Bravooo Patricia!Hai Lalu, Oana, Gabi! (25)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Fetelor am plans putin pt ca eram pregatita psihic sa-l vad pe bb azi...si apoi mai teama ca o sa trebuiasca sa fac cezariana si daca nu fac cezariana joi dr. mea pleaca sambata in concediu si nu vreau sa nasc cu un medic pe care nu l-am vazut in viata mea...sunt stresata si putin demoralizata si parca putin dezamagita de mine, de corpul meu ca nu vrea sa ma ajute sa vina bb asa natural

lalu85 39+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

Laluts nu te demoraliza...lasa c-o sa fie bine...corpul tau reactioneaza cum e mai bine pt tine si pt bb eu sunt sigura de asta!Si si eu sper sa iasa mandrul natural sa se hotarasca el...si dc nu va fi si va fi cezariana nu te amari o sa fie bine!!! gandeste pozitiv...gaseste si vezi partea pozitiva a lucrurilor!hai mandra mai e putin!!!

31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Mari, activeaza-ti te rog de la setarile contului tau PM(private messages) altfel nu am cum sa iti trimit

Citat:
citat din mesajul lui m_m51981

am vrut sa spun un ruj rosu:P

Acum inteleg de ce ziceai tu ca iti face ccezariana... Dar cand se intoarce din concediu Lalutz? Mi se pare ciudat sa iti faca cezariana doar pt ca pleaca in concediu. Bine, te inteleg si pe tine ca nu vrei la un alt doctor...of of.. ce situatie!
Incearca si tu sexi time cu dl sotz daca va tine Eu recunosc ca nu as avea curaj. Sau ulei de ricin. Te scoate si la baie si din cate am inteles declanseaza si travaliul Inca nitel Lalutz, greul a trecut!

33+ cu

-= Love life, live love =-

Blog de neuron insarcinat

Iulia va invinge cancerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Kytanutz, nu tine dr. Neaparat sa-mi faca cezariana pt ca pleaca, asa vreau ca sa nu ma apuce si sa nu fie ea aici. Sexi time este, este...mai greu asa dar merge cu uleiul de ricin nu stiu cum se procedeaza, nu stiu cum se ia.

