Bravooo Patricia!Hai Lalu, Oana, Gabi! (25)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Lasa Stella ca dupa ce nastem, ne punem noi pe treaba, nu? Sarmanul sotior, cred ca s-a speriat nitel

Despre spovedit si eu vreau sa ma spovedesc si sa ma impartasesc inainte de a naste, insa parintele nostru duhovnic e tocmai la Cornu, in Campina. Poate ma aventurez intr-o zi pana acolo cu trenul si cu un taxi, desi mi-e cam frica

F bine Norma, asa vad si eu lucrurile, ca trebuie sa avem incredere in doctorii pe care ii avem.

33+ cu

-= Love life, live love =-

Blog de neuron insarcinat

Iulia va invinge cancerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Multumesc Bob pt linkul cu baita, e incredibil ce relaxat e acel bebelus desi apa curge siroaie pe el!

Fetelor, acum ca ati povestit voi, si eu am uneori o durere usoara imediat sub buric si se intareste zona. Astea sa fie contractii? Eu ma gandeam ca e de la miscarea bebelusului... N-am bagat de seama

fericita 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mlhaela spune:

Doamne Doamne Adina, ce-a putut scoate soacra-ta pe gura!!! Vorba lui mami.ilinca, i-as fi spus si eu cateva de cum am visat-o :)))). Observ ca majoritatea sunteti mari fane ale soacrelor voastre, cred ca am reusi sa ne intindem pe mai bine de un capitol sa ne povestim of-urile. Oricum, voi sunteti norocoase ca nu va vedeti asa des, soacra-mea sta la 10 minute de mers pe jos de noi si ne dispera zilnic cu telefoane si mesaje sa mergem in vizita si daca nu mergem, gaseste pretexte sa ne viziteze ea, asa ca ne vedem aproape zilnic. Cu pupaturile de burta deja m-am obisnuit, ma enerveaza mai tare cand imi si ridica bluza in cap sa-l pupe pe bebita direct pe piele. Eh....

Lalu tu ce faci? Am observat ca ieri n-ai prea scris!! Sa ne dai vesti bune astazi!!

Cat despre cumnata ta, n-o baga in seama, de sfaturi "bune" o sa te lovesti mereu. Si eu mai comentez despre cum isi cresc copiii prieteni de-ai nostri (ma gandesc ca si prietenii nostri vor comenta), dar apoi revin si ma gandesc ca fiecare isi creste copilul cum vrea si cum poate...deci nu te mai supara pentru lucruri de-astea.

Olivette, nu ne-ai mai spus daca esti incantata de cumparaturile facute de sot...

Adriana, deci mai am inca 4 saptamani si scap si eu de greturi?!?!? :)) Eh, deja asa m-am obisnuit cu ele ca nu ma mai prea supara. Chiar daca abia in saptamana 36, ma bucur totusi ca ai scapat de toate simptomele urate.

Daniela!!!!! Ma bucur ca ti-ai vazut in sfarsit printesa si ca e totul bine!! In multe discutii cu prietenii nostri te pomenesc, de fapt nu neaparat pe tine, cat sistemul medical din anglia; eu oricum la cat de stresata sunt nu rezistam sa-l vad pe bebe de doar 2 ori in 8 luni.

Deocamdata atat imi amintesc, dar revin!

Va pup cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_m51981 spune:

Buna dimineata, fetelor! Va doresc o zi minunata!!!
Cat despre soacre....sunteti voi prea draguteeeeeeeeeee.....cred ca as inebuni sa imi pupe burta, i-as zice vreo douaaaaa......sunt cu bun simt, dar daca nu imi convine ceva, imediat spun. Oricum ma deranjeaza cand imi pune soacra mea mana pe burta(rar...ca ne vedem rar) dar si atunci ma enerveaza ca nu ma intreaba daca ma deranjeaza.
Dar oricum fatza mea e asa acra uneori...ca spune tot..
Si adina cred ca si eu ii ziceam soacrei tale vreo 10 de ...............naiba o luaaaaaaaaaaaaaaaa...PFFFFFFFFFF. Sunteti voi fete delicate!!:)
Lalu baftaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aziiiiiiiiiii. Azi nu mai scapiiiiiiiiii!!!!!!!!!
Oricum...trece timpul ca nebunul..nu mai e mult pt nimeni , apoi sa vezi discutii...cum face kk, cum papa, cum casca..cum..cum....:)
Pupiciiiiiiiiiiii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Fetelor sunt in drum spre maternitate. Va rog din suflet, cine are timp sa citeasca azi pt mine acatistul sf. Nectarie si rugaciunea catre Fecioara Maria. O sa trimit azi mesaj uneia dintre voi sa va anunt daca ma opreste sa nasc.
Pupici.

