Jurnalul Monicai
Raspunsuri - Pagina 31
alinuk spune:
Eleni da-mi pls pe PM mailul tau, sa-ti fw un mat cules de Marcia.
Il am eu pe mail.
harnicutzele!!!
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
Melodia...unei veri tarzii
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
cristoiu spune:
am incarcat melanomul. nu e share, ca inteleg ca oricum cine munceste la proiect are parola.
l-am editat cit am putut in limita timpului, am incercat sa corectez greseli ortografice, gramaticale si de punctuatie, dar sunt convinsa ca mi-au mai scapat.
mai aveti ceva pentru mine?
Eleni spune:
Alinuk, am trimis.
GIO, revin...
Am fost in vacanta si m-au tabarat vulturii de clienti si de colegi si-s disperata ca nu apuc sa termin cu unul ca asteapta altul gramada.
Eleni spune:
Neata.
Revin cu status de proiect: mai astept 3 materiale de terminat si incepe etapa 2. Dupa ce adunam materialele pe capitole (care probabil vor avea legatura cu sectiunile forumului), ne apucam de periat materialul si de adunat intr-o forma coerenta. Am in minte cativa cetateni care se califica la etapa asta...
Asa ca prelungesc deadline-ul primei etape pana vineri, 7 septembrie, sambata/duminica pun la punct etapa 2, si incep sa deleg.
Zi faina.
Elena
cristoiu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Eleni Neata. Revin cu status de proiect: mai astept 3 materiale de terminat si incepe etapa 2. Dupa ce adunam materialele pe capitole (care probabil vor avea legatura cu sectiunile forumului), ne apucam de periat materialul si de adunat intr-o forma coerenta. Am in minte cativa cetateni care se califica la etapa asta... Asa ca prelungesc deadline-ul primei etape pana vineri, 7 septembrie, sambata/duminica pun la punct etapa 2, si incep sa deleg. Zi faina. Elena Elena & Maria Bucuria |
Eleni, mai sunt datoare cu ceva? Zi-mi te rog, sa nu te las sa astepti aiurea.
Ah, daca aveti nevoie de ajutor la partea a doua, cu placere.
manuelacrina spune:
Cu scuze pentru intarziere , am trimis si eu sectiunile "In unul sau in doi ..." si "Lectii, know how ...".
(multumesc Alinuk pentru ajutorul cu incarcatul fisierelor)
alinuk spune:
fisierele sunt incarcate la locul stiut
https://docs.google.com/?authuser=0#home
in plus, le-am transmis si pe mail la Eleni
Manuela
tuturor
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
http://meseriademama.blogspot.ro/" target="_blank">Melodia...unei veri tarzii
Nimic nu-i intamplator!
Eleni spune:
Sunteti mortale. Relax, nu facem lapidare in piata publica in caz de intarziere.
Weekend fain dragelor.