Clubul "babelor" FIV-oase 55

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Many, am transferat 2 blastocisti, atat am avut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Elly nici eu nu am stiut de homocisteina cand am facut-o dar mi-au zis fetele de aici ca trebuie ultima masa sa fie din proteine si cu 12 ore inainte de a face analiza (sper ca am inteles bine), Qiao te rog sa ma corectezi daca gresesc .
Alex, Dr Avram este in Bucuresti, acum am vb cu ea la tel si m-a programat sambata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

despre homocisteina eu am citit anul trecut:
www.csid.ro/health/ce-se-intampla-doctore-01-06-09-video-4474745/
www.synevo.ro/homocisteina/

Legat de recoltare acum nu am mai gasit decat:
Pacientul nu va manca cel putin 10-12 ore inaintea efectuarii testului.
Concentratia serica a homocisteinei poate fi masurata atat a jeun cat si dupa administrarea unei doze-test de metionina.
Deoarece la circa 1/3 din pacientii cu hiperhomocisteinurie, nivelele a jeun ale homocisteinei sunt normale, se poate efectua suplimentar testul de incarcare cu metionina: probele de sange se recolteaza a jeun si 2 ore mai tarziu. Cresterea homocisteinei dupa 2 ore indica hiperhomocisteinuria.
Pentru testul de incarcare cu metionina, i se ofera pacientului un pranz ce contine 100 mg metionina/kgc si se poate recolta sange la 0, 2, 4, 8, 12 si 24 ore.

Cand am vb cu Avram i-am spus ca am citit ca pt o determinare corecta se fac 2 recoltari si am intrebat-o cum sa fac; mi-a zis ca e suficient daca seara am o masa cu (nu stiu cate grame) de carne.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

mikysor, eu ti-am zis ca se face la 12 ore, dupa ce ai macat 50 gr proteina(de la dr Avram zicere!)
Intr-adevar mutatiile heterozigote sunt mai putin grave...dar 2 hetero=1 homo!
fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

uite ca au aparut si gramele !
apropo, lylysor, vezi ca hetero sunt cele mai putin grave, ti-a fugit degetelul pe tasta Ce ai rezolvat cu factura aia ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Qiao multumim pentru informatii!
Lyly stiu ca si tu ai zis de cum trebuie facuta dar ma gandeam ca nu esti prin zona si am strigat repede la Qiao

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

cred ca imi era foame
pana acu nimica...am facut reclamatie la politie,protectia consumatorului si la vodafone...astept raspunsca na...30 de zile dureaza pana sa trimita raspunsul..acu, sper sa fi primit reclamatiile..ca le-am trimis pe email si pana acum nicio reactie

tu ce faci?ai scris scrisoarea de amor?ca ..eu sunt cazut iar prin gropile de potential

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

uite ca au aparut si gramele !
apropo, lylysor, vezi ca hetero sunt cele mai putin grave, ti-a fugit degetelul pe tasta Ce ai rezolvat cu factura aia ?

---------------------------------------------
TANARA SPERANTA
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

buna fetelor,
[b]Adina felicitari,am intrat special pt tine,ce ma bucur,sa dea DD sa fie bine pana la capat,trebuie
Elly[/b] asa facem si noi,le zicem ca inca ne antrenam si apare imediat invidia pe fetele lor
va pup fetelor,sper sa citesc doar vesti bune,de intrat o sa intru mai rar,sintem tot intr-o plimbare si-un dezmat

c`est la vie,pas le paradis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

'Neata! La multi ani! tuturor fetelor care au azi onomastica, inclusiv mie.... multumesc... Sa fiti fericite, iubite, implinite!

Suna bine, Daniela, ce zici tu acolo... plimbare si dezmat.... vreau si eu. Din pacate insa, sunt consemnata la facut bagaje, pus in cutii etc... Si nu am chef, as merge undeva la mare, dar ciuciu anul asta.

Sa aveti o zi frumoasa, fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

Neata fetelor
LA MULTI ANI tuturor Mariilor si Mariutelor, sa fiti sanatoase si implinite!
anaasta un buchet mare de
distractie placuta tuturor!

Mergi la inceput