Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (25)
Raspunsuri - Pagina 15
almy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bubulina42 Almy, care va sa zica asa e, cum banuiam.Nici nu ma mir, sa stii, ca astia parca amutesc toti cand e vorba sa dea o info pe care o astepti cu sufletul la gura..Pai atunci, de ce mergem, numai pentru poze, fara info care ar fi cele mai importante??Chiar ma gandeam aseara ca mai bine imi sun dr la care am facut FIV si intreb daca pot sa fac la ei o eco, el a fost singurul care mi-a spus cum e colul, la ce inaltime e si alte detalii din astea pe care niciodata de atunci nu le-am mai auzit..Sa mentionez ca aici nimeni nu vorbeste despre placenta, de parca nu ea ar fi casutza puiului?? 26 + cu Nicholas |
Corect, nu ne spune, dar pe raport apare, ca de la morfo mi-au dat mie raportul si erau trecute acolo toate: placenta, col, etc. Doar ca medicul probabil nu considera necesar sa stim si noi. Iar mie mi-a dat si raport ante-natal pt concediul medical si am vazut ca si analizele le am pe toate, desi nu-mi spusese nimeni pt ce imi ia sange: rubeola, toxo, toate nebuniile. Deci ei isi fac treaba lor si ne informeaza pe noi doar in caz de trebuie sa sa faca si alte investigatii. Daca e normal, nu ne zice nik
Alma 28+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)
Bubulina42 spune:
exact ce ziceam.Pai de ce sa ma stresez singurica daca nimeni nu incearca sa ma streseze?(in afara de sefi, of course!)
Dar oricum, masuratorile lui bebe as vrea sa le stiu si eu, macar greutatea ar fi normal.O sa sun si o sa intreb daca ne zice si din astea.Macar greutatea.Daca nu, cred ca ii spun bye bye lui 3D si ma duc la dragul meu de dr de la fiv si il rog sa imi faca o eco normala.Ca oricum pe bebelutz il vad in noiembrie:)
Ma mai gandesc in weekendul asta, sa vad si iubi meu ce parere are.
pupici.Deeeeecci:sunt in concediuuuuu!
26 + cu Nicholas
onutz83 spune:
'Neata, cucuietele
E weeeekeeeend!!!
Bubu, planul nostru secret este inca o fetita din acelasi motiv, dar sa vedem daca si ce iese
Mena
Onutz 26+ cu Lucian
epopeasca spune:
Buna dimineata si pe burtici.
Am venit deocamdata doar la apelul de dimineata.Ieri am citit ce-ati scris voi, dar eu n-am fost in stare sa mai zic nimic din cauza durerii de cap care a trecut cu un somn relativ ok.
Angelique sa aveti spor la renovat. Tu sa nu faci insa efort
Almy si Bubu pe de o parte o fi bine ca nu va bombardeaza cu o gramada de date de la eco si analize, atata timp cat totul e ok. Dar bine ar fi ca daca voi intrebati de una-de alta sa vi se spuna, ca e totusi vorba de bebeii vostri si vreti si voi sa stiti.
28 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana
Mami_de2 spune:
Neata fetelor!
:)
Citat: |
citat din mesajul lui onutz83 'Neata, cucuietele E weeeekeeeend!!! planul nostru secret este inca o fetita din acelasi motiv, dar sa vedem daca si ce iese |
si planul meu la fel e :D:D:D:D si o fetita!!!...sotul insa vrea 2,3 copii insa nu are preferinte deloc...pot fi si 3 baieti ca pe el nu il deranjeza :))))
25+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe, Aspenter; NO SPA;
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G
silviad spune:
Almy, Bubu sper din tot sufletul sa va vedeti puii si sa va dea si cateva informatii despre cum au crescut.
Noua la eco ni se spune si arata tot ce se vede, masuratori mai putin (exceptand lungime, greutate, col...), dar ne spune pe rand despre fiecare organ daca e in limite normale. Apoi imi da rezultatul in care pot citi tot ce a vazut, masurat in timpul eco. Dar nu ma pricep, asa ca raman tot cu ce mi-a spus. Subinteleg ca e totul ok si daca era ceva anormal mi-ar fi spus.
Silvia 28+ mami de Maria si Petri 6 ani
flisa spune:
Multumesc de urarile de bun venit!
Noi doar ce am v#259;zut minunea din burtica si suntem mai mari cu o zi 25w 5d, avem 839g... baietelul meu, Rares este in culmea fericirii pentru ca se apropie data la care î#537;i va vedea fratiorul... By the way, Rares are 5 ani si 10 luni si spera ca Mihnea sa nu se nasca mai devreme sa ii strice petrecerea de 6 ani care va fi pe 3 noiembrie... îl mangaie seara si vb cu el... E in al noualea cer!
Pentru cele care cunosc site-uri, eventual din afara pt ca pre#539;urile sunt mai micute decât la noi... Noi vrem un carucior cu maner reversibil si sa fie unul fiabil :))) vom face mul#539;i km împreuna...
Pupici si odihna pl#259;cut#259;!!!
Rares
baietelul mamii
epopeasca spune:
Lisa Rares al tau e un dulce. Mai ales grija lui pt ziua de nastere. Poate se gandeste fratiorul sa vina exact atunci
Eu azi trebuie sa merg la o nunta si acuma imi bat capul cu ce ma incalt (sa fie comode) si cum imi aranjez pletele pe care le-am cam neglijat in ultimele luni.
Bubule acu' mi-am amintit ca ai intrat in concediu Sa te bucuri de el si sa fie doldora de clipe de relaxare si rasfat Cele care sunteti la primul copil, bucurati-va de astfel de momente, ca nu cred ca le veti mai avea pana pleaca odoarele la facultate. Eu una m-am consolat deja
28 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana
angelique_19 spune:
Epopeasca distactie placuta
Onutz si noi mai vrem o fetita
Bubu sa te relaxezi in concediu,,meriti din plin
Pe bebe al meu o sa il cheme Lucian in loc de Denis,daca se poate sa se modifice,sper sa nu ne mai razgandim
23+ cu Stefan Lucian
valicutza spune:
neata va spun si eu,
am facut un pic de ordine prin casa, si acum ma odihnesc un pic. aseara nu prea m-am simtit bine , abia astept sa raman acasa, in 4 saptamani gata cu serviciul, pe 17 sept , imi iau 2 sapt de co de odihna si de la 1 oct prenatal mai avem atat de putin, eu am inceput sa imi fac usor usor bagajul pt spital
http://lmtf.lilypie.com/2PQCp3.png
28+ de si mami de Dienutza 5 ani