Clubul "babelor" FIV-oase 55

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Eiii !!! Adina ! Hai ca e buna valoarea la beta, sa dea Doamne Doamne sa fie bine de data asta !
despre val P... nu stiu ce sa ti spun, ca eu nu am testat-o la mine nici macr cand am avut sangerarile ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Salut! Ce mai faceti? Huh, ce s-a racorit la noi, cam 14 grade au fost de dimineata.

Ralu, doar ecocardiografiile de acum au fost asa de scumpe sau asta e suma totala platita pe toate ecografiile de cand ai ramas insarcinata?!

Aadina, iti tin pumnii la beta ala!

Daniela ce o mai fi facand? Cred ca e super ocupata cu rudele.

Va pe toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Na', Adina, intre timp ai scris! Felicitariiiiiiii iarasi!!!! Habar nu am ce sa iti spun de progesteron, ma gandeam ca daca suplimentezi va fi ok. Ai vorbit cu medicul, ce zice?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Buna fetele!
Sami bine ai venit acasa, tare fumos a fost in concediu ma bucur tare mult ca v-ati distrat!
Aadina felicitari, va fi bine pana la capat!
toate fetele!

Mi-au iesit si restul analizelor, sunt in ceata totala pt ca habar nu am ce se intampla!
Mutatii- Fact. V Leiden si Fact.II
MUTATIA 20210 G>A IN
FACTORUL II A FOST
IDENTIFICATA IN STARE
HETEROZIGOTA
MUTATIA 1691 G>A IN
FACTORUL V NU A FOST
IDENTIFICATA
-
Mutatiile genei MTHFR
MUTATIA 677 C>T IN GENA
MTHFR A FOST IDENTIFICATA IN
STARE HETEROZIGOTA
MUTATIA 1298 A>C IN GENA
MTHFR A FOST IDENTIFICATA IN
STARE HETEROZIGOTA
-
Mutatiile genei PAI-1
MUTATIA -675 4G IN GENA PAI- I
A FOST IDENTIFICATA IN STARE
HETEROZIGOTA
MUTATIA -844A>G IN GENA
PAI- I A FOST IDENTIFICATA IN
STARE HETEROZIGOTA
(GENOTIP AG)*
* La populatia de tip caucazian alela
A este considerata alela normala
pentru ca are frecventa cea mai
mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

aadina super veste, felicitari!
in ceea ce priveste progesteronul eu la beta am avut 20; am avut (si inca mai am)800 utro si am suplimentat cu 2 duphaston/zi

Mergi la inceput

Ana, toate cele facute acolo 3

am uitat sa spunca tocmai ce am verificat cei 4 matzisori ... si mai sunt doar doi, morti de foame care nu stiu sa manance, ca maica-sa i-a abandonat plecand cu ceilalti doi ... nu stiu ce sa facem... acum intrebam in dreapta si n stanga daca nu ar putea cineva sa aibe grija de ei vreo 2-3 sapt sa poata sa manance si ii luam inapoi si apoi ii ducem la tara... avem si biberon, si donam si lapte praf pt pisicuti ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Multumesc
Sa dea Dumneazeu sa fie bine pana la capat
Asa va doresc si voua
De bucurat inca nu ma bucur, astept sa am o siguranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

aadina frumos beta. si eu m-am stresat cu un progesteron mic. eu aveam 12 parca. dr mi-a zis ca nu e cazul sa suplimentez pt ca cel din sange nu e tot una cu cel local, mai ales ca noi punem ovule.
ralu da niste porumbite nu ai ?!?
miky esti mutanta pana in varful degetelor. o sa ai burtica ca o penita de ace 1 an de zile. iti urez de pe acum sa te gravidesti si sa te intepi cu spor.
daniela ca daniela, dar Lara lipseste nemotivat. sau am ratat eu anuntul de contzed ?
ma duc pe balcon sa calmez Vuvuzelul (Gugulush) Tropaie hormonii in el saracul de nu mai stiu ce sa ii fac sa il linistesc. Duminica i-am facut chiar un dus (a fost idea sotului). A avut efect cam jumatate de ora pe urma a inceput iar cu vuuu-vuuu.
in seara asta am reusit sa il fac sa manance din palma ! Ura ! Nu m-a ciupit decat de 2-3 ori pe urma mi-a facut placerea si a ciugulit cateva seminte. Pur si simplu mi-a lasat impresia ca o face ca sa imi arate ca daca vrea stie sa fie si un delicat, pe urma a tras o cachita pe piciorul meu, mi-a intors coada si a plecat. Mare figura !

Mergi la inceput

Qiao, din fericire turtureii care ies din oua in cracile din curte isi gasesesc singuri calea, si zboara din cuib si vad ca anul asta au trait toti. chiar de curand am vazut doi fratiori in bolta ce invatau sa zboare. am si poze cu cei din anii trecuti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

va pup de seara fetele mele dragi.
ce faceti???

eu sunt cu mintea tot in vacanta...mi-a fost tare greu prima zi la munca.
am facut si eu ceva cumparaturi si de papa in seara asta.

maine am o zi naspa...sunt nevoita sa fac ceva ce-mi displace profund insa nu am de ales...daca trec cu vederea...creez un precedent periculos.

am cam inceput sa ma satur de sangerarile astea.
voi ce faceti???

aadina,felicitari pentru Beta.
mi se pare o valoare buna...s-a dublat frumos.
iti doresc sa fie bine pana la capat.

micky,da stiu ca ai adunat ceva trombofilii,fata draga.
este mutanta de mutanta.
da' las ca se rezolva cu Clexane.

Mergi la inceput