Strugurasi de Sept-Oct 2011 *65*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

Alayna ...dureroasa povestea... trista... durere de neimaginat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkysor spune:

Neata!

Jade, imi pare tare rau, multa sanatate lui T!

Dbunny, sper sa-i treaca repede mucisorii lui Noa, si noi suntem mucosi

Zubi, ce simpatic e Ayu!

Hayat, sper sa fie ultima operatie si sa treaca repede durerile, saracutul Razvan, mi-e asa de mila de el

Noi suntem bine, nimic nou, nici un dintisor inca
In schimb face piramida aceea cu cercuri... nu de la mare la mic dar le pune pe ax asa frumos

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Jade, nici eu nu i as face radiografie. nu ii vad scopul...o pneumonie se aude foarte bine in stetoscop. as mai lua opinia altui medic sa fiu sigura ca e acelasi diagnostic si as faceIgE totale sa vad de e alergica sau orice alt test care ar putea releva o alergie. august e luna ambroziei. planta asta da foarte multe manifestari pulmonare. uite te pe net dupa ea si vezi daca nu aveti pe unde mergeti ambrozie.

Sa il odihneasca dumnezeu pe ingerasul bibi si parintilor sa le aline durerea..

Oana, mami de Eca 18.09.2011

Doamne, ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Off numai vesti proaste pe Dc in ultime vreme.D-zeu sa-i odihneasca si pe Bibi si pe Monica.

Noi suntem bine.Eva a vut mucisori doar o zi.Nu i-am dat nimic si vad ca acum e bine.Azi noapte a dormit si ea mai bine.Nu stiu ce a avut 2 nopti.
In schimb sufar ca nu e entuziasmata cand vin de la serv si cere sa se duca in brate la matusa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Buna dimineata, fetelor!

Ma mai primiti?ca nu am mai lipsit vreodata asa mult
dar v-am mai citit de pe tel, cand am reusit, de scris insa greu.

In primul rand, LA MULTI ANI strugurasilor care au implinit deja 1 an si insanatosire grabnica celor bolnaviori

Jade, nici eu nu i-as face radiografia. Eu as mai consulta si alt doctor sa mai am inca o opinie. Insanatosire grabnica

Hayat si pe tine si pe Razvan

Si Dimitris e bolnavior. Are roseola infantila. Initial am crezut ca face febra din cauza dintisorilor, vreo 2 vor sa iasa, dar aseara am vazut niste bubite pe spate, iar azi de dim e plin pe spate, burtica, gat, un pic pe fata.
In rest suntem bine. Am fost la mare cu amandoi baietii, a tb sa ne scurtam sederea din cauza febrei lui Dimitris, dar cat am stat la mare am profita de ea din plin Dimitris vroia numai in apa sa stea, cum ma intorceam un pic in alta directie, cum o pornea singurel spre apa

Ne alearga toata ziua alearga dupa Ianni, dupa gaini si pui (la ai mei la curte, ca tocmai au facut astfel de achizitii:D ), se urca peste tot e in mare miscare
La 11 luni avem 9,150 kg si 74 cm. E in grafic.

Lali, iar nu am reusit sa bem impreuna frappe-ul si sa jucam un remi... aveam in plan si saptamana asta sa fiu la Ct, dar cu Dimitris bolnav nu mai am nici o sansa sa ajung pe acolo. Of!!

Ma stresez in continuare cu problema de crestere a lui Ianni, urmeaza sa inceapa inotul de 3 ori pe saptamana, nu doar de 2 ori cu gradi. Speram sa evolueze bine.

Ups...plange D! Revin!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Jade, nici eu nu i as face radiografie. nu ii vad scopul...o pneumonie se aude foarte bine in stetoscop. as mai lua opinia altui medic sa fiu sigura ca e acelasi diagnostic si as faceIgE totale sa vad de e alergica sau orice alt test care ar putea releva o alergie. august e luna ambroziei. planta asta da foarte multe manifestari pulmonare. uite te pe net dupa ea si vezi daca nu aveti pe unde mergeti ambrozie.

Sa il odihneasca dumnezeu pe ingerasul bibi si parintilor sa le aline durerea..

Oana, mami de Eca 18.09.2011

Doamne, ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Buna dragi mamici,

Cred ca nu ma mai tineti minte. Nu am reusit sa mai intru pe forum de cand am nascut iar acum cand am inceput munca v-am cautat si ma bucur tare mult sa va regasesc la fel de active in postura de mamici.

