Bravooo Patricia!Hai Lalu, Oana, Gabi! (25)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Kytana cu placere si scuza de intarziere,in fiecare zii imi tot propuneam sa-ti raspund,dar bineinteles ca uitam
Si eu am aruncat tot ce mi-i s-a parut vechi,expirat in materie de cosmetice
Mai folosesc din cand in cand rimel si luciu de buze,imi vopsesc parul o data la doua luni cu vopsea fara amoniac si cam atat.
Prichindelul,e bine,tocmai sughite,e tare miscaret,nu stiu cand mai are timp sa faca un pic de nani ca sii noaptea cand ma mai trezesc il simt miscandu-se sau sughitand
O sa ne distram tare bine dupa ce se va naste daca tot asa de activ o sa fie,abia asteptam

Paulafericita 34+ cu Roland

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Au luat eu acum picasa de pe net si va postez datele cand va fi gata contul. Vorba ta Carmen, sa ne vedem si noi minunile, nu?

Daa recunosc Paula in tot ce zici pe pingu mic! Cel putin in ultimele zile a fost taaare activ. Ma intrebam cand mai doarme si el. Acum se antreneaza pentru activitatile din afara burticii Avem bobocei nerabdatori si dragi

Inca putin Oana!! La ce ora ai programata cezariana? Emotii, ceva-ceva?

33+ cu

-= Love life, live love =-

Blog de neuron insarcinat

Iulia va invinge cancerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Eu sunt zuza rau, noi avem deja cont pe gmail facut de Adinutza! Si avem chiar si cateva pozici pe acolo.

Pentru doritoare, user-ul este acelasi ca si aici: sept.oct2012,parola este cea a contului comun. Daca are cineva nevoie de ajutor sau de parola, cu mare drag astept un PM

Va

33+ cu

-= Love life, live love =-

Blog de neuron insarcinat

Iulia va invinge cancerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Buna, burtici!

Ce de invazie de motate Rugam boboceii ce-au ajuns la termen sa scoata capul la inaintare Lalu, imi imaginez cat de nerabdatoare esti si sper ca bebele tau sa vina natural pana joi. Stiu ca e greu, dar gandeste-te ca cel mai important e sa-ti tii bebelusul in brate, indiferent ca vine natural sau prin cezariana. Ce sa-i faci daca lui ii place la mami in burtica? Las ca a mai ramas putin, putintel!

Oana, au mai ramas doar 2 zile! Cred ca abia astepti marea intalnireIti tin pumnii sa nasti cu bine un bebe sanatos!

Fetelor, vad ca vorbiti de centura... Cred ca o sa-mi iau si eu. Doar 10 lei din piata? Sper sa gasesc si eu asa, sa nu dau o caruta de bani pe ea Am vazut in dm ceva de genul dar era vreo 70 de lei parca...

Kytana, eu m-am machiat pe parcursul sarcinii cand mergeam la munca, acum nu prea ma mai machiez. Poate doar asa cand ies la un suc. In general, folosesc o BB cream, de la Garnier, e crema aceea care si acopera, aproape ca un fond de ten, si hidrateaza. In rest, nitica pudra, fard de obraz si rimel. Sa simt eu ca am tenul uniform. Daca am chef, folosesc si un creion negru de la Avon. Rimelul il am tot de la Avon, pudra dintr-un magazin cosmetic de cartier. Deci nu folosesc chestii bio, in schimb ma demachiez cu un produs bun, zic eu, de la aslavital pe baza de argila 100% naturala si goji, ecocertificat.

fericita 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

Neata!
Asa mai tarzior de la birou

Lalu daca nu ma insel DPN-ul tau in primul trimestru era undeva la inceput de Septembrie asa ca nu trenuie sa te stresezi daca bebicul nu vrea sa iasa astazi. Sincer eu ti-as recomanda sa astepti pana se declanseaza nasterea natural chiar daca depasesti si ziua de joi bineinteles doar daca bebe nu da semne de stres sau altele. sa treci cu bine de nastere oricand si oricum va fi ea si sa fiti sanatosi.

