Clubul "babelor" FIV-oase 55
Raspunsuri - Pagina 9
balanta_tm spune:
fetelor, n-am mai citit demult aici, dar cum in ultima perioada fac nopti albe fiindca micutii mei nu prea mai dorm noaptea , intre doua maraieli m-am pus si am citit ultimele capitole.
am vazut ca m-ati felicitat pt bebelusi. va multumesc mult, mult .
elly_me spune:
Fetelor va urez un weekend frumos ... eu am cam intrat in w-end... si pleccccc
Nu stim exact unde ...dar vom trece pe la : manastirea curtea de arges, alte bisericute prin zona ... poate pe translpina... transfagarasan ...
Vom vedea la fata locului... ce vom face .. unde ne vom opri ..
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
miky82 spune:
Balanta ma bucur ca sunteti bine, chiar daca nu prea dormi noaptea, trec ele si episoadele astea cu maraielile
Elly plimbareala placuta, eu nu am mai fost pe transfagarasan de cand eram copil, cred ca o sa plec si eu un we prin zona respectiva ca tare imi este draga.
austen67 spune:
Buna
Am reusit sa citesc o parte din mesajele voastre si am senzatia ca sunteti ca o familie care se sustine, se bucura si se incurajeaza reciproc.
Din pacate probleme mea e destul de departe de a fi rezolvabila, sunt o "baba"in toata puterea cuvantului , am 45 de ani, nici nu stiu ce-oi mai cauta pe site-urile astea!
Anul trecut mi-am cunoscut , in fine , perechea si am ajuns sa ne dorim un copil. Prima procedura FIV am facut-o in februarie cu dr. Poiana, total descurajanta , amf 0.25 , punctie alba.Nici nu a vrut sa mai discute , mi-a azis ca donare de ovocite scrie pe mine. La aceeasi clinica am cuunoscut-o prin intermediul dnei asistente Ani- o draguta si o sufletista- pe dns. dr. Cezara Bucur , cu care am incercat o noua procedura. Parerea ei era ca nu exista"punctie alba"si optimismul ei m-a facut sa merg mai departe. Din pacate prima procedura initiata, a esuat , foliculul s-a luteinizat , progesteronul a crescut brusc... nu mai avea rost punctia. Am perseverat, si urmatorul FIV a fost partial castigator. Am ajuns la ET cu doi embrioni bunicei, din pacate nu s-au prins. Incurajata de acest rezultat, am incercat inca o data . Cu toate ca analizele de ziua a doua au fost bune, la ecografie au aparut 7-8 foliculi, din pacate tratamentul a esuat , dna. doctor a plecat din tara o saptamana , eu am ramas fara monitorizare - am insistat eu sa fac monitorizare si analize in aceasta perioada si bineinteles ca iarasi s-a luteinizat , deci iarasi punctia nu s-a faut datorita progesteronului mare. In fine , am mai incercat o data , am mers pe ciclu natural, am transferat un embrion , care din pacate nu s-a prins. Stiu ca e absurd sa perseverez, dar in toamna ma cunun si cateodata am senzatia ca Binecubantarea LUI ma va ajuta sa am succes! Daca exista printre voi o "baba"care a avut un FIV reusit , as aprecia sa ma trimita la un medic care sa nu considere ca o femeie de 45 de ani si-a pierdut orice sansa si sa lupe alaturi de mine , macar inca o data ( am citit ca in SUA a procreat prin FIV cu ovule proprii o femeie de 45 de ani , deci e posibil!) Ma gandeam la dna. dr. Denisa Protopopescu si, pe acest forum am citit lucru bune despre dr. Albu. Va rog , astept sfatul vostru. Va pup si va urez mult noroc!
gabriela_tutuianu spune:
fetelor la multi ani pentru sarbatorite si pentru cei apropiati care i-ati sarbatorit .
lyly_mar spune:
austen,din pacate...la varsta asta ,numai DD poate face minuni...
dr albu iti va spune 100% sa incerci cu ovo donate...si nu doar el...poti intreba si la dr greci de la biogenesis..si la polisano buc la dr strohmer.....si la kalli la budapesta...
eu sunt sigura,ca vei gasi un dr care iti va spune: sa incercam dc vreti dvs...dar sansele sunt... o minune
e vorba de calitatea ovocitelor..chiar dc se prinde..sunt sanse f mici sa duci sarcina pana la capat...
nu vreau sa te descurajez...dar asta e realitatea..in romanica nu sunt clinici ca in sua
parerea mea este sa intrebi la clinici cu experienta ...si sa decizi singura... intreaba si la turci..trimite e-mailuri peste tot si vezi ce raspund..
austen67 spune:
La Cezara Bucur, la Columna Medical Center.
Nu stiu cum sa activez pm, la mine nu apare optiunea asta, dar probabil fiindca azi am postat cele 5 mesaje pe forum
samira33 spune:
hello girls.
ce faceti???
lylyshoaro,domnita,ai mai scos capu' din butoi???
hai...aproape a venit toamna...cand te duci la cehi???
austen,bine ai venit pe DC.
Casa de piatra iti doresc.
cat despre ceea ce intrebi...asa cum ti-a spus lyly...in Romania nu vei gasi clinica si medicul capabil sa faca FIV la varsta ta.
desigur ca exista si minuni si noi toate speram ca la randul nostru vom fi alese pentru o minune....insa e greu,tare greu.
si sa nu pierdem din vedere faptul ca ce se intampla pe la clinicile din US nu se prea intampla pe la cele din Europa....
chiar daca reusesti sa obtii ceva ovo din care sa rezulte embrionasi....acestia vor avea sanse foarte mari sa nu fie viabili.
parereaa mea este ca marea majoritate a medicilor care nu sunt spagari te vor indruma catre FIV cu ovocite donate sau chiar cu embrioni donati-asta este alegerea voastra daca nu tineti mortis ca bebe sa aibe materialul vostru genetic.
iti doresc sa-ti implinesti visul.
gabriela_tutuianu spune:
samira se poate si in romania sa adopti embrioni ? unde ? asta chiar nu stiam ...