Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *441*
Raspunsuri - Pagina 21
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bianca2503 Sa va zic una draguta: eram la masa eu, Robert, Vladimir si inca o persoana. Dialog: - Vladimir, tu ai prieteni? intreaba persoana - Nu! Ii am doar p-astia doi! aratand catre mine si Robert |
Din cugetarile Adelei, in timp ce se ridica de pe jos, dupa o tzopaiala: "Cand dansezi, cazi. Cand cazi, te lovesti. Asta e pobema!"
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 14+
IULIA va invinge CANCERUL!
novus spune:
citat din mesajul lui denisamada Din cugetarile Adelei, in timp ce se ridica de pe jos, dupa o tzopaiala: "Cand dansezi, cazi. Cand cazi, te lovesti. Asta e pobema!" Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 14+ IULIA va invinge CANCERUL! |
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/
Dodo-pui spune:
copii si cugetarile lor
Eu am descoperit de face facea huna febra ,nu f mare dar care nu ceda usor....are varsat de vant=varicela;iar partea cea mai urata e ca o deranjeaza rau bubitele ce ies in talpite(toata noaptea am dat cu "chema" si am incercat sa ajut)...celelalte le suporta ...acum astept sa vad daca face si Bogdi
CO placute tuturor
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui Dodo-pui copii si cugetarile lor Eu am descoperit de face facea huna febra ,nu f mare dar care nu ceda usor....are varsat de vant=varicela;iar partea cea mai urata e ca o deranjeaza rau bubitele ce ies in talpite(toata noaptea am dat cu "chema" si am incercat sa ajut)...celelalte le suporta ...acum astept sa vad daca face si Bogdi CO placute tuturor ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Iulia va creste mare! Doamne ajuta si lumineaza! |
sigur e varicela?
sa te uiti daca face in plame si la gura...ca s-ar putea sa fie cealalta: gura-mana-picior.
Nu te panica, trece!
AlexAndra_81 spune:
Hello!
Vreau si eu cafea si daca s-ar putea si cu ceva langa, ca mor de foame
Eu am aceiasi stare ca si Anamariame, din motiv de dor de copil lasat luna asta la respirat aer curat undeva langa Durau...Asa ca mare bucurie vinerea cand mergem la ea si mare tragedie duminica cand plecam... Evident ca ea se simte super acolo, toata ziua sta in curte si se bucura de viata la sat, in schimb mananca de rupe, i-au cam crescut burtica si falcutele Insistam cu dezpampersirea noaptea, care e cam chinuitoare, ca daca nu e trezita si pusa pe olita la timp, face balta in pat
Noi nu putem veni nici in primul si nici in al doile weekend din septembrie la intalneala , asa de rau imi pare...
In rest, ma bucur pt evolutia Iuliei, Doamne ajuta in continuare, am vazut poze frumoase si de la mare si de la Gyula si de la Monn acasa si de la Baia Mare si de prin parc cu trotineta si m-am distrat de perlutele picilor....
Bianca ai pm pe facebook
simplyana_m spune:
Salut!
Vin la apel (novus ) dupa o mini-vacanta de la Sta Marie 'ncoace, in care ne-am si plimbat, am si lenevit, dar temperaturile cresc si confortul a cam disparut. Insa noi suntem bine.
Oli, abia astept si eu sa ne vedem, nu stiu ce sa recomand de vizitat in 7 ore, eu sunt un turist jalnic si inca n-am vazut mai nimic din "obiectivele" Barcelonei, poate Montjuic-ul...
Bianca, socrella vine abia luna viitoare, dar chiar daca imi fac eu curaj, ma bantuie gandul asa de tare, ca cred ca daca suna acum la usa cineva, eu tresar gandind ca "ea e!".
Deci abia te astept si va putem si caza, pe toata perioada!
Ma bucur mult pentru Iulia !
Mortali Vladimir si Adela!
simplyana_m spune:
Si multa sanatate Isabelei si Micsunicii
Si inca niste pupi pentru Mada si restul burticoaselor!
Bianca2503 spune:
Cica am facut bagaj.
Bineinteles ca nimic nu o sa fie bun si frumos, dar asta e!
Draga Simply, in Barcelona o sa fim in trecere. Iti multumesc de oferta insa o sa fim noi 3 si inca 2 fete, asa ca nu putem sta la tine. Insa in mod sigur ne vedem. Te sun de pe drum sa iti zic exact ziua in care vom poposi.
Trebuie sa il duc pe Vladimir sa vada rechinul cap de ciocan ca e preferatul lui. Stabilim noi locul de intalneala:)
simplyana_m spune:
Si acum o intrebare existentiala:
V-ati mai intalnit careva cu problema mestecatului pe o singura parte? Daca da, ce solutii ati gasit?
Luca mesteca doar pe partea dreapta, obicei tare nesanatos pentru dintii din partea stanga, insa acum, cu ocazia incercarilor de a face cu ochiul , observ ca si musculatura fetei de pe partea stanga e mai greu de controlat...ce sa fac? Ii explic, incearca sa mute mancarea atunci pe moment, uneori reuseste (si uita in secunda doi), alteori abandoneaza dupa primele tentative. Help!