Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *441*
Raspunsuri - Pagina 3
gigelica20 spune:
D
O
D
O
_
http://iulia-elena.blogspot.ro/
Gigelica ,mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 
gigelica20 spune:
tuturor mamicilor de mamici![]()

_
Gigelica ,mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 
Floric spune:
La multi ani, DODO!
Sa fii sanatoasa, puternica, sa te bucurii de realizarile copiilor si sotul sa te iubeasca permanent.

Floric spune:
La multi ani, MAMI de Novus!
Novus, sa iti traiasca mama si sa petreceti multi ani impreuna.
Floric spune:
Eu am avut "lapte" cam pana intr-un an dupa ce am intarcat. Primul simptom l-am avut la 6 luni, cand ma durea ff tare sanul drept si simteam cat un bob de mazare la vreo doua degete de la axila spre mamelon. Si la dush, m-am masat si rasmasat (asta dupac e am dezbatut aici subiectul si parca Anca a povestit despre o scena asemantoare) si intr-adevar a iesit ceva. Un lichid galbui, lipicios. Cateva picaturi. Apoi la cateva luni dupa acest episod am mai avut dureri in zona respectiva dar fara a mai iesi ceva.
Acum doar in perioada premenstruala, cu o zi inainte, ma doare sanul drept. Ma doar mai mult decat celalalt. Nu stiu daca de la lapte, o fi mai ramas ceva pe acolo, o fi sanul defect, nu stiu...
Dodo-pui spune:
Multumes de urari si ganduri bune:
Novus
,Mada
,Lucia
,Floric
Dumnezeu sa vi le intoarca !
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Floric Eu am avut "lapte" cam pana intr-un an dupa ce am intarcat. Primul simptom l-am avut la 6 luni, cand ma durea ff tare sanul drept si simteam cat un bob de mazare la vreo doua degete de la axila spre mamelon. Si la dush, m-am masat si rasmasat (asta dupac e am dezbatut aici subiectul si parca Anca a povestit despre o scena asemantoare) si intr-adevar a iesit ceva. Un lichid galbui, lipicios. Cateva picaturi. Apoi la cateva luni dupa acest episod am mai avut dureri in zona respectiva dar fara a mai iesi ceva. Acum doar in perioada premenstruala, cu o zi inainte, ma doare sanul drept. Ma doar mai mult decat celalalt. Nu stiu daca de la lapte, o fi mai ramas ceva pe acolo, o fi sanul defect, nu stiu... Poze Raru Poze noi IULIA va invinge CANCERUL Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
Exact de tine imi aminteam si eu, i-am povestit lui Cami azi noapte cand dezbateam problema , mersi

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
Anaan spune:
Buna dimineata!
Ce inceput frumos de zi: am vazut pozele de la Gyula
!
La multi ani, Dodo! Multa fericire si realizari pe toate planurile!
La multi ani, Omi!![]()

La multi ani, mama de Monnvas!
Novus, eu am avut astfel de probleme cu sanul stang. La mine ciudatenia a fost si mai mare, fiindca la vreo doi ani de la anemica alapatare ( zic anemica, fiindca eu nu am alaptat decat vreo trei-patru saptamani) inca mai ieseau picaturi de lapte din san, daca strangeam. Ei bine, la sanul asta aveam si durerile care m-au dus, pana la urma, la medic. Doamnei doctor nu i s-a parut deloc capat de tara ce i-am povestit, a zis ca asa ceva se intampla destul de frecvent, deci Cami nu ar trebui sa se panicheze. Mie mi-a dat un tratament foarte simplu: niste vitamine si un unguent si mi-a zis ca problema e de natura hormonala. Floric, sa stii ca si eu aveam dureri premenstruale, asa ca s-ar putea ca si problema ta sa fie tot una de acest fel.
IULIA va invinge CANCERUL
Floric spune:
Cu placere, Novus.
Ieir la biserica m-am gandit la Cami. Bine, cand merg la biserica ma gandesc de fiecare data la ea si la Iulia. Dar ieri la Sf. Evanghelie a fost despre credinta unui tata care a vea copila bolnava. Si apoi la predica preotul a facut analiza celor spuse in Sf. Evanghelie si povestea despre puterea credintei atunci cand exista un membru al familiei bolnav.
Atunci m-am gandit la toate rugaciunile si gandurile bune transmise catre Iulia.
Sunt convinsa ca putina credinta a fiecareia dintre noi s-a unit iar Dumnezeu ne aude.