Strugurasi de Sept-Oct 2011 *65*
Raspunsuri - Pagina 11
May3 spune:
eu o bag in sac de dormit de cand s-a nascut.
bine aici vara e mai rece.
si n-am probleme cu ea.
cand e ceva mai cald, o culc doar cu un maieut si in sac, cand e mai frig ii pun si pijamaluta si in sac.
am si saci de grosimi diferite.
seidana spune:
Mihaela, eu fac asa cum a zis Lena deocamdata, ii dau o pija mai groasa si sosetele (daca e din 2 piese), la noi in casa a fost rece in ultimele zile 23-24 grade
May multumesc de incurajari , eu spr sa nu plang
Mie cel mai mult mi-a placut o rochie de pe FB.. erai asa frumoasa ca nu-mi venea sa cred ca esti tu , m-am uitat de 5 ori cel putin, ca aveam impresia ca e sora ta de vro 20 ani
May3 spune:
Sei, adica acum nu sunt asa frumoasa? :P
cred ca vb de rochia albastra.
aia e facuta la petrecerea de Craciun a firmei in dec, iar in ian am ramas insarcinata.
nu am ncio poza pe de-aintregul.
aveam niste platforme f faine si rochia e mini :D
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui May3 Sei, adica acum nu sunt asa frumoasa? :P cred ca vb de rochia albastra. aia e facuta la petrecerea de Craciun a firmei in dec, iar in ian am ramas insarcinata. nu am ncio poza pe de-aintregul. aveam niste platforme f faine si rochia e mini :D ........................................... mamica de www.youtube.com/BeatriceAna2011" target="_blank">Beatrice-Ana - 26.09.2011 .......................................... zebraroz.ro |
am fost sigura ca ma iei la misto/... poza recenta, ai pus-o acu maxim o sapt cred.. sau am vazzut eu mi mult decat trebuie..
Esti frumoasa oricum, dar acolo erai schimbata
M-am scos?
edit: probabil e cea de care zici ca erai cu panp piele , insa na ..
oricum frumoasa foc indiferent cand
JadeJador spune:
may , vreau sa vad si eu rochia :D
rach , finuta ? pai parca era finut
nastere usoara ii doresc si micuta sa fie sanatoasa
seidana , multumim , eee , iti dai seama ca sare pipota in mine cand aud complimente la adresa lu' fiimiu :D
da pe Elenuschi de ce nu ne o mai arati ? si freza ta cea noua de ce nu o vedem si noi ?
de la servici vei putea intra pe forum ?
nici T nu doarme invelit , oricat de profund doarme , cum pun ceva pe el da din picioare pana se dezveleste
jucarii , el are multee , dar prefera tot ce are roti , rotite , toata ziua invarte la roti
mai este innebunit dupa cani , pahare , are o cana pt care chiar a facut o pasiune , are si poze cu ea , doarme cu ea in mana :P
de asemenea , sticle , telefoane , telecomenzi , aaa si ii mai plac bijuteriile :D
acum de ex , de vreo juma de ora se joaca cu portofelul lu' mamaie
_
de T 11+
seidana spune:
Jade..
o sa vi-o arat da nu am poze.. o sa va arat filmul, si poate facem poze azi sa va arat si frezaa,.. desi caut de 1 h placa de intinss.. am pus-o bine
klau_ditza spune:
Jade m-ai facut sa rad. Credeam ca numai al meu invarte roti la greu Cea mai mare incantare pentru el.
In afara de asta ii mai place sa se joace cu mingile. Are vreo 15 mingi mai micute pe care le invarte in toata camera. Cu mare pasiune
Azi i-am dat sa guste mujdei de usturoi facut cu iaurt Si i-a placut
May sa va fie de bine cu nasitul. Va doresc sa aveti o relatie cel putin ca a noastra cu nasii nostri. Nasa mi-a fost prietena in copilarie, am mancat din aceeasi oala si e prima persoana pe care simt nevoia sa o sun cand am o problema.
oanaiasi spune:
Sei, daca i ai tot aratat a invatat! E normal. nu stiu insa daca e devreme sau nu pt ca nu am citit ce i cand tre sa faca un copil. nu am avut curiozitatea asta. si eu sunt mandra de a mea ca isi strange jucariile si le pune singura in cutie, la locul lor.
May, poate s a inchis fontanela la bea ca se poate si la varsta asta.
fiica mea a mancat. ma declar satisfacuta pe azi dupa ce ieri a mancat doar dintr un avocado..si ala nespalat, in parcare la lidl
Oana, mami de Eca 18.09.2011
Doamne, ai grija de noi!
May3 spune:
jade, am pus poza pe grup. cred ca la aia se referea sei. sei, confirma pls.
merci, te-ai scos :)) stai linistita ca glumeam.
oricum daca asta-i poza nu stiu ce vezi tu dar eu ma cam strambam acolo :D
klau, merci relatie prea stransa nu cred ca o sa avem. ea este un pic cam prea rece :D
LenaC spune:
Legat de pus forme in galetusa. Maia cand vede ceva in galetusa imediat scoate capacul si arunca prin casa. Daca incerc sa pun la loc iar scoate capacul si arunca tot :))
Le fel si la cuburile e construit. Daca sunt in galeata le arunca, daca sunt construite demoleaza :)))
E foarte fericita :P
Oana, te-ai scos daca Eca strange jucariile