Pe scurt despre noi: Bebe Edi pe 16 august va face un an.Am reusit cu eforturi sa-l alaptez pana la 6 luni, asa ca felicit pe cele care inca o mai fac si mai pot. De dormit nu a stat prea bine la capitolul acesta, pana la 7 luni s-a trezit din ora in ora toata noaptea iar ziua dormea leganat pe picioare pentru ca asa il osinuise tatal meu cand am trecut prin faza de colici si nu stiam ce sa-i mai fac.De la 7 luni pana la 10 luni a dormit toata noaptea iar in urma unei laringite acute herpetice facute in concediu la mare am luat-o de la capat cu noptile treze. Sper sa treaca si faza aceasta pentru ca simt ca nu mai pot de oboseala si sunt zoombi la munca.
Are 8 dintisori, 11 kg si 75 cm. De papat mananca foarte bine aproape tot ce-i pregatesc. Si noi am avut probleme cu mancarea cand incercam sa-i tot dau mancaruri dietetice, piureuri de bebelusi si ma refuza categoric, traia mai mutl cu lapte. Cand am inceput sa-i prepar mancaruri "cu gust" ca pentru noi, bine tinand cont sa fie cat mai naturale, s-a luat baiatul de mancat.In afara de problema cu laringita a fost sanatos pana acum. De mers nu vrea sa mearga inca decat tinut de manute, merge dea busilea si-i convine de minune:)).
In rest e cuminte, atat cat poate fi un baietel la varsta lui si foarte energic.

Va pup si sper sa ma reprimiti printre voi.
Raluca



31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Buna fetele, ce mai faceti?
Cu greu mai reusesc si eu sa intru. Suntem bine acum, am trecut si noi printr-o operatie. Va spuneam ca la nastere avea o rana la perineu. S-a dovedit ca era de fapt o malformatie asa ca a facut o operatie de corectare. Nu a fost complicata dar mi-a fost foarte greu s-o vad sunferind si anesteziata, mamicile care au trecut prin asta inteleg ce spun. Din fericire s-a recuperat repede. Eu inca mai am de recuperat la capitolul odihna, pentru ca perioada cat am stat in spital am dormit putin si am stat numai cu ea in brate. Se plictisea, nu puteam s-o las pe jos sa misune asa cum ii place asa ca o tineam in brate sau in wrap si o plimbam pe hol. Ma dureau mainile si spatele ingrozitor, iar soldurile ma dureau la fiecare pas. Asta e, bine ca a trecut si este bine.
Am citit si eu povestile triste si am plans si eu, nu-mi pot imagina cum e sa-ti pierzi puiul si nu vreau sa aflu vreodata sentimentul asta. Si nici copilasii care au ramas fara mama nu cred ca vor intelege vreodata de ce nu o vor avea alaturi. Sa-i intareasca Domnul sa mearga mai departe.

Am citit pe diagonal si ce scriati despre alimentatie. Ma bucur ca va preocupa intens subiectul, insa eu sunt convinsa ca pe masura ce cresc copiii veti deveni mai flexibile. Asa am fost si eu si a trebuit s-o las mai moale si sa ma adaptez la copil. Ei nu inteleg de ce nu au voie la petreceri sa se atinga de unele alimente in timp ce alti copii au voie. Filip in general e intelegator, stie ca alcolul si cafeaua sunt strict pentru adulti si nu cere. Insa mai mananca cate o felie de salam desi nu sunt de acord cu asta iar noi nu cumparam niciodata mezeluri. Insa ocazional il las ca sa nu simta strictetea prea tare ca dam in extrema in care isi doreste doar lucruri interzise.

Cate acum papa ceva mai bine insa suntem in urma fata de alti strugurasi. Dimineata papa piureuri de fructe cu branzica de casa sau iaurt, la pranz legume cu carne sau ou si seara cereale sau fructe cu iaurt. Cateodata ia fix 2 linguri, alta data goleste castronasul. Intre mese mai molfaie cate un fruct, a inceput sa mestece si bucatile pe care le musca singura.
Are 8,400 kg la aproape un an, dar mie mi se pare ca arata bine. Cam asa avea si la 9 luni, insa eu cred ca a slabit acum cu operatia.
In rest, suntem bine si ne miram cum a trecut vara. Mai e putin si Filip incepe iar gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

salut

JADE.. imi pare ff rau ca sunteti bolnavior... va pupam cu drag si sa va faceti bine repede.. si curaj mami!
Eu i-as face radiografie daca as mai primi o a doua indicatie spre radio..sau daca as avea multa incredere in primul dr,

Ingeras, Lali, MAY.. multumesc mult, ieri am vorbit cu prietena mea si mi+a zis ca pana la urma si+a cusut ea unul, ca ii era urgent..
Va mutumesc inca o data

Camady .. si a mea se trezeste toata noaptea, si dimineata cand plec

Rach.. al doilea CM mi-a venit la 6 spt dupa primul..


