Bravooo Patricia!Hai Lalu, Oana, Gabi! (25)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Kytana: a venit primul bobocic si tu esti pe drumuri sunt sigura!
De maine e cod galben de canicula, tine pinguinul mic acasa ca nu mai e de iesit.....

va pup pe toate
ps: am facut niste ochi mari cand am vazut ca anascut patricbebe, DPN-ul era 14 sept dar e clar ca la 36 sapt 4 kg e mai mult decat ok!
Asta da surpriza, sa fie intr-un ceas bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mlhaela spune:

Oau!! Nu pot sa cred!!! Felicitari Patricia pentru grasunica de Ilaria! Sa fie sanatoasa si mancacioasa si sa creasca mare! Pai daca la 36 de saptamani avea 4 kg, daca ducea sarcina la termen cat se facea Ilaria?!? Biata de ea, chiar imi amintesc ca ieri era necajita pentru durerile ce le avea de spate si pentru contractii. Adriana, nu stii daca a nascut natural sau prin cezariana? sau alte detalii?
Vreau sa va zic ca nu-mi pot controla emotiile, imi vine sa plang!
Primul nostru bobocel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Waw, bine ai venit Ilaria Rita grasunica de 4 kg. , chiar e o surpriza daca avea DNP in sept., sper ca mimoza mea sa stea pana la sf.lui septembrie desi am niste insomnii

Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
de fetitza + 32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_77 spune:

Mihaela, nu stiu nimic, incerc sa sun , dar suna numai ocupat, iar eu trebuie sa plec la Buc la control si nu pot suna decat de pe fix ca am rds si e 0,17 euro minutul, de pe mobil e mult. Va anunt daca aflu detalii.

36+ Bogdan Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

asta da surprizaaaaaa!

36+

AMR 2 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Bine ai venit printesa mica Ilaria Rita!
Refacere rapida mami Patricia si laptic cat cuprinde!
Felicitari tatic de Ilaria ,sa-ti traiasca comoara!

S-a spart gheataaaaaa ,incep sa apara boboceiiiiii!
Sa fie intr-un ceas bun deschiderea nasterilor!

36+

AMR 2 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Ahahhaa, mami.ilinca, ce dreptate ai ! Bobocica number one e aici si Kytana umbla hai-hui si rateaza surpriza !

Adina, s-o treci, te rog, pe Patric la titlu, merita ovatii pentru asa bobocica pufoasa !

I-am dat sms lui Kytanutz, s-o intarat

Bebe dragonel Andrei sau dragonita Iris la bord !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Fetelor, eu azi am avut o surpriza neplacuta. Cei de la munca m-au omis la pontaj si am fost sarita la salariu luna asta. Sigur ca imi vor da banii, dar abia luna viitoare, cred, ca deh, sunt proceduri, trebuie aprobari, semnaturi etc. Sunt asa necajita, as fi avut tare nevoie de banuti, sa fiu sigura ca am pentru nastere... am plans destul de mult, de ciuda si suparare. Bebe s-a suparat si el/ea si s-a dat la fund, deja inlocuisem nervii cu panica. I-am pus muzica si nimic... Am avut o sclipire de geniu (bolnav) si am pus telefonul pe burta, sa-i vibreze, s-a impins o data in telefon, sigur l-am deranjat, offf. M-am cumintit si imi caut de treaba si acum bebe se tot impinge in burta, undeva sus, spre sani, ma simt asa prost ca l-am zgarmanat si nu l-am lasat sa doarma ca bobocul lenes si pufos. Sunt o tampita, da ! Dar promit ca nu ma mai stresez si sunt cuminte si nu-l mai deranjez pe Master Beib!!

Bebe dragonel Andrei sau dragonita Iris la bord !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mlhaela spune:

Acuma m-am uitat pe profilul ei de facebook.
Aici o poza cu micuta Ilaria si cu fericitul tatic: http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=10150986834936793&set=a.439535076792.212318.593406792&type=1&theater

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Bob:sa vezi ce bine va fi luna viitoare cu 2 salarii ! Se mai intampla si d'astea , nu merita sa te necajesti si sa superi bobocelul

Mergi la inceput