Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (25)
Raspunsuri - Pagina 16
S.ellena spune:
Neatza fetelor! Va doresc sa aveti concediu placut si sa va incarcati bateriile.
Voi aveti idee cum procedez ca sa intru in posesia codului acela pt geanta bebelusului? Cele minim 10 postari trebuia sa fie in alta parte decat aici? sa aveti weekend minunat!
24+ cu Eva Maria
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valicutza neata va spun si eu, am facut un pic de ordine prin casa, si acum ma odihnesc un pic. aseara nu prea m-am simtit bine , abia astept sa raman acasa, in 4 saptamani gata cu serviciul, pe 17 sept , imi iau 2 sapt de co de odihna si de la 1 oct prenatal mai avem atat de putin, eu am inceput sa imi fac usor usor bagajul pt spital http://lmtf.lilypie.com/2PQCp3.png 28+ de si mami de Dienutza 5 ani |
Pfiu...ce emotii imi dai. De fapt eu o sa fiu cea care naste ultima fiind cu sarcina cea mai mica asa ca o sa trec prin emotii la toate. Sa avem nasteri usoare, bebei la termen si recuperari rapide. Trece timpul asta ca nebunu!
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 19+ cu Eduard Florin
In love with my little kid :X
vreausaninga spune:
Salutare dragi burtici! Am lenevit pana la 12, Doamne, iubesc sambata, duminica ma apuca depresia ca urmeaza luni
Bubulina42 mersi de idee, ai dreptate, cred ca doar asa o sa ajungem la o concluzie:)
Cat despre masuratori, cred si eu ca vrei sa stii, si eu intreb mereu mecar greutatea si lungimea, si mai intreb cum sta exact sa stiu sa-i pun muzica la ureche nu la fundulet desi se misca tot timpul.
Flisa bine ai venit! Sa ai sarcina usoara si bebe sanatos si frumos
Angelique felicitari pt achizitii, sa le folosoti sanatosi si bucurosi! Si noi avem deja planul clar pt camera, ne apucam de ea dupa 15 sept, sa intru si eu in concediu, abia astept
Eu trebuie sa-i fac sotului o fetita data viitoare, ca acum mi-am indeplinit mie dorinta, urmatorul e el Sa dea D-zeu bebei sanatosi la toata lumea, ca nu conteaza sexul
Epopeasca distractie placuta!
Va pe toate si sa aveti wk mi-nu-nat!
26+
"buburuzul"
mena1906 spune:
Eu am o burtica tare mica si ieri mi s-a intamplat ceva f funny. Ma duc la farmacie sa iau fier la recomandarea medicului si intreb: Calciu aveti? Da avem . Pentru gravide? Nu este recomandat la sarcini incipiente Calciu :)))))). Ii zic: am auns la jumatatea trim al doilea nu mai suntem la inceput :)). A facut o fata biata farmacista. Pana la urma m-am decis sa nu mai cumpar
Bubulina42 spune:
Saluti cucuietele, va pup!
Este sambata, uf,ce usurare! e 7.30,m-am trezit devreme,dar sunt asa de linistita si de relaxata, numai gandul ca gata, sunt free o perioada ma incanta la nebunie!Am avut si doi carcei uriciosi azi-noapte,dar trecem peste.Gagaliciul meu s-a fatait intr-un fel mai ciudat seara trecuta, a fost asa, ca un zumzet continuu in burtica mea, usor, dar clar, ca si cum isi cauta alr loc, uneori mai puternic, aveam senzatia ca mi se da burta peste cap.O vrea sa se intoarca? azi dimineata tot in stanga l-am simtit..
Care va sa zica,avem in program si bebe2,multe dintre noi, o sa le ajungem si noi din urma pe mamicile care deja sunt binecuvantate cu unul sau doi copii.Super
Fetele mele,va pup si ma duc sa ma pregatesc, v-am zis ca azi ne caram la munte, ca vreau asa, sa simt din plin prima zi de
libertate absoluta si azi vreau sa fac....ni-mic!
Doar sa ma plimb,ceea ce va doresc si voua.Un weekend frumos, racoros si linistit.
pupici!
26 + cu Nicholas
Mami_de2 spune:
citat din mesajul lui S.ellena Neatza fetelor! Va doresc sa aveti concediu placut si sa va incarcati bateriile. Voi aveti idee cum procedez ca sa intru in posesia codului acela pt geanta bebelusului? Cele minim 10 postari trebuia sa fie in alta parte decat aici? sa aveti weekend minunat! 24+ cu Eva Maria |
Sellena eu nu stiu nik de nici o geanta:))vreau si eu! daca afli ceva,anunta-ma si pe mine;))
ps: si eu ma chinui sa ma aranjez.... in 3 ore plec si eu la o nunta..si maine am si un botez... deci weekend full de partyuri:))
pupis girls!
25+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe, Aspenter; NO SPA;
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G
onutz83 spune:
Mena, ei iau calciu de 3 sapt. la recomandarea medicului, dar fetele ziceau ca poate da contractii. Din cauza asta eu il iau seara, alternativ cu magneziul. Si dimineata iau fier si vitamina c
He, he ce de fetite sunt in plan
Onutz 26+ cu Lucian
mena1906 spune:
citat din mesajul lui onutz83 Mena, ei iau calciu de 3 sapt. la recomandarea medicului, dar fetele ziceau ca poate da contractii. Din cauza asta eu il iau seara, alternativ cu magneziul. Si dimineata iau fier si vitamina c He, he ce de fetite sunt in plan Onutz 26+ cu Lucian |
Ulterior am sunat medicul si mi-a zis ca nu s-a ridicat inca sarcina sa iau calciu si ca e riscant acum si sa iau fier pentru ca sunt slaba, slabita si palida.
Si al meu sot planuieste o fetita . Mie imi e indiferent, asa cum mi-a fost si acum. Ma rog ca bebe sa fie sanatos si puternic si eu eu la fel. Il mai necajesc ca ii fac tot baietel ca am invatat cum se fac si ca a inceput sa imi placa
Intrebare: cum respirati? Eu am nasul infundat si simt ca respir greoi. Am citit despre asta dar nu credeam ca o sa o patesc deja. Se pare ca organismul meu se incapataneaza sa imi arate toooaaate simptomele de sarcina...
mena1906 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mami_de2
Sellena eu nu stiu nik de nici o geanta:))vreau si eu! daca afli ceva,anunta-ma si pe mine;)) ps: si eu ma chinui sa ma aranjez.... in 3 ore plec si eu la o nunta..si maine am si un botez... deci weekend full de partyuri:)) pupis girls! 25+ Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea! Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe, Aspenter; NO SPA; *posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G *Age: http://lbdf.lilypie.com/3DHqp3.png |
Sellena si Mami, eu stiu ca nu aici trebuie sa scriem ci la http://jurnaldesarcina.desprecopii.com/. Sunt si niste reguli... Eu sunt o lenesa. Am scris povestea puiului dar pentru pui nu acolo...As putea face copy paste...
onutz83 spune:
Mena, e adevarat ca eu iau de pe la 23s
Eu am nasul infundat... noaptea e complicat cu respiratul, mi s-a spus ca sforai ca... o adevarata doamna
Onutz 26+ cu Lucian