HAYAT... .. intalneste-te cu alte mamici, mai socializeaza, e bine pt amandoi.. la tine oboseala se citeste instant

Helenutza.. si a mea cafteste copii, insa numai pana o incaseaza prima data, apoi sta cuminte in banca ei... am avut un incident in cae un baietel de vreo 3 ani a lovit-o cu piciorul in piept pt ca ea s-a dus la el sa-i ia mingea.. eu am crezut ca turb, aveam impresia ca o sa sar sa-l arunc si bat de-i sare apa in cap, o secunda am respirat adanc pana in talpi, si m-am calmat.. parintii copilului nici o reactie, Elena a mutit insa nu a schitat nimic doar soc... am luat-o de acolo, i-am explicat copilului ca nu e bine ce face ( un ton mai rastit si tremurat ca altfel nu am putut)si atat..

ALA nu te gandii la prostii.. eu as innebuni si m-as sinucide, asa zic, insa vreau sa nu ma gandesc.. de cand o am pe Elena ma gandesc la saracii mei parinti, cata putere au..

Kora .. pupam baietii, si sa treaca repede bubitele lui Dimitris, si a mea ii indragostita de gaini si pui
Doamne ajuta sa-si revina rapid Iannis

Raluca ma bucur sa ne scrii de voi, chiar ma gandeam ca am ramas atat de putine..

BUJO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Salutare!

Jade imi pare rau de T! Ref la radiografie, e cu dus si intors, dar daca raspunde la tratament nu are rost sa o faci. Eu nu sunt asa vehementa in a.ti spune daca sa ii faci sau nu, doar sunt patita cu Indra care la 3 ani a facut pneumonie, au ascultat.o 3 medici, au sustinut ca mu are nimic la plamani si abia cand copilul a ajuns in insuficienta cardiaca ( desi era pe tratament) si am ajuns iar cu ea la spital o a 4 dr a auzit sunete la plamani ascultand.o sub brat! A fost ingrozitor si m.am gandit ca daca i.as fi facut radio nu ar fi ajuns cu 5 antibiotice in vena si cu insuficienra cardiaca. In fine, nu trebuie sa te panichezi, doar sa iti asculti copilul si instinctele. Pe de alta parte cred si eu ca e posibil ca pe fond aleegic sa faca pneumonie, Indra asa a facut desi pana atunci nu avusese niciun epispd de bronsiolita si avea deja 3 ani. Alergiilr sunt nenorocite, niciodata nu se stie sigur ce anume le poate declansa.
Multa sanatate si asteptam vesti bune!

Hayat - ma bucur sa citesc despre voi si ma intristez ca nu sunteti in cea mai buna forma! Sper ca o data cu noua interventie a lui Razvan sa se rezolve definitiv problema si sa te linistesti!

Sei - imi pare rau ca nu onpot ajuta pe prietena ta. Sper ca baietelul sa recupereze repede!
Tu sigur ai facut o alegere buna punand familia pe primul plan si ulterior alegand un job mai putin stresant si solicitant. O funcite, un post important doar iti hranesc orgoliul, mandria si parerea mea este ca acestea ar fi mai bine tinute in frau decat dezvoltate! :-) Pupici Elei!

Pinky - la Dani ma gandesc de fiecare data cand incerc sa o invat pe Inez sa puna inelele pe axul lor. Am vazut de la munte ce atent era Dani in a invata sa faca asta, iar Inez da cu mana si le darama nervoas pe toate...

Raluca bine ai revenit!

Bujo - Cate este bine acum? Mititica de ea, bine ca e micuta si nu isi va aminti prin ce a trecut!

Noi suntem bine, Inez e o haioasa, o imitatoare desavarsita...toate gestirile si sunetele pe care le aude se cjinuie sa le reproduca! Avem 4 dintisori, cei de sus au iesit unul dupa altul. Cu mersul suntem mai ususrel asa, merge doar tijuta de maini si nu paseste deloc ok. Am facut programare la ortoped. Ma tot chinui sa ii iau ceva adecvat de incaltat, dar se pare ca nu le nimeresc deloc. Unele sandalute care sunt inalte sa ii sustina glezna mi se par greoaie si butocanoase si par ca o impiedica mai mult, i.am luat altele simple, usoare, insa i se duce calcaiul intr.o parte si degetele pe diagonala, i.am mai luat o pereche de pantofiori cu bareta si ii scapa la calcai...nu o nimeresc deloc mititica! Voi cu ve incaltati copilutii?

Fetele care deja v.ati intors la munca ati depus dosarul pt stimulent? Ati facut asta inainte de intoarcere? Asa trebuie? Pe mine ma dispera astea de la HR ca zic ca ce atata graba sa imi dea decizia, ca am vreme pana in septembrie...

Mergi la inceput