Monica70 s-a dus la ingeri - organizatorice.
Raspunsuri - Pagina 18
roxanaz spune:
Alinuko
am scris fetelor din Arad: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=173667&REPLY_ID=7513013
Am propus doua coroane albe cu inscriptia "odihneasca-se in pace" si "comunitatea desprecopii.com"
Clau s-a oferit sa faca comanda.
daca aveti alte idei va rog frumos sa le scrieti, eu una nu sunt teribil de priceputa la aceste lucruri
multumesc
desprecopii spune:
alinuk, roxanaz tocmai a organizat asta cu fetele din Arad.
multumim mult roxaneiZ!
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
alinuk spune:
ok, ma duc la sub de acolo
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
vacantele copilariei...
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
Claudelu spune:
asa cum am vorbit cu ROxana, am sa comand 2 coroane din partea comunitatii desprecopii. Veniti cu idei, ce ati vrea sa scriem pe ele!
Pe a noastra am hotarat sa scriem ceea ce simtim.."RAMAS BUN, PRIETENA DRAGA!"
Imi pare rau, sunt terminata, de azi dimineata plang intruna...MI-E DOR DE MONI, ma doare sufletul pentru copilasi!
Claudia si Raul-Andrei
Alaturi de Monica70
danangie spune:
D-zeu sa o odihneasca!
Sa dea putere tatalui ptr copiii ei!
Si sa ii ajute copiii sa treaca peste aceasta durere de nedescris.
:(((((
Alessio Michele (4 ani si 2 luni) , Mattia Gabriel (2 ani si 9 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (1 an si 6 luni) ! .
Pozici cu noi
Antoanela23 spune:
Azi am intrat pe net cu gandul sa trimit niste banuti pt Monica. Din pacate e prea tarziu pt ea, Dumnezeu s-o odihneasca, dar as vrea totusi sa donez, ma gandesc ca familiei ii vor prinde bine. Am incercat cu paypal si am avut un msj de eroare si operatiuea nu s-a confirmat. Acum trebuie sa mai astept, e prea tarziu daca trimit diseara? Tot prin paypal o sa incerc.
Drum lin, Monica.
roxanaz spune:
Anto, nu conteaza cand trimiti, sunt bine primiti. eu fac confirmari cat de repede pot. multumim!
calinariti spune:
Dumnezeu s-o odihneasca !
E trist ,e foarte trist ,dar asta e viata.
Nu ne ramane decat ca in rugaciunile noastre s-o rugam pe Maica Domnului sa ii aiba in paza copilasii.