Bulgarasi de ian-feb, capitolul 15

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Neata fetele mele!!! Aseara m-am amuzat teribil. Puiu mamii s-a ingramadit jos, intre pelvis si incheietura piciorului si nu mai iesea de acolo... Cred ca se ratacise ca tot il simteam cum se impingea de iesea ditamai galma in afara. M-am intins pe spate si am zis ca schimba pozitia. De unde... Mi s-a lipit toata burta de spate (cum ziceam nu am luat niciun gram in sarcina, oricat as manca de mult)si a ramas galmoiu in afara si misuna acolo. S-a mutat pana la urma. Acum s-a bagat din nou acolo. Are toata burta pentru el si el se duce la "coltu' rusinii" .
:)))

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 18+ cu Eduard Florin

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Buna dimineata fetelor,

La multi ani tuturor Mariilor si Marianelor !!!

Denisa, La multi ani fetitei tale!!!

Blue, si eu am vrut sa muncesc azi ca sa imi iau in alta zi dar nu m-au primit. Si eu ma ingras repede in perioada asta si nu mananc mult.

Bubble, e normal sa obosesti mai repede si sa nu ai aceaiasi forma ca innainte: organismul tau munceste din greu sa creasca bebicul, toate organele ti s-au rearanjat ca sa-i faca loc, ai luat in greutate... SI eu patesc la fel, si sa vezi cum o sa fie pe la sfarsit, cand o sa fim la stadiul de balenutze

Ardna, imi pare rau ca ai gasit prbleme dar incearca sa vezi partea buna a lucrurilor: o sa poti sa te tratezi si totul o sa fie bine .

Eu sunt chiauna, m-am culcat la 1:30 aseara ca ne-am uitat cu co la un serial care ne place noua, Mad Men, si azi dimineatza m-a trezit bineinteles baiatul .

O zi frumoasa sa aveti!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Majia, si eu m-am culcat tirziu . Am primit ieri o papusa, din aia scumpa pt colectionari si care e prea sensibila la aruncat pe jos ca sa ma uit la ea cu junirul de fata .

Mena,
ce scumpa a gigilicea. Si a mea sta cu capul in jos si tot da ca berbecii .

Blue-sea, asa dorm si eu in multe nopti. Si pe urma dorm toata ziua pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

Si eu tot la serviciu.....atata doar ca eu vineri nu am liber:(( da macar am pauza si ma mai relaxez citind despre bebei. La mine se vede burtica f mumos, ieri seful meu (tot cu o burtica vizibile dar din alte cauze) m-a intrebat daca am papat o minge de am o burta perfect rotunda:) iar colegele au pus pariu ca e fetita dupa forma burtei.

Blue, eu de vro luna ma scol in fiecare noapte pe la 3- 3.30 mananc ceva (adica sau o banana sau o nectarina) si apoi inapoi la somnic.

Nu mai stiu cine a scris tip-ul despre purtarea centurii cuplata dar doar partea de sus peste corp- de cateva zile port centura asa si e alta viata:))Deci foarte multumesc pentru idee!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Fetelor, am o propunere (da nu e musai sa va placa, ok? ). Ce ar fii sa ne facem un cont de e-mail la care sa avem numai noi de la odisee acces si in care sa trimitem carti, liste de cumparaturi, poze cu burtici si cumparaturi, adrese, nr de telefon. Ma rog, lucruri mai ales private care nu pot fii puse aici in ochii tuturor.

Despre centura: sotul lucreaza la o firma colaboratoare cu Volkswagen. L-am rugat cind reincepe serviciul (cica suntem in concediu), sa se intereseze cum sta treaba cu gravidele si centura, cit de periculos e sa mergi fara sau numai cu jumatate. Eu acum imi pun ceva pufos intre burtica si centura. Cum aflu ceva, va scriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Referitor la centura de siguranta:

http://www.marchofdimes.com/pregnancy/stayingsafe_seatbelts.html

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

Ani, e f ok si dr kovacs. ea mi-a facut mie DT, la gine 1. mi s-a parut f profi, meticuloasa...
de medlife, nu stiu ce sa zic...eu personal nu am avut pb cu ei pina acum, insa colegele mele gravide au avut...in special cu laboratorul...asa ca nu-ti pierde speranta!

Anca si Stefan (13.01.2008) si 18+ cu
Povestea Nasterii

Buna seara!
Woww..Anca, Felicitari!
Sarcina usoara iti doresc!

Am si eu o intrebare burtici pt Mar-Apr 2013 gasesc undeva topicul? Sau e prea devreme?

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Multumesc mult [b]Ioana! Si felicitarile se intorc si catre tine!
Am vazut ca este deja topic cu mart-aprilie http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=173926&whichpage=1
Felicitari si sarcina usoara! pupam printzesele de la constanta!

Anca si Stefan (13.01.2008) si 18+ cu
Povestea Nasterii

Multumesc! Dar se pare ca a fost o alarma falsa, simptomele.
Azi mi-a venit menstruatia.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bubblegum
Nu mai stiu cine a scris tip-ul despre purtarea centurii cuplata dar doar partea de sus peste corp- de cateva zile port centura asa si e alta viata:))Deci foarte multumesc pentru idee!

Tot asa am purtat si eu centura la Adela, deocamdata nu am burtik asa de mare si suport centura pusa normal, dar cand n-oi mai suporta-o... mi se pare mai bine asa decat deloc, ca sa-l stranga pe bebe... nu se poate!

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 13+

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Buna fetele ! Eu stiu ca azi nu se spune la multi ani ca este Adormirea Maicii Domnului dar va urez si eu toate cele bune celor care purtati numele acestei zile .

Pentru dureri sau contractii luati no-spa . nu le lasati asa . Si eu mai patesc uneori si iau no-spa apoi ma simt mai bine .

O zi placuta va doresc !

www.gradinacris.blogspot.com
19 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_15 spune:

Buna la toata lumea!
si la mine la Moldova se spune la multi ani de sfanta maria mica, in septembire :P. Dar pentru toate nemoldovencele Marii: La multi ani!

si aici e zi lucratoare, dar este oricum destul de liniste. am timp sa mai si citesc forumul :)

Ralu 18+

Mergi la inceput