aici oricum nu se fac controale foarte avansate. Facui insa o eco mica si bebe e estimat la 2 060 grame, cam mic, deja incepe sa cada de pe curbe - acum nu stiu daca e ecograful, sau altceva (eu am si o problemutza cu cordonul insa doftorul nu o baga in seama - mie imi cam sta pe creieri si evident ca poate avea drept consecinte un retard de crestere intrauterina). Chestia e ca pana acum bebe era tare bine, pe grafice, si acum dintr-odata apare ca fiind mai micutz cu 7 -10 zile. IN fine, sa vedem la 36 de saptamani, cand am din nou control (acum am 34). Mama ma bate la cap sa mananc mai mult (mananc non stop :d), o amica sa shed in pat, ca de-aia nu ia bebe in greutate, de stresat eu nu sunt stresata dar zau ca nu imi place sa stau si ma agit la greu - nu inteleg cum statul in pat il poate ingrasha pe bebe ... Oricum doctorul nu mi-a zis nimica, astea sunt scenariile mele, pt el totul este perfect.

In rest bebe e activ, imi plimba burta, eu am suferit nitel caci a fost canicula aici in weekend, saùmbata nu am simtit-o caci am umblat toata ziua dupa gresii si faiante iar duminica ... am stat in casa dar am facut curat si am gatit si asta da, s-a simtit :D Am piciorii umflati si zau fetelor nu stiu cum ati rezistat voi atatea luni cu temperaturi peste 30 de grade. Eu deja nu dorm din cauza caldurii . insa scapam azi sau maine :)

Trebuie sa fug, azi am fost obosita si nu am fost in parc cu piticul, urasc sa stau asa in casa si sa il stiu pe el afara :( In fine, maine gata, iar pe baricade :)

Va pup !! Si astept vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Doamne, nu imi vine sa cred! O sa ma uit in urma, dar stiu ca foarte recent, ieri sau maxim alaltaieri spunea ca a avut niste contractii atat de dureroase ca se gandea cum o fi nasterea si spunea ca mai bine ii da in cap sa nasca :) Si iata ca nu s-a lasat asteptata mandrutza!

Tzitziri: Am inteles ce si cum, agitam motatele sa scapi usor din operatie, sa iti revii rapid, sa iti vezi gagalicea sugand repede repejor. Ai voie din celalalt san sau e interzis complet, data fiind situatia? Operatia va fi de extirpare a intregului san sau doar zona afectata, nodulul?

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

31 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Citat:
citat din mesajul lui anidaz

Fetelor studiind un pic lista farmaceuticelor pentru bebe mi-am dat seama ca nici nu s-a scris nici nu v-am spus despre Vigantol,care se da zilnic bebelusilor cate 2 picaturi pana la varsta de cel putin 1 an.Previne rahitismul si inchiderea precoce a fontanelei,neaparat trebuie cumparat.

36+

AMR 2 SAPTAMANI!

In mod normal iti spune pediatrul de Vigantol, oricum daca imi amintesc bine , se foloseste maxim o luna de la desigilare. E de intrebat, oricum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Kytana: nu ma provocacu plimbarea , jur ca nu-mi inchipuiam ca e asa de greu sa stai cuminte. Si nu sunt cuminte 100%.
Tu cate sapt ai ? Parca nu e schimbata semnatura de ceva timp.
Simonix:welcome in clubul meu, cu posibil retard de crestere .Esti norocoasa ca nu tb sa stai si cumintica . Ce as mai umbla, Doamne cate mai sunt de facut.......dar tb sa cresc si bobocica asta un pic ca e cea mai importanta.
Copilasi sanatosi sa avem ca iau ei in greutate dupa ce vin pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

sara buna,
mai dar nu gaseam subiectul, eu ma uitam dupa ceva care incepe cu HAI si cand colo subiectul nostru incepe cu BRAVO, asta da schimbare.
Patricia, sa dea Dumnezeu sa fiti sanatoase amandoua, sa va bucurati de momentele ce urmeaza, de fiecare zambet, de fiecare gangurit. Ma bucur foarte mult ca Ilaria e asa bine crescuta, super. Ca sa nu mai spun cat de frumoasa e .
Sunt asa uimita si speriata ca au inceput boboceii sa apara, mai ia cu emotii si cu teama, eu mai am 5 saptamani, pff, fiecare zi e cu emotii.
Lalu, curaj, pana joi e si mult si putin, ai vazut cat de neasteptate pot fi evenimentele .

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput