Tren de noapte - Condoleante pentru Monica

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanielaAB spune:

Nu am cunoscut-o personal, dar ii stiam povestea.
Fara cuvinte in astfel de momente.
Sincere condoleante si putere familiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Condoleantze familiei!Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Dumnezeu fie cu tine, Monica!

Condoleante....


Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Condoleante familiei! Imi pare tare rau, Dumnezeu sa fie cu tine MONICA!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Odihneste-te in pace Monica!!!

Condoleante familiei si multa putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabby2011 spune:

Acum am aflatDumnezeu sa te odihneasca Monica
Ai plecat in zi de mare sarbatoare ca o certitudine a faptului ca ai fost o fiinta deosebita care si la sf vietii a ajutat pe alti semeni,ai reusit sa aduni in rugaciune o multime de oameni,sa se roage la Maica Domnului pt tine,pt ei si apropiatii lor, le ai reamintit ce pretioasa e viata,....poate unora le ai salvat viata pt ca s au dus la doctor,unii care uitasera de post,rugaciune,Dumnezeu au inteles ca nu sunt nemuritori......... cei de aici sigur isi vor aminti de tine in ziua de SF.Marie si iti vor aprinde o lumanare,se vor ruga pt tine...........iar tu vei veghea de sus asupra altor mamici la fel de incercate si a copilasilor tai dragi

As fi fost onorata sa te cunosc

Condoleante familiei..........ma retrag indurerata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Si eu ma gandeam la Tudor si Diana ca le va fi greu datorita tendintei celor din jur de a-i eticheta "bietii orfani"!!! Nu sunt niste bieti orfani, sunt niste copii la fel ca ceilalti doar de acum mama lor nu este pe pamant decat cu spiritul, si ii va insoti in fiecare clipa. Nu va fi usor dar vor creste niste oameni deosebiti, puternici si ambitiosi, la fel ca mama lor si cu siguranta Dumnezeu, in compensare, le va rezerva lucruri minunate.
Pe mine ma infioara durerea parintilor Monicai care cred ca isi vor gasi mult mai greu echilibrul si poate ca ei vor merge in mormant ducand aceasta suferinta cumplita cu ei, de a-si fi ingropat copilul in floarea varstei.
De noi, cei din jur, si de atitudinea noastra depinde foarte mult ca Diana si Tudor sa nu simta ca sunt "altfel", ca iau startul in viata cu lipsa mamei. Macar comunitatea DC daca s-ar mobiliza si ar adopta o atitudine pozitiva, de sustinere pt ca acesti copilasi sa nu ramana cu trauma de care vorbeau A_alinta si Adablackcat mai devreme, ar fi mare lucru.
Stiu ca e revoltator, suntem atat de tristi si neputinciosi in a accepta ce se intampla dar nu putem schimba lucrurile si nu sta in puterea noastra sa judecam.
Sunt foarte sigura ca nici Monica nu si-ar dori sa ne uitam cu mila la copilasii ei (asa cum, daca fiecare dintre noi ar fi ipotetic in acesta situatie, nu ne-am dori mila nimanui pt copiii nostri) si ar vrea pe cat se poate sa ii sustinem si incurajam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

sincere condoleante familiei . ne pare rau monica ca ai plecat . mai aveai de mers mult pe acest drum . sa-ti fie drumul lin acolo unde esti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

De acord cu tine, dar nu pot sa nu spun ca nu e drept! Nu pot sa nu strig! Nu pot sa nu plang! Copiii au nevoie de mami a lor! De ce tu, Monica? De ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:


Dumnezeu sa o odihneasca in pace si sa aline durerea celor pe care i-a lasat neconsolati in urma ei !
Drum lin, printre stele, Monica !

Mergi la inceput