Bravooo Patricia!Hai Lalu, Oana, Gabi! (25)
Raspunsuri - Pagina 17
anidaz spune:
Am modificat si titlul si prima pagina.
Ramo ,mersi de sms ,l-am citit de 3 ori pana sa-mi dau seama ca este real,vaaaai ce emotii m-au luat,sunt asa de bucuroasa pentru pufosenia de Ilaria,ce ma bucur ca sunt bine,abia astept detalii cum a nascut si cat a durat
Bob si la mine se intampla la fel ,daca-s nervoasa sau necajita nu misca ferit-a Domnul ,nimic ,nimic de ma baga in toti sperietii...Pacat ca au facut asa ceva ,chiar inainte de nastere credeau ca n-ai nevoie de banuti?Urat din partea lor.
36+
AMR 2 SAPTAMANI!
anidaz spune:
Este superbaaaaaaaa,superbaaaa!Grasunica ,Doamne ce scumpete!
Lalu deci cel tarziu joi iti vei tine puiul in brate,cred ca totusi se va rezolva de la sine si poate vine mai repede,mai ales cand o vedea-o pe Ilaria cat e de frumoasa o sa vrea si el afara,
36+
AMR 2 SAPTAMANI!
Bob_Pixel spune:
Daa, Adina, n-am nevoie de bani, sigur au crezut ca eu dorm cu tartitza pe sacul cu galbeni.
Mihaela, ooo, multumim pentru poza, am vazut pufosenia roz si scumpa !
Mami.ilinca, o sa fie bine atunci, da, dar as fi preferat sa ma scuteasca de stresul de azi. Maine se intoarce seful din vacanta, am sa-l iau la rost. Sunt curioasa ce scuze imi impinge, sper sa aiba in vedere ca vorbeste c-o gravida incarcata de hormoni si cu planuri de razbunare
Hopaaaa, hai ca se cam entuziasmeaza mamicile pe aici. Care ati ochit-o pe Ilaria de nora? Spuneti drept !!
Bebe dragonel Andrei sau dragonita Iris la bord !
Kytana spune:
Am venit la apel!!! Cu intarziere, telu meu era inchis, ramasese fara baterie.
Am ramas fara cuminte, mi-a stat inima in loc si apoi m-am bucurat asa de tare cand am vazut ca fetita este bine!
Bob, sar'na de mesaj
Bravo Patiii!! Bine ai venit Ilaria !!
33+ cu
-= Love life, live love =-
Blog de neuron insarcinat
Iulia va invinge cancerul!
corinuka_g spune:
fetelorrrrr am niste emotiiiiiiiiiii!!! am tot urmarit forumu' azi si nik...si cand colooooooo:
Bine-ai venit pe lume ilaria rita!!!! sa fii sanatoasa si sa-ti bucuri parintii!!!!
intradevar e o pufosenie frumoasa si roz!!! mama ce emotii amm!!!
patricia recuperare rapida si mult laptic!
cine urmeaza?
_
33+ David Gabriel Multumesc Doamne!
Kytana spune:
E frumusica foooc! Ei o libaneze mica pentru pingu nostru nu ar fi rau
Cat ma bucur Pati, sa va traiasca fetita frumoasa, sa va bucurati de ea! Doamne ajuta sa fie bine cu alaptatul, cu adaptatul si fara coliciosi rai care sa supere fetita
33+ cu
veroboroda spune:
Oau!!! Deja avem prima bobocica si ce grasunica, la 36 de saptamani.
Felicitari, Patricbebe,sa-ti traiasca bobocica pufosica.
Si eu care credeam ca Lalu sparge gheata, azi.
Vai ma apuca niste emotii....fetelor ne apropiem de finish, nici nu stiu cand a trecut timpul.Deja nopatea nu mai pot sa dorm, am inceput sa am insomnii.
PUP, fug ca am o praji cu bezea la cuptor
nu_mai_stiu spune:
heiiiiiiiii....ce faceti fetelor??? ati inceput sa dati drumul la bobocei ?????
Dimineata am intrat si era asa liniste...am zis ca intru mai pe seara sa citesc si sa va raspund.
Patricia,felicitari,sa dea Dumnezeu sa fie o bobocica sanatoasa cu mult noroc in viata si tu sa fii sanatoasa si sa te bucuri de familia pe care o ai acum.
Dumnezeule,ma iau emotiile....nu/mi vine sa cred...nici nu am apucat sa citesc ce ati mai scris,m-a dat pe spate titlul !!!
Citesc si revin !!!
ANDREEA 35+ cu Andrei
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png
UM 15.12.2011-DPN: 14.09.2012
anidaz spune:
Fetelor studiind un pic lista farmaceuticelor pentru bebe mi-am dat seama ca nici nu s-a scris nici nu v-am spus despre Vigantol,care se da zilnic bebelusilor cate 2 picaturi pana la varsta de cel putin 1 an.Previne rahitismul si inchiderea precoce a fontanelei,neaparat trebuie cumparat.
36+
AMR 2 SAPTAMANI!
Kytana spune:
Citisem si eu la suratele noastre mai avansate de Vigantol. Intelesesem ca nu in toate tarile se da. Dar uitasem de el, asa ca mercic Adina!
Fug la plimbarea de seara. Fara surprize bine? Hai mami.ilinca, vii si tu? Sa nu imi dati emotii, drgi fete frumoase!
33+ cu