Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (5)
Raspunsuri - Pagina 15
Ellyshor spune:
Pentru cele interesate, mai jos gasiti cartea ecranizata intr-un documentar.
http://filmedocumentare.com/secretul/
virgiL spune:
IOANA,lui Cristian nu cred ca-i face rau inghetata,da nici” colacului de salvare”de pe burtik,poate tu nu-l mai ai
ELLY,,e mult mai bine Ioana,iar sala ii prieste de minune si ei.Are mobilitatea unei scanduri.Mai vb peste 6 luni sa vedem cum se indreapta spaticul ei.
Cu Lucas si noua ni se intampla sa mai adoarma in brate sau pe piept si ne e prea drag sau prea mila sa-l punem in pat
Eu cand am citit cartea Secretul(vazusem si filmul anterior) am avut o revelatie pt ca felul meu de a fi si multe intamplari din viata mea se potriveau perfect cu principiile expuse acolo.Dar m-a ajutat sa aprofundez niste lucruri
Cat despre metode ”antidegetingura”...habar nu am...poate sa le punem niste manusi de box???.Si LC roade din cand in cand la degete,dar nu noaptea
Virginia ,mami de Ioana si de Lucas
aever spune:
N-am mai citit forumul de cel putin 4 zile si am ratat mesajul lui Tzuky. Am ratat si "scandalul" cu ea de pe Facebook, dar chiar nu-mi pare rau. Sa fie toata lumea fericita si sanatoasa!
De plimbarea cu fetele m-am bucurat desi m-a pus destul de mult pe ganduri si s-ar putea sa devin ceva mai "tacuta" si pe forum si pe facebook. Situatia "din teren" e de multe ori foarte diferita fata de felul in care fiecare o percepe si si-o expune aici pe forum. Stiti cum e, realitatea e una doar ca noi o percepem diferit. Eu mi-as dori sa am mai multa incredere in copilul meu si sa ma bucur de fiecare moment alaturi de el, chiar si in momentele in care plange si nu stiu de ce sau daca se intampla sa ma trezeasca noaptea aparent "de fitza". Poate ca are totusi un motiv serios pentru el pentru care ar face asa ceva.
Sa aveti un weekend cat de placut si o saptamana usoara!
ionelu spune:
Draga mea, aever, comentariul tau cred ca ma vizeaza direct. Nu stiu ce ai citit tu in trecut, sau ceea ce credeai, dar eu nu am ascuns niciodata faptul ca pe fii-mea o apuca mega crizele, cu motiv sau nu... Gandeste-te doar cat a avut de suferit copila asta in primele 3 luni de viata: nastere prematura, greutate mica, colici severi, gat stramb si durere, displazie de sold, terapie dureroasa de 2 ori pe saptamana, plimbat pe la doctori cel putin de 2 ori pe saptamana... Crezi ca nu este indreptatita sa mai aiba crize chiar si fara motiv? In IOR a fost cu motiv, am explicat care a fost acela. Cert este ca iesirea mea isterica de acolo este rezultatul unor crize repetate pe parcursul celor 3 luni si jumatate. Repet, crize pe care le-am expus pe forum, ca nu ma ascund. Pe de alta parte, gandeste-te si la mine, la mama ei, la starea mea emotionala si chiar fizica. Esti medic, nu cred ca iti este greu sa pui cap la cap niste chestii: mama singura, parasita cu un copil de nici o zi in brate, frustrari, durere, lacrimi (ca iti inchipui ca l-am iubit totusi pe animalul ala), copil prematur, cu probleme, oboseala cronica timp de 3 luni, sanatate precara, suportat crizele copilei, fara un sprijin real decat din partea mamei (care btw a fost plecata in ultima saptamana) si probleme financiare pe care nu stau sa le dezvolt, dar totusi cresc singura copilul asta. Stiu si am spus-o, mi-am iesit din pepeni rau de tot, dar nu cred ca ma poti blama doar pentru ca pur si simplu nu am mai putut si am rabufnit. Nu cred ca poti simti ceea ce simt eu, ca sa ma judeci. Ceea ce mi-a mai ramas sunt prietenii, tanjesc dupa socializare, iar in momentul in care mi-am dat seama ca nici pe asta nu pot sa o am, in schimb am un copil crizat, parte si din faptul ca ma simte pe mine o epava psihic, da, am cedat. Nu ma simt ok cu asta, dar nici nu imi este rusine, deoarece cred cu tarie ca alte femei in locul meu ar fi ajuns de mult la balamuc. Si da, ma gandesc si la tine cand sustin asta, pentru ca am observat care iti sunt motivele pentru care esti ingrijorata si depresiva. Ti-am spus de atatea ori si ma repet, nu ai deloc motive sa o faci. Esti o femeie implinita, cu o familie frumoasa si completa, iar problemele pe care le ai tu cu Mihai, sunt trecatoare si datorate varstei. Prea putini bebei sunt perfecti si foarte cuminti, si mai putini pot fi modelati de la o varsta asa frageda, asa cum ai tu pretentia sa o faca. Multumeste-i lui Dumnezeu ca ai un copil sanatos si frumos. Poti sa te superi pe mine sau nu, daca o vei face, imi pare rau pentru asta. Eu sper totusi sa nu te superi si sa intelegi, atat motivele sau scuzele mele, cat si sfaturile pe care ti le-am dat, pentru ca am facut-o din inima, de fiecare data.