Scuze ca nu scriu mai multe dar am ceva de lucru ca suntem putin in urma....

fericita de Elisa Maria (26.10.2010)

30+ Emma Andreea

www.pregnology.com/preggoticker80/330066/CCCCCC/My%20second%20little%20blondie%20/10/26/2012.png" target="_blank">asa creste BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

anka eu din asta am, avem si noi la farmacie, sigur se gaseste: http://www.sanafarm.ro/sana-burtiera-nr-5-sarah-p-2881.html
e o bucata mare de elastic pe care o trag in sus pe picioare...
kytana nici eu nu ma mai machiez, dar nu neaparat din cauza sarcinii ci pentru ca e vara...si cred ca si dupa ce vine bebelache no-i avea eu timp si chef de machiat, eventual la botez
lalu bine si joi, daca nu se-ntampla pana atunci...

_
33+ David Gabriel Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_m51981 spune:

Eu sunt exact pe dos in ce priveste machiatul:P...inainte ma machiam, dar asa...un rimel, un ros..si gata...eiiiii acummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:))))))))))))))))
acum..........eeeeeeeeeeee.......respectam un intreg ritual....crema,fond ten, pudra, chiar si blush..(inainte nici nu stiam sa il dau prea bine:P)....si machiat in toata regula...dar am si o explicatie pt explozia asta de culoare de pe fata mea:P:P si anume..pfff....va zic, dar nu radeti de mine:P..ma simteam grasa, urata...patata pe fata, si nu asa..intr-un fel aiurea de cand am ramas insarcinata(stiu ca e psihic, dar...ce sa fac).
Si vreau sa va spun ca de cand ies din casa aranjata, papusica, la chip, toataaaa lumeaaaaaa imi spune...bai tie chiar iti prieste sarcina, arati superrrrr nu te-ai schimbat deloc...arati radioasa(e de la blush, fond ten..blabla, dar nu stiu ei):)))).
Deci ce bio...si natural....chimicale la greu:P
Kytana trimite-mi si mie parola, pls ca nu o stiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_m51981 spune:

am vrut sa spun un ruj rosu:P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Am revenit si eu in randul burticilor, am citit cu sufletul la gura sa vad ce ne spune Lalu si ma bucur ca bebe sta in burtica. Cu cat se naste mai la termen, cu atat mai bine. Lalu, daca nu te apuca pana joi, Tzitziri ne da startul :) Doamne ajuta, sa fie bine pentru amandoua!

Tzitziri: Dar de ce o scoate de la 37 de saptamani, ce risti daca o mai lasi? Sau schema de tratament stabileste altceva, tratamente, operatie, ce va fi cazul si timpul e foarte important? Scuze, nu vreau sa deranjez cu intrebarile, raspunde doar daca esti ok si nu te deranjeaza subiectul.

Despre burtiera eu va pot spune ca am incercat dupa prima nastere si nu mi-a fost bine, ma durea operatia, s-a umflat putin, dupa prima incercare am renuntat. Si, la fel cum spunea Norma36, si mie mi-a spus cineva ca nu e bine sa o pun, in timp ce alte persoane au indicat contrariul. O prietena medic zicea ca ea poarta si atunci am zis sa incerc si eu, genul acela de chilot cu talie inalta si stramt. Nu mi-a priit, nici nu am ramas cu burta, de slabit am slabit de la sine, fara efort, de la programul lui bebe.

