Clubul "babelor" FIV-oase 55
Raspunsuri - Pagina 8
elly_me spune:
La multi ani tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor.
Daniela - ai dreptate cu invidia
Eu cu sotul suntem casatoriti de 7 ani si ne cunoastem de la 14 ani ... (eu am 31 si el 33)... si inca ne mai pupacim prin colturi, lift , la mall, pe unde apucam ... ne rasfatam, alintam, razgaiem...
Cunostintele se uita cam cu jing la noi .
Am constatat ca majoritatea cunostintelor au toti 1-2 copii, dar nu prea se mai inteleg, se inteapa, se tachineaza .. se cearta , sunt nemultumiti ... iar noi inca rezistam (ne mai ciondanim si noi din prostioare- dar nu ceva constant si grav) ....
Asa ca pot spune ca daca maine mor- am avut o viata frumoasa si am fost & sunt ff fericita, chiar prea fericita cateodata.
Deci sunt ff puternica si pot trece peste orice obstacol ...
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
elly_me spune:
Eu muncesc .. ca de e sarbatoare si au patronii grija sa stam cat mai mult la munca .. si sa nu cheltuim bani ...
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
samira33 spune:
hello...de seara.
ce faceti gagici???
am pofta de o supita de pui cu multe legume in ea...cred ca ma duc sa-mi fac.
va doresc o seara placuta si petreceti frumos alaturi de cei dragi pe care ii serbati astazi.
elenus26 spune:
La multi ani sarbatoritelor!
Un pupic special pentru cele doua Mariute: Maria "mare" si Maria "mica" (a Ricai)
aadina felicitari pentru beta! Sarcina usoara si sa mearga totul bine!
Va pupez pe toate
vreau_bebel spune:
Sami mi-ai facut pofta cu supita. Ti-a mai ramas vreun polonic?
-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)
DOAMNE AJUTA-NE!
vreau_bebel spune:
Fetelor stiti cumva sa fi ajuns tehnica FIV cu IMSI la vreo clinica din Romania?
-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)
DOAMNE AJUTA-NE!
miky82 spune:
Neatza fetele!
Un calduros "La multi ani" celor ce si-au sarbatorit ieri onomastica!
Eu am fost plecata la tara cu tot familionul a fost tare frumos, avem multe Marii in familie.
Anaasta LA multi ani sa fi sanatosa!
anaasta spune:
Multumesc, fetelor!
Eu sunt disperata. Laptopul meu cred ca afost atacat de vreun virus si nu mai imi recunoaste placa de retea. Deci, de ieri nu mai am net acasa. Mor incet! Nici nu am realizat cat de dependenta sunt de internet. Si nici nu am acum posibilitatea sa il rezolv pana peste cateva zile cand am timp sa il dau cuiva sa imi reinstaleze windowsul. Am niste nervi!!!! Uf...
QiaoBing spune:
Hello hello !
La multi ani si sa fiti iubite toate cele cu nume de Marie si noi pe langa voi !
Mie nu mi-a ajuns pauza de ieri, abia astept w-e.