lalu85 39+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

Danielabejanma gandeam...uite cate stie moasa...o sa-mi spui la cata experienta are e normal...dar tot mi se pare asa..interesant ca poate doar atingandu-te fara nici o aparatura moderna sa-ti spuna info despre bb...pe de alta parte recunosc ca si eu as fi dat fuga la un ecograf ca sa fiu sigura :)Ma bucur ca aveti vesti bune!
Eu inca n-am inceput sa ranjez/spal hainute...inca n-am dulapul d-abia pe 15-20 sept vine...si zic ca n-are rost de acum sa le fac ...ca tot in saci le-as baga...teoretic atunci cand vine dulapul terminam si noi camera acum e claie-n mijoc...
Multam mult pt aprecierile desenului din camera lui bb , fetelor :D !
Anidazai o soacra beton....e rupta din filme:)) ....bine ca ai invatat s-o ignori!Eu ce sa zic scuip in piept ca-s norocoasa la capitolul asta...n-a spus niciodata rautati si nici nu incearca sa se bage intre noi...nu zic ca-i perfecta dar cred ca ne respectam fiecare terenul :D
Kytanape aici s-a racorit cred ca asa cum e si in Buc...adica ajunge temp pe la 32 cel mult si azi e innorat si bate vantul...o placere :D mai ales ca la 5 avem programare la doc si de obicei mergem pe jos...voi reveni cu vesti despre buburuz :)
Mirabelac vacanta placuta !!
Adriana77 super ca te simti bine sa nu te deochi!sper sa reusesti sa recuperezi sa te odihnesti sa te relaxezi!
Patricbebe cum te mai simti?ce-a zis doctorul la control?
Stella vaiii cred ca s-a speriat tare rau sotiorul....mapun in sit lui ...well...cred ca imi faceam o mie de scenarii si nu prea light dc nu te gaseam la telefon bine ca n-ai intarziat mult la magazin...eu m-am obisnuit de cativa ani ca al meu se panicheaza si iau mb cu mine peste tot inclusiv WC :) ca altfel ii alerteaza pe ceilalti rudili :))
PaulaFrida si eu sunt cam ciudata la atinsul burtii..in pricipiu doar eu si sotul imi place s-o atingem...ca e corpul meu nu-mi place sa intre altul in spatiul meu intim....si grrr nici mie nu-mi place sa nu te intrebe macar celalalt dc te poate atinge ...
Mami.ilinca haha adevarul e ca e tare buna ideea cu visul raspuns despre soacra...si mie imi zburda imaginatia:)))
Marikaki asa cum zice si Bob si eu citisem in brosura spitalului unde voi naste ca trebuie copie dp certif de casatorie...acum mai sunt si alte acte scrise acolo pt spital si declarat copil la lixiarxio...dc ai nevoie iti scriu ce am gasit eu ca trebuie...
Am si eu o chestie care ma framanta ...vbitul cu bb noi suntem familie mixta romanca-grec...si vreau sa vbesc cu bb in ro si sotul in greaca...daaar ma gandesc cum voi face...adica dimi sunt eu cu el vbim in ro...seara cand e si tati eu cu tati vbim greaca ca na asa ne-am obinuit din pacate in ultimii ani si mai am si rudele adica mi se parte un pic ciudatel si nu stiu cum sa fac ca dc eu o sa-i vbesc in ro tot timpul tre sa stau sa traduc ...dc vbesc in greaca l-oi ameti...s-o s-o prinde smecherasul ca poate folosi doar o limba...sau dc are un program de genul dimi sau cand suntem noi 2 vbim romana si in rest greaca nu s-o ameti...probleme existentiale :)) si nu stiu dc m-am facut inteleasa?Mai e cineva in sit mea sau stie sit si cum s-au descurcat asa in fam mixte?
Cam atatica de la noi...diseara astept cu drag inatlnirea cu piticul :) si va spun diseara sau cel tarziu maine vestile...in rest azi meniu de peste...in toata sarcina lunea a fost peste eu care nu puneam gura pe peste...m-am obionuit ca face bine lui bb si chiar il astept...fript la cuptor :)

32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Am gasit un site pe care sunt mai multe metode naturale de inducere a travaliului daca ai chef de citit. Nu te stresa totusi prea tare, cred ca mai bine ti-ar face o baita calda, cu cateva lumanarele si muzica dupa placul inimii, urmata de un masaj cu ulei de corp

33+ cu

-= Love life, live love =-

Blog de neuron insarcinat

Iulia va invinge cancerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_77 spune:

Fetelor a nascut Patricbebe

„„Bebe a venit sanatoasa, frumoasa si grasuna! Are 4kg si 51 de cm!!„„

Primul bobocel, BINE AI VENIT ILARIA RITA sa fi sanatoasa, vesela si mancacioasa si mami sa se refaca repede.

36+ Bogdan Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Uaiii, nu pot sa cred. N-as fi pariat pe Patric sa sparga gheata ! Sa fie sanatoase amandoua, recuperare grabnica Ptriciei, pofta de tzitzi bun Ilariei (mama, ce mai grasunica ascundea Patric in bulinica) ! Ce bine ca au terminat de amenajat camera, au fost la marele fix!
Yuhuuuu !!

Bebe dragonel Andrei sau dragonita Iris la bord !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

felicitari PATRICBEBE pt asa o bobocica grasuna! Ilaria -Rita bine ai venit!

Lalu: s-a spart gheata, cred ca bb -ul tau e un cavaler deja, a lsat o domnisoara inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

Felicitari Patricia!!!!!!!Recuperare rapida, usoara si mult laptic pentru bebita scumpa!

Bine ai venit pe lume Ilaria Rita!!

fericita de Elisa Maria (26.10.2010)

30+ Emma Andreea

www.pregnology.com/preggoticker80/330066/CCCCCC/My%20second%20little%20blondie%20/10/26/2012.png" target="_blank">asa creste BB2

Mergi la inceput