Nu va amarati, oamenii spun diverse si din dorinta de a spune ceva, nu de a rani. Bine, soacra lui Anidaz a batut orice record... ce zice sotul tau de replica ei? Dar ceilalti cu sa vezi ce greu va fi, ce obositor, nu v-o spun din rautate, ci preventiv, sa aveti grija sa va odihniti cat puteti, ca usor nu va fi. Orice raspuns ar putea deranja, eu invat multe de la voi si ma gandesc ca in situatii similare mai bine nu mai spun nimic, ci ma rezum sa intreb cum se simte etc, fara sa fac afirmatii pe care eu le cred nevinovate, dar receptorul le poate considera altfel. Asa am facut vazand la sotul meu si la sora lui, cumnata mea, care sunt tare sensibili la orice vorba primita si, dupa parerea mea, rastalmacesc totul, desi nu ar fi cazul. Eu sunt altfel, nu pot crede ca oamenii pot fi atat de rai incat sa spuna intentionat ceva si mereu consider ca a fost o greseala de exprimare si ca asa a iesit, dar intentia a fost alta etc. In fine, pe scurt, nu va consumati, sufletul vostru trebuie sa ramana curat, gandul la fel, bebe sa vina intr-o atmosfera linistita, nu plina de tensiune. Si eu vin de la Galati, unde am stat cu soacra si cu cumnata mai mult si bineinteles ca au avut de facut precizari ca mi-am invatat copilul prost cu mancarea, ca ar trebui sa o las nemnacata si apoi sa vad eu cum mananca tot singura, ca ce sa o mai alaptez, o sa stau cu unul la un san si celalalt la al doilea san etc. In fine, asa cum a spus si Mlhaela, nu e nimeni de condamnat pentru cum procedeaza, fiecare face cum crede, nu e o reteta universala si fiecare va comenta de cum face celalalt.

Va pup pe toate si va doresc sa avem o saptamana plina de vesti minunate, sa vina primii bobocei sanatosi, voiosi si sa aduca numai fericire in sufletele parintilor!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

31 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Teoretic cezariana e miercuri dimineata la prima ora - adica dupa raportul de garda, la 8.30.Practic sper sa nu intervina nimic(ma gandesc la alte urgente) si sa ne tinem de plan.Ca deja m-am setat mental pe ora asta si sunt batrana sa ma adaptez din mers

Elfica, pentru boala asta, timpul inseamna mult. Asa ca am tinut pauza regulamentara sa nu fac prea devreme cezariana dupa ultima tura de chimio, sa astept corpul sa isi revina, acum e safe si pentru bebelusa si pentru mine sa o scoatem, si peste 2 saptamani va trbui sa reincep iar - chimioterapie si operatie de scoatere a sanului.Nu stiu exact ordinea deocamdata, dar e clar ca peste 2 saptamani urmeaza partea a doua a tratamentului.
Nu putem sa trec de acum la partea a doua pentru ca a doua tura de tratament e cu alte citostatice, care nu sunt safe in sarcina. Deci ce puteam sa fac acum in sarcina am facut, nu e bine sa las sa treaca nici prea mult timp pentru ca acum timpul nu lucreaza in favoarea mea, asa ca am asteptat primul moment sa fie bine pentru amandoua.Si asta e acum, la 37 de saptamani.Dat fiind ca initial discutasem ca se poate sa o scoatem si la 34 de saptamani daca situatia se complica, ma consider super fericita ca am ajuns aici.
Si o sa iasa doar cu 4 zile mai devreme decat David.E drept ca la David atunci a vrut el sa se nasca, dar stiind cum a fost el la 37 sapt si 3 zile, imi ridica moralul.
Stii ca nu ma deranjeaza subiectul, asa ca nu trebuie sa ti se para ca ai fi inoportuna.

Eu am avut burtiera la prima nastere cumparata din spital.Era o tanti care vindea....dar nu am purtat-o. E drept ca nici gazela nu sunt, dar sunt si am fost si dupa nastere asa cum am fost mereu....acum nu o sa o folosesc.Era, cred, cu scai. Adica cu un arici lat cat ea, care permitea sa o strang cum vroiam.

Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008)
36+

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput