Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (25)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns menics spune:

mena..woow ce pozitie
la mine in piata cred ca as putea sta si in patru labe vorba aia... ca tot nu s-ar sinchisi cineva... la fel a fost si zilele trecute la banca... am renuntat eu ca nu mai rezistam la coada...

29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Mena multi ani fericiti impreuna alaturi de bubulinul vostru si fetita ce va urma

Si eu am patit-o stateam pe o bancuta cu o femeie si 2 copii mari pe care nu ii cunoasteam.A venit o batranica in cadru si statea saraca pe langa noi.A trebuit eu sa ii cedez locul pentru ca cealalta persoana nu s-a simtit.Si eu eram in febra cumparaturilor pentru patut si nu mai puteam de picioare,ii multumisem cerului ca gasisem un locusor unde sa stau.Asa ca nu mai astept nimic de la nimeni

Valicutza felicitari pentru schimbarea saptamanii,te apropii cu pasii repezi de momentul nasterii,am eu emotii pentru tine.

Maine de dimineata merg si eu la eco,de-abia asteptEu nu stiu cum sa ma mai imbrac,daca ies de dimineata din casa si sunt imbracata mai de vara mie racoare si imi ingheata picioarele.Daca imi iau pantaloni mai lungi mor de cald si transpir,nicicum nu nimeresc ba imi e prea cald prea imi e prea frig.

23+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui menics

mena..woow ce pozitie
la mine in piata cred ca as putea sta si in patru labe vorba aia... ca tot nu s-ar sinchisi cineva... la fel a fost si zilele trecute la banca... am renuntat eu ca nu mai rezistam la coada...

29

De cand am ramas gravida nu am mai folosit Ratb ci doar metroul la nevoie(pentru ca vomitam la orice miros). Mor pe barbatii si pe femeile in toata puterea care te vad ca te scurgi pe picioare (la inceputul sarcinii imi era ingrozitor de rau) si nu se dau din scaunul ala neam. Mai degraba am vazut cate o batrana care sa vrea sa imi ofere locul...Asta chiar m-a emotionat.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 19+ cu Eduard Florin

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Neatza, bubulinelor burticoase si frumoase, va!
Eu ma simt super, ieri am fost la plimbareala si am venit relaxata dar si obosita, cred, de aerul tare, ca tot ce am mai facut a fost un dus si dupa aia nani-si era ora 19.00, numai in primele trei luni mai culcam la astfel de ore! Piciorul s-a umflat, dar nu ca de obicei, nici pe departe, se pare ca atunci cand merg e altceva, pozitia aia asezata pe scaun ore in sir cu picioarele atarnate ma omoara.

Logam, Valicutza, felicitari pentru schimbarea saptamanii si tot inainte cu bine si sanantate!

Mena, La multi ani pentru voi doi, multi ani inainte, casa de piatra, cum se spune si sa puiul sa va implineasca relatia minunat si cald si frumos si sa aveti ani extraordinari impreuna!

Menics, si aici toate locurile de gravide sunt ocupate de barbati care fac rebus -extrem de concentrati -si de adolescenti cu castile in urechi care se joaca pe telefon.
Au inceput sa ma enerveze telefoanele astea inteligente, zau asa! ca mic, mare, batran, toata lumea citeste tabletele alea sau se joaca pe telefon, cred ca astea s-au inventat pentru ca gravidele sa fie ignorate! In rarele momente in care mi se ofera locul,numai femeile il ofera, asta e clar!

Cred totusi ca avand in vedere ca asta e numai o perioada, ar trebui sa ne cerem dreptul, ca vorba aia, avem niste super burti, suntem obosite, ne e cald, respiram greu- si eu m-am hotarat sa ii intreb pe nesimtitii de barbati care se inghesuies sa se aseze pe scaunul de gravide inaintea mea -daca sunt cumva insarcinati de stau acolo!

Angelique, -eu inainte eram o friguroasa,de cand cu bebele-dorm dezbracata, doar eu si perna si sotul pe post de perna de spate, ca eu de pe stanga nu mi-am mai schimbat pozitia de luni de zile.M-am obisnuit, insa uneori amortesc rau si parca nu imi gasesc locul..
Se spune ca atunci cand nastem ne e foarte frig-fetelor, deja mamici, -asa e? ca astia subliniaza in bagajul de spital sa iti iei la tine soseste groase neaparat, ca din cauza ca circulatia o ia razna in momentele alea, de la efort...

Oricum,Angelique, imbraca-te cu ceva usor pantaloni de in si un tricou + un puloveras la care poti renunta cand ti se face cald si nu sandale sau papuci - ci balerini, sa fie ok si daca e frig si daca e cald.Si NU te mai ridica TU cand trebuie sa dea cineva locul, ai auzit?

Andie,Deny, repede,please, treceti in listuta bubulinul lui Logam, sa aparem si noi cuculetzii mai onorabil, asa, in balanta:):)

Popi iubita, please pune la fata inca o data adresele alea de cercelusi de fetite, ca i-am spus unei prietene din Ro ca i le dau si nu le-am mai gasit, am tot scotocit prin Odisei..Merci anticipat!

Eu nu am probleme cu nas infundat, dureri de spate, sfoarait, nu inca si sper sa ma lase, ca nu le vreau.Insa am citit ca toate sunt normale si ca mai ales in trim 3 se intensifica..

Onutz si toata gashca-o mie de pupici si duminica frumoasa!

26 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Bubu

Onutz 26+ cu Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Azi am implinit un an de la nunta. Am fost cu sotul, socrii si cumnatii la masa la restaurant si ..pam-pam...am lesinat!
Imi fac griji pentru bebe, l-am simtit miscand apoi dar cred ca sunt anemica si nu il hranesc suficient de bine.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 19+ cu Eduard Florin

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NovDec2012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui logam

Buna fetele!
Am vazut ca va plangeti ca nu sunt baietei, dar eu nu sunt deloc in lista si am baietel. Asa ca mai scriu o data: UM 11.03.2012, DPN 15.12,2012, Tudor Stefan, Iar eu sunt Luminita.
Eu sunt in toiul zugravitului si al curateniei, asa ca ma incadrez si eu cu brio in nesting period, plus ca mai cumpar si mobila, pe langa cea de bebe. Sora mea zice ca nu sunt buna la cap de fac atatea acum. Dar nu pot dormi noaptea daca nu le fac.
Am schimbat si eu azi saptamana, am intrat in saptamana 24.
Va pup si cand pot mai intru sa vad ce faceti.

Luminita, de Sorina Dana - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica

Alte poze

Povestea nasterii
23+ cu Tudor Stefan

Bine ai venit Luminita si felicitari pt .
Ne cerem iertare ca nu te-am adaugat in listuta. Fetele care se ocupa de capitol, au cam lipsit in ultima vreme, eu am lipsit din cauza lipsa de net. Ne staruim sa facem update la timp.
Te-am trecut in listuta

(Deny)

Mergi la inceput

Uuuuufff Mena, sper ca esti mai bine acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Mena, tu analize facusi?
Deny

Onutz 26+ cu Lucian

Mergi la inceput

Fetele, maine is la munca de la 7 pana la 17. Se pare ca iar nu apuc eu sa fac capitol nou la timp (20 de pagini), so, rog fetele, cine poate sa faca capitol nou, sa se implice in caz ca nici Andie nu va putea.

Andie, vei fi maine la post?

Mergi la inceput