lalu85 39+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Buna dimi fete frumoase, cafeluta, ceai, braga? Pe poftite si servite

Cum mai sunt fetele astazi? Ce planuri aveti pentru saptamana care tocmai a inceput? Asteptam astazi vesti de la fetele care merg la control

Citesc eu Lalutz drag! Of, ce emotii am!! Parca merg eu in locul tau. Dar ai incredere ca va fi bine, cu ajutorul lui Doamne-Doamne va fi foarte bine si ne vei scrie curand ce fericita esti cu minunea ta in brate! [] Te asteptam cu vesti

HaideeeeeLaluuu!!

33+ cu

-= Love life, live love =-

Blog de neuron insarcinat

Iulia va invinge cancerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Oiii oiii oiiii, scoatem motatele, incepem de luni !
Haide, Laluuu!! Haide, Petru!!!

Buna dimineata, bulinici !
Brb, ma joc nitelus, sunt plicti (vorba reclamei).

Bebe dragonel Andrei sau dragonita Iris la bord !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Neata si de la noi

Bob si pe mine ma enerveaza soacra-mea
Kytana tot am uitat sa-ti raspund de ce se vopsesc sprancenele:ca sa coincida cu culoarea parului,poate 1 ton mai deschis,ca sa fie mai definite si ca sa umplii anumite goluri daca le ai
Daniela ma bucur ca v-ati vazut printesica in sfarsitsi al nostru puiut e tare miscaret

Hai lalu!!!

-icei tuturor burticilor si bebicilor din dotare
Sa avem o zii faina si placuta

Paulafericita 34+ cu Roland

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

'neata dragi burticute!
s-avem o saptamana minunata, vad ca-ncepe bine!
lalu suntem alaturi de tine si de bebe! Doamne-ajuta!

hai lalu! hai bebe petru!

pupici la toate!

_
33+ David Gabriel Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

Lalu,nastere usoara si un bebe sanatos si frumos ca mamica lui
Bob pixel,ce m-am amuzat la faza cu castile in chilotei ,am incercat si eu,dar in urechi,si nici o reactie,cred ca era deja obosita de atata miscare,e fffff energica,dr a zis ca-i baietoasa
Anidaz ,nu-ti fa ganduri negre,daca ai prea mult bun simt sa-i zici vreo doua incearca s-o eviti pe cat posibil,eu am avut o soacra super pana acum vreo 4 ani de cand a luat-o razna.........am ajuns la concluzia ca neuronii se atrofiaza pe masura inaintarii in varsta si nu exista remediu
Va pupacesc pe toate fara exceptie!!!!!!!!!!!!!!!!
Baneocin am folosit la David,a facut un eritem de ala de scutec(nu stiu daca de la baneocin neaparat..),dar pt igiena mea a fost mana cereasca ,parca imi lua durerea cu mana,de fapt jena aia de la cusatura ,ziceai ca am sarma ghimpata acolo.Mi-a fost cam jena prima data la toaletare,dar ce bine era dupa........imi venea sa stau acolo non-stop si da,la fetele alea le dadeam cate ceva si erau fff dragute.Deci eu iau baneocin pt mine de mai gasesc,pt bb bepanten
Maimutica mea are 1,600kg dar face niste chestii pe-acolo de zici ca vrea sa-mi studieze toate organele interne si mai si doare uneori...
Am fost pe la Careffour din scurt sa iau ceva,si era reducere.....dar erau goale rafturile,am prins numai ceva bluzite roz si niste tricouri pt David ,doar 5 lei buc.Si cum eram toata fleasca de suparare ca n-am stiut mai din timp sa merg la chilipiruri,imi apar verisoarele si matusa din Italia cu o sacosa de body-uri ,bolero,pantalonasi roz cu fundite de la Zara,moi si asa mici........ mi-a trecut botoseala.
Burtiera am avut dar cu capse,mi-a fost destul de bine,scapam de senzatia aia ca imi cade burta pe jos daca ma aplec.As vrea totusi de aia clasica,cum era pe vremuri,fara capse,scai sau alte cele,ca o banda mare elastica,dar cred ca nu mai fabrica....
Va pup si sper sa ma incumet mai des la scris,nu numai la citit,cand ma mai lasa feciorasul sa ma ating de pc ma bag la spalat hainute

Mergi la inceput