Bravooo Patricia!Hai Lalu, Oana, Gabi! (25)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Salut fetele

Semnam si noi condica de weekend
Acum am terminat de citit tot ce s-a scris.scuzeca n-o sa nominalizez prea mult,dar scriu de pe tel si e cam obositor pt maini
Am ajuns si noi acasuka la noi,vai ce bine e fara bagatori de seama(soacra-mea),sa poti discuta cu sotul fara interpreti si avocati neintreabati(tot soacra-mea cea "inteligenta"),ca tot era vorba de soacre.a mea soacra nu e chiar asa de exagerat de insensibila ca a ta adinuta,dar tare enervanta e,tot ce-i trece prin cap,aia spune,nu se cenzureaza deloc,nu se gandeste ca poate jigneste omul
Tot imi zice sotiorul s-o ignor ca si el asa face,dar cumva tot ajung sa ma afecteze tampenile ei.
O sa incerc s-o ignor de acum inainte ca asa ma enerveaza,mai ales cand pune mana pe burta fara sa ceara voie si ghiciti ce-a mai facut:m-a pupat pe burta si a zis ca nu pe mine m-a pupat ca pe Roli,apoi de atunci zici ca mai rau ma enerveaza
Na ca m-am intins de numa,m-au ambitionat nervii pe d-na soacra

In alta ordine de idei,noi stam si lenevim pe patuk la tv,prichindelul se misca de zor,ceea ce ne bucura maxim,chiar daca mai da cate una de ma lasa fara aer,nu ma supar deloc
Na,ca deja ma dor mainile
Ma pun sa ma uit la tv ca a inceput cursa la MotoGP.
-icei tuturor burticilor si bebicilor cumintei

Paulafericita 33+ cu Roland

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Actualizare de semnatura
Si am mai uitat sa va urez tuturor o seara frumoasa

Paulafericita 34+ cu Roland

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Eu nu m-am mai spovedit de cand eram mica deci nu voi ajunge sa o fac inainte de nastere Nu ma luati drept exemplu, poate o sa-mi mai vina si mie mintea la cap

fericita 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Seara buna doamnelor,

Vai subiectul deschis cu soacreeste mult prea, la fel ca si cel despre cumnateasa ca nu ma bag in ele, ca nu mai ies.
Anidaz: cred ca soacra=ta a mers prea departe, probabil si din cauza faptului ca esti un om cu bun si isi permite. Eu cred ca-i ziceam vreo 2 sau si mai bine ii ziceam cum am visat-o eu pe ea.....am cateva variante , ma prapadesc singura de ras
Lalu: cum esti? mai poti? Ar fi tare bine sa poti sa te odihnesti macar in noaptea asta.
Marika: nu trebuie nimic sa faci, daca tu simti, mergi sa te spovedesti si sa te impartasesti. Eu am facut asta de Sf Maria, dar doar pt ca asa simt eu, e ca o multumire pt binecuvantarile din viata mea.

Noi suntem bine, mai in pat la semiorizontala , mai in picioare....ieri am facut curatenie impreuna cu sotul, ca tot va ''certam''pe cele care trebuia sa fiti cuminti
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

felicitari celor care au schimbat saptamana!Doamne ajuta sa trecem toate de 37 s!

