Jurnalul Monicai
Raspunsuri - Pagina 30
Eleni spune:
Dragele mele, nu luati termenul ca pe o presiune. Trebuie sa ne placa si sa ne bucuram de ce ne ofera viata. Si cand se poate facem si mesajele.... nu o luati ca pe o obligatie... Daca nu e posibil pe 1, prelungim cat e nevoie sau strigati dupa ajutor. Bine?
Si daca cumva intervine ceva si nu mai puteti e absolut ok, spuneti doar ca nu mai puteti, nu am nevoie de justificari... este in regula.
E un proiect de "drag", nu unul de obligatie.
Seara faina,
Elena
cristoiu spune:
Sunt aproape gata cu Melanomul. Adica am terminat munca de copiator, acum am inceput munca de editor. In seara asta iau o pauza, am obosit.
E foarte trist sa o iei asa de la inceput si sa urmaresti evolutia pe 2 ani. Greu de citit.
In fine, acum il mai curat, mai scot din raspunsurile si incurajarile ei si pastrez ce e strict legat de evolutia ei, fiindca altfel e foarte imprastiata discutia si enorm de mult.
boticelina spune:
Am revenit si eu din concediu, am reusit sa parcurg si cele 20 de pagini scrise cat am lipsit. Va rog sa-mi trimiteti si mie parola de la contul Alinukai ca sa-mi fac si eu o idee si un plan.
Sunt absolut impresionata de rapiditatea cu care v-ati miscat 
Cat despre carte in format electronic, e mai usor de facut (de catre mine) partea de hard copy e mai complicata dar astea sunt chestii pe care le vom discuta in alta etapa.
ralcat spune:
Acum am vazut subiectul, am fost o saptamana in vacanta.
Ma inscriu si eu la munca. Ce am de facut ?
viperisme
Rozi spune:
Dragelor eu dispar o sapt, mai am unele facute dar nu le-am urcat, daca e ceva urgent rog pm, e mai usor sa verif decāt sa citesc aici. Va pup si spor!
G_I_O spune:
din concediu!
eu am fost colega cu Moni de la odisee si pana a plecat la prietene fara titlu. asa ca spuneti-mi si m ie de ce sa ma ocup.
am vazut ca Teolinda a lua ceva de pe acolo.
Am citit ce s-a scris si nu inteleg nimic, e un ghiveci in capul meu, dar sper sa ma luminati si pe mine, daca nu sunteti deja satule de dat atatea explicatii
.
asteptt un raspuns si pe urma datele contului.
sunteti minunate fettelor, felicitaRI pt munca depusa pana acum
!
Eleni spune:
Buna.
Eu am fost plecata o saptamana si am descoperit ca nu am net la locatie. Am fost distrusa, am fiert, dar asta e. Am revenit, ma uit pe ce s-a incarcat si revin rapid cu info despre next steps.
Multumesc.
Elena
alinamoro spune:
Am terminat si eu sectiunea "Aradence", m-a ajutat si Ada.
Eleni, ti-am trimis asta seara pe mail si ultimele capitole.
Alina
cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
Eleni spune:
Multumesc Alina, am vazut. Le organizez pe toate... mai stau sa vina ce mai e de la restul. Suntem in grafic.
Toate faine.
Elena