Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (25)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui onutz83

Mena, e adevarat ca eu iau de pe la 23s
Eu am nasul infundat... noaptea e complicat cu respiratul, mi s-a spus ca sforai ca... o adevarata doamna

Onutz 26+ cu Lucian

:)))) Ce ma amuzi!!! Eu simt nevoia sa trag mai mult aer in piept ca simt nu ma oxigenez corect. Nu stiu daca sforai ca pot sa si nasc langa sot ca nu ma aude :))

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 19+ cu Eduard Florin

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

neata fetelor,

azi schimb si eu saptamana , 29 sapt..deci intru in saptamana 30..incepe numaratoarea inversa

http://lmtf.lilypie.com/2PQCp3.png
29+ de si mami de Dienutza 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

'Neataaaaa!!!!

Valicutza, felicitari pt schimbarea saptamanii
Mena, mi-am dat seama ca de fapt nu ti-am zis de ce avem nasul infundat
Cel mai probabil este rinita de sacina- creste nivelul de sange (+ hormoni), membrana mucoasa se inflameaza si avem senzatia de nas infundat.
Eu pana acum nu mi-am pus picaturi de nas (cele normale nu sunt recomandate iar solutiile saline sunt frectie la piciorul de lemn).
Am doar un creion nazal pe care nu-l gasesc niciodata cand am nevoie de el.
O sa vorbesc si cu doctorul...

Onutz 26+ cu Lucian

Mergi la inceput

Citat:

'Neataaaaa!!!!

Valicutza, felicitari pt schimbarea saptamanii
Mena, mi-am dat seama ca de fapt nu ti-am zis de ce avem nasul infundat
Cel mai probabil este rinita de sacina- creste nivelul de sange (+ hormoni), membrana mucoasa se inflameaza si avem senzatia de nas infundat.
Eu pana acum nu mi-am pus picaturi de nas (cele normale nu sunt recomandate iar solutiile saline sunt frectie la piciorul de lemn).
Am doar un creion nazal pe care nu-l gasesc niciodata cand am nevoie de el.
O sa vorbesc si cu doctorul...

Onutz 26+ cu Lucian

Mi-am dat seama . O sa vb si eu cu dr.

O duminica minunata sa aveti. Azi serbez 1 an de la nunta (de fapt e maine, dar azi dam de baut).

Mergi la inceput

La multi ani fericiti impreuna, Mena!!!

Joi facem si noi cinste, implinim 3 ani de la nunta iar in septembrie 7 ani de cand ne cunoastem

Onutz 26+ cu Lucian

Mergi la inceput

Citat:

La multi ani fericiti impreuna, Mena!!!

Joi facem si noi cinste, implinim 3 ani de la nunta iar in septembrie 7 ani de cand ne cunoastem

Onutz 26+ cu Lucian

Multumim frumos! Multi ani fericiti si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns logam spune:

Buna fetele!
Am vazut ca va plangeti ca nu sunt baietei, dar eu nu sunt deloc in lista si am baietel. Asa ca mai scriu o data: UM 11.03.2012, DPN 15.12,2012, Tudor Stefan, Iar eu sunt Luminita.
Eu sunt in toiul zugravitului si al curateniei, asa ca ma incadrez si eu cu brio in nesting period, plus ca mai cumpar si mobila, pe langa cea de bebe. Sora mea zice ca nu sunt buna la cap de fac atatea acum. Dar nu pot dormi noaptea daca nu le fac.
Am schimbat si eu azi saptamana, am intrat in saptamana 24.
Va pup si cand pot mai intru sa vad ce faceti.

Luminita, de Sorina Dana - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica

Alte poze

Povestea nasterii
23+ cu Tudor Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

valicutza, felicitari, si eu tot azi o schimb, tin aproape...
mena, multi ani fericiti impreuna!

ha, ha, vorbiti de sforait.. pai eu de cand ma plang ca ma trezesc noapte de sforaitul meu... bineinteles ca si mi emi s-a spus ca frumos fac.. pe mine ma aude din camera alaturata... deci e groasa treaba!

va doresc o duminica frumoasa, eu lenevesc,
alex trage niste picioare de cand s-a intors de pur si simplu tresar... azi la rand la casa am patit la fel... dar normal ca nimeni nu m-a observat deci am stat la o coada de mi-au sarit ochii.. mai frate atata nesimtire pana la urama chiar din partea vanzatoareai care s-a apucat chiar in fata mea sa-i scaneze uneia un iaurt.. unei batrane niste lumanari...pur si simplu ma sfida si ea isi vedea de treaba.. norocul ei ca era devreme, si eram odihnita, ca i-as fi spus cateva ... macar sa respecte randul ...

28

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui menics

valicutza, felicitari, si eu tot azi o schimb, tin aproape...
mena, multi ani fericiti impreuna!

ha, ha, vorbiti de sforait.. pai eu de cand ma plang ca ma trezesc noapte de sforaitul meu... bineinteles ca si mi emi s-a spus ca frumos fac.. pe mine ma aude din camera alaturata... deci e groasa treaba!

va doresc o duminica frumoasa, eu lenevesc,
alex trage niste picioare de cand s-a intors de pur si simplu tresar... azi la rand la casa am patit la fel... dar normal ca nimeni nu m-a observat deci am stat la o coada de mi-au sarit ochii.. mai frate atata nesimtire pana la urama chiar din partea vanzatoareai care s-a apucat chiar in fata mea sa-i scaneze uneia un iaurt.. unei batrane niste lumanari...pur si simplu ma sfida si ea isi vedea de treaba.. norocul ei ca era devreme, si eram odihnita, ca i-as fi spus cateva ... macar sa respecte randul ...

28

E mare nesimtirea! Sunt din ce in ce mai dezamagita! Oare si inainte conta atat de putin maternitatea, femeia gravida? Nu stiu cum esti tu dar eu am niste dureri de spate criminale daca stau intr-un loc, indiferent daca stau in pat sau pe scaun sau in picioare. Singura pozitie confortabila e in picioare cu corpul aplecat la 90 de grade, rezemat in maini. As fi luat pozitia aia si siiiiguuur ma vedea :)))

Mergi la inceput

Mena

Onutz 26+ cu Lucian

Mergi la inceput