uitasem:
HAI bebe PETRU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Hello, bulinici !!
Kytanutz, acum am vazut reteta de tiramisu. Pai galbenus crud?!!! Nu nu nu, nu e voie !
Olivette, cum au decurs cumparaturile? Ai primit acasa tot ce trebuia?
Carmen, eu eram interesata de recoltat celule stem, dar am abandonat ideea. Am ajuns la un feeling neplacut de business si inutilitate practica referitor la bancile astea care au rasarit ca ciupercile dupa ploaie.
Stela, si eu am burta guguloi umflat uneori, adica zilnic, si nu ma doare. Uneori e stramba burta, imi zic altii cand se uita. Eu va invidiez putin cand citesc cat de tare se misca bebeii vostri si ca va doare ca va apasa capsorul, dar noi avem alta pozitie, cred ca ar trebui sa spun ca sunt norocoasa ca nu ma doare si nu ma apasa dureros beib mic.
Lalu, era sa-i zic eu cumnatei tale cateva. Eu nu inteleg de ce rabdati voi remarci de 3 lei din partea unor verze de oameni!! Macar acum ai putea da vina pe hormoni ca esti rautacioasa, daca ti-e rusine sa nu jignesti in general. Profita !!
Kytanutz Eee, bravo pentru bagajul gata. Eu am pus parca 5 pachetele mici de comprese sterile, ser fiziologic poate iau cateva fiole. Am sa mai iau niste tifon si vata. Am pus alcoolul medicinal, nu iau betadina si nici baneocin.
Stela, mda, si eu m-am saturat ca de mere acre sa aud cat de naspa, de greu si de complicat va fi cu bebe. Zici ca vine apocalipsa, asa se exprima unii.
Mirabela, si eu sunt pe acelasi "tratament" : no spa 160 mg/zi, 2 de magneb6. Zici ca magne ne tine calme? Ca eu ma simt destul de ok, desi ar trebui s-o iau razna, la cat de volatila sunt eu cu psihicul de obicei. Burtiera nu mi-am luat, o sa caut in piata, cum zicea Kytana. Am vazut pe la DM una si era parca 70 lei. Mi se pare scump...
Stela, hmm, cred ca maine termin si eu de calcat rufitele lui bebe si ma pun pe scaun. Pare mai ok asa, mersi de pont.
Daniela, ce pisacioasa mica aveti acolo ! Ma bucur ca e totul in regula !
Adina, la film a fost...luung. Noroc ca sotul a ales cel mai confortabil cinema, se flexa scaunul in vreo 3 pozitii, mi-am pus picioarele pe tati, pe manerul scaunului, le-am intins, am tot ajustat pozitiile ca sa pot rezista cu bine 3 ore. Bebe mai dadea un ghiont, mai adormea, nu parea foarte agitat de zgomot, mai tare reactioneaza la muzica, e meloman, dragul de el/ea. // uaii, ce soacra IDIOATA ai !!! Atat pot zice!
Kytanutz, m-ai innebunit cu dulciurile, o sa fac poc daca ma tot iau dupa tine si mananc prajiturele. La cat misuni toata ziua si peste tot, nu m-ar mira sa te apuce travaliul prin parc/piata/la vizita etc. Macar tine traiectoria deplasarilor pe linia lui 41, sa ajungi la spital rapid, bagajul ti-l aduce mama ta.
Mirabela, si eu am arsuri de 2 zile, ceea ce e o noutate pentru mine, eu rar am arsuri la stomac. Sa fie semn?
Adriana, bine zis, sa nu-ti fie de deochi, e foarte bine ca te simti ok, conteaza mult sa fii cat se poate de linistita si relaxata in perioada asta de final de sarcina.
Patric, ups, deja contractii, clar va pregatiti si voi. Hai ca sunteti bine, ca termen Sa aerisiti bine, sa se elimine orice miros de var/vopsea/mobila, ca sa nu strambe Ilaria din nasuc cand isi ia camera in primire.
Corina, DAAA, fa-ti bagajul acum!! Mai incolo vei intra in criza de timp si poate nu vei pune tot ce trebuie. Si eu trebuie sa schimb hartia, am portocalie si vreau sa pot observa orice modificari in aceste ultime zile de bulineala.
Stela, mie-mi place croisantul cu cioco de la Mega. Iar ceva extraordinar de buuuuuunnnnn, cea mai mare bunatate din univers in materie de patiserie mancata de mine, a fost un palmier de la Paul. Pfiuuu, lacrimez cand ma gandesc ca nu am sub nas vreo duzina de palmieri Uite www.youtube.com/watch?v=OPSAgs-exfQ" target="_blank">aici linkul cu baita.
Mari, noua ne-a zis moasa sa punem si o copie dupa certificatul de casatorie, probabil ca sa-l treaca pe tati ca responsabil cu aparitia lui bebe. Eu nu iau in bagaj cosmetice pentru bebe, doar bepanthen iau. Nu sampon/sapun etc. Sa-l spele ei. La Elias eu stiu ca oricum ii tin infasati in carpele lor, nu ne cer hainute. Eu am pus la bagaj o salopeta simpla, o caciula si manusi. O sa-i zic sotului sa vina si cu o paturica de acasa, nu vreau sa iau la spital tot (desi tot bagajul meu e impachetat in pungi sigilante).
Paula, cahhhh!! soacra ta ma enerveaza, cam seamana cu a mea la apucaturi. A mea totusi mi-a cerut voie sa atinga burta, dar am stat super crispata si a dus-o mintea sa nu repete gestul. Felicitari pentru inca o saptamana adaugata.
Mami.ilinca, idem si eu. Nu pot deschide discutia despre soacra-mea, e lunga si plina de beep-uri

Fetelor, cred ca am si eu RARE contractii dureroase. Ma doare toata zona de sub buric foarte tare pret de cateva secunde. Deocamdata am notat cam 1/zi, in zilele cand fac efort, dar cum ziceam si in alta postare, cam orice a devenit un efort pentru mine.