ionelu spune:
Anitta, iarta-ma, am uitat sa iti raspund. Copilei ii merge super bine, nu are niciun fel de problema si nu a mai luat nimic de 10 zile. Eu in continuare am grija ce mananc, dar usor usor mai introduc alimente noi. Iulia cum mai este? S-au mai calmat colicii, macar putin, sau tot la fel de tare va supara. Oricum voi aveti si refluxul ala... Offf
Pupam fetele
Si eu am citit Secretul, chiar si a doua carte din serie, Puterea. Am vazut si filmul. Pe cat posibil incerc sa nu imi pierd speranta, sa gandesc pozitiv, dar mai sunt si momente in care o iau pe campii si ma gandesc ca totul este o mare prostie. Dupa care imi revin Oricum, la mine este scuzabil, zic eu
Va pup cu drag!
virgiL spune:
NEATZA TRUUUUPAAAA!
Poftiti la cafea!
Azi m-am trezit cu un buchet de trandafiri in nas.Aniversam 11 ani de la nunta.Si m-am mai trezit cu un miros de ”plocon” in pampers,tot in nas,ca doar aniversam si un an de cand l-am conceput pe LC.Cate se pot schimba intr-un an...
Va doresc o zi minunata!
albinuta83 spune:
Neata!
Virgi..cu drag iti tin companie la cafea Noi am aniversat pe 15 august 3 ani de la nunta si 13 de relatie!
Fetelor din Buc, cand mai puneti de o intalnire..daca imi repara sotul masina..ma bag si eu. Am cam terminat cu plecarile din Buc..deci suntem available.
Ionelu, esti de apreciat si nu ma feresc sa o spun aici! Ne este greu noua, celor care avem sprijin din partea sotilor, d'apoi tu care trebuie sa te descurci singura! Copiii simt nelinistea parintilor si cu siguranta ca Biencutzei nu i-a fost usor deloc..insa eu cred ca esti si vei fi o mama buna!
Cat despre discutiile cu subanteles, poate ar fi mai bine ca atunci cand avem ceva de spus..sa spunem direct persoanei vizate..nu de alta dar dupa 10 luni de cand socializam aici..nu cred ca e cazul de astfel de momente, iar discutia cu Tzuky sper sa fie un incident izolat!
Elly, multumim pt link! Chiar voiam sa ma apuc de cautat!
mami implinita de Rares-Iustin
Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.
Andra_C spune:
Albinutza, felicitari pentru aniversare!!! Abia astept sa ne cunoastem! Noi suntem plecati saptamana viitoare la mare, dar cand ne intoarcem mi-ar placea sa facem o intalneala mare, din timp stabilita, nu asa pe nepusa masa, ca sa putem anunta toate fetele. Cat despre Ionelu, mare adevar graiesti! Nu stiu care alta in situatia ei putea face fata situatiei mai bine, daca nu chiar sa ajunga la balamuc. Eu stiu cum am fost la primul copil, stresata, obosita, aproape de depresie in primele luni. Pai adaugat la astea sa te lase barbatul cu care ai conceput copilul...Doamne Dumnezeule! Pe langa durerea psihica provocata de despartire ea creste fetita singura. Cine nu trece prin asta nu poate intelege in totalitate drama acestei fete. Noi trebuie sa fim langa ea, sa o sprijinim, sa o incurajam, sa o ajutam cat putem, si incet incet sa treaca peste tot si sa-i revina zambetul pe fata.
Eva, la ora asta a inceput slujba, sa aveti o viata minunata impreuna, sa va bucurati de micul crestin la maxim si nu peste foarte mult timp sa te aud ca esti iar gravida! Doamne ajuta sa aveti parte de tot ce e mai frumos in viata!
-------------------------------------------------
Andra, mami fericita de Amana si de Robin
Andra_C spune:
Virginesculeeeeeeeeee, felicitari si voua pentru cei 11 ani impreuna, muuuuuuuuuulti inainte, sa va iubiti 1000 de ani!
-------------------------------------------------
Andra, mami fericita de Amana si de Robin
virgiL spune:
Andra,Albinutza .Multumesc!
Eu dau fuga la Bacau sa ma intalnesc cu Anitta si copiii .Yupiiii