Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (25)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NovDec2012 spune:

Onutzule
Hai indrazneste sa faci tu capitol nou, nu-ti fie frica. In caz ca se pierde ceva din listuta, se repara repede.

Eu plec la odihna.

Va doresc o zi frumoasa pe maine si, numai vesti bune sa auzim pe aici

Sanatate

(Deny)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui onutz83

Mena, tu analize facusi?
Deny

Onutz 26+ cu Lucian

Am facut analize de sange usuale dar nu sideremie, calcemie etc.
Vb maine cu dr sa fac si analizele astea sa vad cum stau...

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 19+ cu Eduard Florin

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silviad spune:

Popi,
Si eu vreu cercei pentru fetita.

Spuneti-mi cum scap de un colt incarnat. Nu mai pot de durere. Nu s-a infectat, dar cred ca e inca sub piele si doaare.

Silvia 28+ mami de Maria si Petri 6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Silviad, uite aici cateva sfaturi "furate" de aici de pe DC.Le copiez, sorry, ca nu stiu cum sa te trimit direct la link:
Mentionez doar ca Mibazonul a fost si pentru mine o descoperire senzationala, mai ales ca trata orice fel de chestii urata care se infecta, gen furuncule, fire din alea de par crescute sub piele, rani urate.Cumparat din farmaciile veterinare, da.In sfaturile de mai jos ai si ceva variante de a alege dar eu zic ca e bine sa incerci faza cu varza, ca tu esti insarcinata si nu e bine sa folosesti nimic antibiotic, in plus,stiu ca funnctioneaza si ideea de:pune ceva sa schimbi traseul de crestere al unghiei, sa nu mai creasca in carene, asa ca incearca..Unii recomandau un fir de ata, schimbat zilnic, aici fetele pun cu penseta un pic de hartie de bucatarie schimbata zilnic..Strange din dinti si incearca, ok?Roaga pe cineva, ca probabil nu mai poti fi asa flexibila, din cauza de burtica..

1."de varza se pare ca nu a auzit nimeni.Sunt tratate intregi pe tema verzei,dar ........
Am spus povestea asta de zeci de ori pe Forum, ca multe fete au probl cu unghiile incarnate si infectii.
Daca ai deja infectie pune foi de varza taiate pe masura si intepate cu o furculita .Se dezinfecteaza ,apoi aplici varza +pansament.
Daca ai dureri in maxim o ora iti trec .Daca nu ma crezi, nu stii ce pierzi! :)
Eu daca simt ca am taiat coltul prea din carne, imediat dezinfectez cu alcool medicinal si pun Mibazon(unguent de uz veterinar ...care are in compozitie antibiotice f puternice)".

2."Eu pun o bucatica mica de pansament steril sub coltul unghiilor mari si acesta iese singur cnd unghia creste si in plus nu lasa coltul sa o ia "la vale" in carne"

3. "In primul rand trebuie sa scapi de infectie...aplici iod direct pe coltul unghiei de 2-3 ori pe zi pana iti trece.Daca ai taiat coltul adanc,atunci ai facut f rau pt ca o sa intre din nou in carne.Unghia trebuie lasata sa creasca normal si taiata rotunjit la colturi.. Pentru a preveni reinfectarea se aplica iod daca coltul e inflamat.Astea sunt sfaturile pe care le-am primit eu de la doctor acu un an de zile.
Unghia a crescut normal insa era tot timpul inflamata(degetele mari pe ambele parti).Asa ca m-am dus la un alt medic care mi-a recomandat urmatoarea metoda:http://www.vho-osthold.de/dr1.htm.
Sarmulitele astea ajuta la corectarea unghiei.Mi-a fost frica si nu m-am mai dus sa mi le puna.
Asa ca in final am aplicat urmatoarea metoda-invetie proprie-:sub coltul unghiei am pus o bucatica mica de hartie de bucatarie cu ajutorul unei pensete,astfel incat coltul sa nu mai intre in contact direct cu carnea.Daca ai aplicat hartia corect,cand apesi unghia nu te mai doare sau doare mai putin,depinde de cat e de inflamata.Hartia se schimba zilnic.In timp unghia se corecteaza.
Daca unghia s-a incarnat pt ca nu a fost taiata corect,atunci trebuie lasata sa creasca corect si atata tot.Insa daca ai genul de unghii incovoiate si ai probleme de ani de zile(ca mine),atunci forma unghiei trebuie corectata"

4. "eu am gasit tot aici pe DC solutia. Se cheama Exoderil si am scapat de infectia care mi se face la unghii. Eu imi fac singura manichiura si pedichiura si daca vad e cea mai mica senzatie de disconfort dupa ce am taiat dau cu dezinfecatatn si la cateva ore dupa cu Exoderil.
Atunci cand facusem deja puroi am folosit Exoderilul vreo 10 zile.exoderilul e sub forma de pastile si de picaturi. tie iti trebuie cel cu picaturi. E pana intr-o suta de mii si face minuni! "

5."Incarnarea unghiei unui deget mare este mult favorizata de incaltamintea ascutita sau prea stamta.
Trebuiesc facate bai zilnice calde cu dezinfectante...si apoi dat cu unguent"

Sper ca ceva sa iti ajute si sa nu ai cumva nevoie de interventie chirurgicala.
Multa sanatate!

26 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NovDec2012 spune:

CAPITOL NOU

Mai bine mai devreme decat mai tarziu

Onutz

Mergi la inceput