Bulgarasi de ian-feb, capitolul 15

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

buna fetele,
ce mai faceti?
dare vorbarete sunteti, dar e foarte bine ca exista activitate!
Vin si eu cu cateva vesti, am fost la dr. si se pare ca toate sunt bune, DT a zis ca e Ok, drept pentru care mi-a zis ca nu mai e nevoie sa fac TT si ma bucur ca nu prea aveam de gand sa il fac. Si acum surpriza, cat simteam eu ca e fetita, se pare ca de data asta m-am inselat si e ditamai baietoiul! Asa ca Robert va avea un fratior si eu trebuie sa ma gandesc la un nume de baiat! A si mi-a mai zis ca s-ar parea ca e cu o saptamana mai mare fata de cat stiam eu asa ca in loc de 16 se pare ca are 17 saptamani. Ei acum important e sa fie sanatos!
Cam astea sunt vestile despre noi.
Va pup si va doresc o dupa amiaza frumoasa!

Aurora de baietel neastamparat si nazdravan Robert Matei

Robert Matei

Pozici
Mateut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui crismac

Buna fetele ! Eu stiu ca azi nu se spune la multi ani ca este Adormirea Maicii Domnului dar va urez si eu toate cele bune celor care purtati numele acestei zile .

Pentru dureri sau contractii luati no-spa . nu le lasati asa . Si eu mai patesc uneori si iau no-spa apoi ma simt mai bine .

Of... eu iau no-spa, scobutil si tot nu-i suficient, cred ca ma cam paste gynipralul...

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 13+

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Am deschis cu bucurie DC-ul , sa urez LA MULTI ANI sarbatoritilor , ..........

dar am citit de MONICA70 si , Dumnezeu sa o odihneasca in pace!. Chiar dc nu am cunoscut-o , a fost suficient sa-i citesc povestea , sa ma cutremur

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 8+

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Denisa La multi ani pentru Adela-Marisa!

Blue si eu am un somn f tampit. MA trezesca pe la 4-5 si stau in pat cred ca si 2 ore pana readorm. Cand o sa incep munca, adio, readormit!

Mena ce fain se joaca el de fata-ascunselea cu mami!

Aschiuta asa am avut si cealalta odisee si pastram acolo diverse. Tot acolo trimeteam linkuri catre poze personale si uite asa, ne cunosteam si noi mai bine.

Aurrora felicitari pentru rezultatele bune la DT si pentru baietel. Deci, instinctul de mama se mai inseala. As vrea si eu sa ma insel sa am fundite, nu coitze.

Simina am vazut si eu in colt un registru de condoleante si nu am putere sa-l deschid. Dumnezeu sa o odihneasca!

14 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diancic2002 spune:

Buna fetelor si La multi ani Mariilor!
Dankutza, m-am uitat pe analize si fie e Psf fie e Pst; si nu e descrierea la LA1 si LA2, imi pare rau...
Fetelor cu sarcina mai inaintata, v-ati programat pt morfo de trim 2? Eu abi astept sa ma programez,luni am iar eco si vad cand imi spune doctorul sa ma programeze. Sper sa vorbesc si despre nastere cu el,a zis ca se intereseaza de preturi la maternitatile private, el este doar in domeniul privat,din pacate, voi vedea ce oferte are.

17+

Mergi la inceput

Diancic te-am luat cu o secunda la mesaj. Am descoperit ce inseamna LA = Lupus anticoagulant (adica anticoagulant lupic). Din ce am citit la tine si la Ella, am vazut ca nu a facut la nici una mutatiile, de ex cum i-a iesit lui Ardna.
Am scris la bubureze si o fata mi-a raspuns asta:

Dankutza, e foarte usor de ajuns la Dr Uscatescu. Iti iei trimitere de la medicul de familie pentru Hematologie Fundeni si mergi dimineata la ora 6 - 6:30 la dansa. Este la Fundeni in cladirea de Hematologie la Etajul 2. Este foarte draguta si amuzanta dansa si asistentele ei sunt foarte de treaba. Analizele pe care ti le face acolo gratuit nu sunt complete pentru ca restul se platesc si probele recoltate se trimit in strainatate pentru separare ADN. Ce iti face acolo este insa foarte important. In afara de acelea mai trebuie facut MTHFR, Leiden, Pai, Factor II si homocisteina (la Synevo e mai ieftin). Succes!

Asa ca ma gandeam sa ma duc sa fac mutatiile la particular si restul, ce pot la Uschi. Inca studeiz la ce laborator sa ma duc.

14 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Citat:
citat din mesajul lui diancic2002

Buna fetelor si La multi ani Mariilor!
Dankutza, m-am uitat pe analize si fie e Psf fie e Pst; si nu e descrierea la LA1 si LA2, imi pare rau...
Fetelor cu sarcina mai inaintata, v-ati programat pt morfo de trim 2? Eu abi astept sa ma programez,luni am iar eco si vad cand imi spune doctorul sa ma programeze. Sper sa vorbesc si despre nastere cu el,a zis ca se intereseaza de preturi la maternitatile private, el este doar in domeniul privat,din pacate, voi vedea ce oferte are.

17+

Eu am programare pt. eco de morfologie de trim II vineri , 17 aug , la dr. Radulescu-Botica . Este cam devreme ca voi avea 20s si 2 z dar asa a vrut dr. mea . A insistat personal sa-mi obtina programarea .

www.gradinacris.blogspot.com
19 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Diancic eu mi-am facut programare la 21 de saptamani, adica peste 2 saptamani la morfo. Am niste emotii imense pentru ca tot atunci astept sa imi zica ceva si de aortele mele.
In alta ordine de idei azi am fost in Ikea si i-am luat lu bebe o comoda de culoare venghe. Noi locuim in garsoniera si bebe o sa stea cu noi in camera pana ne mutam, vreo 2-3 ani . Avem toata mobila de culoare venghe si nu puteam sa ii luam alta culoare. Sunt topita dupa puiu mamii.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 18+ cu Eduard Florin

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu_15

Buna la toata lumea!
si la mine la Moldova se spune la multi ani de sfanta maria mica, in septembire :P. Dar pentru toate nemoldovencele Marii: La multi ani!

si aici e zi lucratoare, dar este oricum destul de liniste. am timp sa mai si citesc forumul :)

Ralu 18+

Unde in Moldova, Ralu?

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 18+ cu Eduard Florin

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Diancic eu am programare pe 17 septembrie la 19 sapatamani si 1 zi pt o eco morfologica, teoretic aia de TT, dar nu ma streseaza timpul pt ca nu fac TT. Apoi urmatoarea este teoretic intre saptamanile 20-26, ideal saptamana 22. Merg pe mana dr si astept sa-mi spuna ea cand e mai bine sa fac morfologica de trim 2. Cred ca as face in saptamana 23. Dar o las pe ea sa spuna. Eu, cand ma duc la Columna, imi spune gine sau asistenta ce sa fac, imi fac ele programarile, eu doar sa ma duc. Asa ca nu-mi bat capul. Toate sunt sub acelasi acoperis si asa e mai bine. Din punctul asta de vedere totul e f bine organizat.

14 saptamani

Mergi la inceput