Clubul "babelor" FIV-oase 55
Raspunsuri - Pagina 4
Ralu_mv spune:
Ioana, ma bucur pentru vestile bune despre minunea ta mica ! Sa creasca mare si sanatoasa!
Smaik, noi am fost intr-o mini vancanta la istanbul pana aseara si nu le-am mai verificat de joi. (bine, astept sotul sa vina sa i investigheze) Joi erau extrem de mici si pricajiti, mi s-au parut ... am zis ca il pun pe al meu sa i mangaie mai des ca deja unul din ei ne scuipa ... desi abia avea glas de mic ce era ...
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot
23+
Multumesc Doamne !
Ralu_mv spune:
Aadina !!! Cum esti, cum este beta de azi ? Ca am vazut ca ai avut o valoare frumusica acum cateva zile !
Am facut ecocardiografia inimioarelor acum, si am terminat, nu mai merg la ei ca ma fac din ce in ce mai mare :) M-as mai fi dus eu acolo, ca nu se compara ... dar nu ma mai tin diverse ... chiar m-am atasat de oamenii aceia :)
aadina spune:
Am refacut beta azi, dar inca nu am rezultatul. Intru din 2 in 2 minute pe site si nu apare. Sper sa apara cat de curand. Am mari emotii.
Ralu tot la Tayfun ai mers? Din curiozitate cat costa o consultatie de asta la ei?
Ralu_mv spune:
Aadina, si eu te astept cu sufletul la gura !
Nu, Tayfun nu se ocupa si de eco de sarcina, astea le face un perinatologist, tot de acolo din spital, pe care mi l-a rec. el. La mine ffind doi, au fost foarte scumpe eco, a fost ca si cand am mai platit un fiv si ceva in plus ... dar si la unul cred ca s extrem de scumpi. E drept ca au cel mai performant ecograf de pe piata, din ce am nteles, o scula de peste 250000 euro, si dr. e scolit in anglia pe problemele astea. Eu nu rec sa se mearga acolo dect in caz de doi si paranoia ca la mine ...
aadina spune:
In sfarsit am primit rezultatul
beta 155.6
prog 30.17 nmol/l offf asta scade sub limita inferioara iar, si chiar suplimentasem utrogestanul si am luat si duphaston. Dimineata , dupa ce am recoltat pt analize, am facut si un prog injectabil. Oare sa indesesc prog injectabil?
Multumesc fetelor pt sustinere