Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *441*
Raspunsuri - Pagina 22

Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplyana_m Si acum o intrebare existentiala: V-ati mai intalnit careva cu problema mestecatului pe o singura parte? Daca da, ce solutii ati gasit? Luca mesteca doar pe partea dreapta, obicei tare nesanatos pentru dintii din partea stanga, insa acum, cu ocazia incercarilor de a face cu ochiul ![]() IULIA va invinge CANCERUL http://www.lucamic.blogspot.com/ |
E ceva grav? eu nu am fost atenta pana acum pe ce parte mesteca "prietenul".

simplyana_m spune:
Bianca, nu stiu cat e de grav, dar as vrea sa-l corectez cumva. Si eu mestec mai mult pe o parte decat pe cealalta (tot pe dreapta), si dintii din partea opusa sunt praf...

novus spune:
Simplyanna, sa va fie de bine plimbareala
Cu mestecatul nu stiu ce sa zic, nu am observat nimic suspect pana acum
Alexandra sa treaca dorul de dovlecelul frumusel
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/

denisamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
sigur e varicela? sa te uiti daca face in plame si la gura...ca s-ar putea sa fie cealalta: gura-mana-picior. Nu te panica, trece! ![]() |
Yup. E mai de sezon.
De trecut, trec amandoua.

Denisa-Madalina

IULIA va invinge CANCERUL!

denisamada spune:
citat din mesajul lui simplyana_m Bianca, nu stiu cat e de grav, dar as vrea sa-l corectez cumva. Si eu mestec mai mult pe o parte decat pe cealalta (tot pe dreapta), si dintii din partea opusa sunt praf... |
Nu am fost atenta la Adela...

Denisa-Madalina

Edit: este vorba despre dintii de pe partea drepta. Afirmatia nu are conotatii politice.

denisamada spune:
citat din mesajul lui simplyana_m Si multa sanatate Isabelei si Micsunicii ![]() ![]() ![]() Si inca niste pupi pentru Mada si restul burticoaselor! ![]() ![]() ![]() ![]() |

Denisa-Madalina

Dodo-pui spune:
...D-na dr a confirmat banuiala mea varsat de vant...stiu ca cealalta e mai de sezon...dar mandrutza mea vrea sa faca acum la sfarsit de vara ce sa-i fac... all
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!

novus spune:
Isabella sa-i treaca rapid bubitele !
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/

ramona7575 spune:
Iza- sa treaca bubitzele, tu esti o luptatoare ca si Bogdan
Eu nu am sesizat pe ce parte mananca Stefan , o sa fiu mai atenta dar dentitia nu ii este afectata,pana acum sunt in parametri normali
Pup si eu burticile , sa va bucurati de burtica mica, la mine au inceput insomniile, este horror cand ma asez in pat, bebelina misca f.tare, nu-mi gasesc pozitia, trebuie sa mut arsenalul de perne dupa mine etc.
si mai am pana naaaasc. Maine ma duc la control asa ca mi-a facut sotul toaleta maimutzei
, of, ce aiurea e sa nu ti-o poti vedea decat cu oglinda
.
Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009 + 30

ramona7575 spune:
Am schimbat semnatura
Nu ne-am hotarat definitiv ce nume o sa aibe fetitza, acum am ajuns la Natalia , se serbatoreste pe 26 august, acusica...
Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009 de fetitza + 32