Uhhh, mi-a luat vreo ora sa adun toate randurile astea, tot simt ca am mai ratat cate ceva. Inchei cu galerie pentru nominalizatele din titlu

Bebe dragonel Andrei sau dragonita Iris la bord !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norma36 spune:

Buna fetelor, nu am mai intrat de cateva saptamani dar v-am citit zilnic.
Eu voi naste cu cezariana si l-am intrebat pe ginecologul meu daca e recomandat sa imi cumpar burtiera dupa cezariana si mi-a zis clar ca NU. Uterul trebuie sa se retraga singur. Mai am o prietena gravida care merge la o alta doctorita si raspunsul a fost acelasi.

Am vazut ca multe din voi nu recoltati celule stem; eu am tot studiat si m-am uita la filmulete si totusi am sa recoltez pt ca mi-ar parea rau pentru cativa banuti in plus sa nu ii ofer o sansa bebelusului meu, chiar daca lista bolilor e scurta si evident eu sper sa nu fie cazul. Eu am gasit o firma care nu ia nici un banut decat daca ce s-a recoltat e ok, si au si un fel de asigurare (pana la 185.000 euro) pentru acoperirea cheltuielilor de transplant, transport si cazare a insotitorilor. Si se poate plati in 12 rate ceea ce face ca efortul financiar sa nu fie f apasator.

Bebelusul era ok la ultima monitorizare; maine mergem sa ne vedem din nou; eu inca nu am experimentat contractii; nu ma doare nimic. Cu dormitul si eu am mici probleme: cand e f cald nu pot dormi dar e ciudat ca ziua nu sunt obosita deloc.
Bebelusului meu ii place f mult sa stea ghemuit in partea stanga; am o forma f ciudata la burta dar nu ma doare nimic.

Camera e gata si bagajele la fel.

Va urez tuturor o nastere cat mai usoara si bebelusii vostri sa fie sanatosi, fumosi si inteligenti.

34+
_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 reusit in ianuarie 2012 tot la Debrecen, cu dl Bodnar - Doamne ajuta in continuare !
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Ce ma mai bine-dispun cand va citesc! Este o adevarata placere pentru mine sa va lecturez Dragi imi mai sunteti!

Vizita a fost mai okay decat ma asteptam, s-a incheiat tot cu bine. Cred ca s-a ferit de ceva pentru ca nu vrea sa il deranjeze pe bebe. Mana pe burtica a avut-o tot timpul dar na, mi-am zis ca este normal Asa cum e ea cateodata iubeste copiii foarte mult.

M-a linistit mai mult faptul ca astazi am fost la biserica unde slujeste nasul (Sf. Ecaterina de pe langa Unirii, daca o stiti) - Da, cam departe de 41 stiu Bobuletz, dar gandeste-te ca apoi am fost tocmai in Magurele Asa imi plac slujbele de acolo, biserica e plina de copilasi, ti-e mai mare dragul!

Mai citesc o data sa vad daca pot contribui si eu cu ceva

Cateodata cred ca si eu am contractii dureroase, fix cum a descris Bobuletul, dureri ascutite sub buric care tin cateva secunde.

Marikaki, cred ca am avut acelasi vis cu prajitura cu visine Si astazi m-am infipt si eu in niste fursecuri tareeee bune!

Ou crud, stiuuu Dar am mancat fff putin, restul l-am dat musafirilor desi l-as fi mancat pe tot Dupa ce avem bebeii nu va mai invit la prajituri ci la Mai citesc si revin

33+ cu

-= Love life, live love =-

Blog de neuron insarcinat

Iulia va invinge cancerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Bine ai revenit cu vesti Norma! :) Pe cat ati stabilit cezariana? Ma bucur ca vii cu vesti bune despre buritcasi ca totul decurge perfect

Despre centura, mama mea a purtat centura pret de 6 saptamani dupa ce m-a nascut pe mine prin cezariana. Nu are pic de burtica nici acum la 64 de ani A ridicat greutati din ziua a 8 a asa ca nu stiu ce sa zic, cred ca parerile sunt impartite.

33+ cu

-= Love life, live love =-

Blog de neuron insarcinat

Iulia va invinge cancerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norma36 spune:

Tot asa a ramas DPN (02.10.2012)ca pe prima pagina dar sa vedem ce se va intampla cand incep monitorizarile.
Si eu as fi vrut sa port centura sa imi revin cat mai repede; am prietene care au trecut prin cezariana si nu au purtat nimic pt ca asa le-a indicat medicul si s-au refacut perfect. Probabil tine si de organismul fiecarei persoane; si da, parerile medicilor pot fi diverse. Eu voi respecta parerea doctorului meu.

34+
_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 reusit in ianuarie 2012 tot la Debrecen, cu dl Bodnar - Doamne ajuta in continuare !
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto

Mergi la inceput