Clubul "babelor" FIV-oase 55

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

aici sunt !
am evadat si noi ieri intr-un final din Bucuresti. am fost la un var de-al mamei undeva mai sus de Curtea de Arges, la Corbii de Piatra. Mie imi place zona, de acolo e bunicul, chiar daca a murit cand eu aveam 3-4 ani se vede treaba ca e ceva cu "glasul sangelui". am cules prune din copac, am mangaiat un manz cu blanita matasoasa, am respirat putin aer curat si pe urma mi-au iesit ochii ca la melc pe autostrada la intoarcere. deloc nu imi place sa conduc pe intuneric, mi se pare ca nu mai ajung.
am facut si eu o perestroica scurta prin camara si debara si am dus 2 cutii mari cu haine, genti, tigai si altele. tot duc de 2 ani si tot incarcata mi se pare casa. asta e, daca mi-au ramas lucrurile si de la parinti si de la bunica, plus ce am tot cumparat eu ... ar trebui sa inchiriez o magazie sa le tin. am multe lucruri de care nu ma pot desparti. si acum, m-am uitat la ele si le-am pus inapoi. sunt parte din trecutul meu, imi aduc aminte de mama, matusa, bunica, pur si simplu nu ma indur sa le dau. in schimb am dat o mare parte din hainele cu masura mai mare de pe vremea cand eram mai pufoasa si le mai si cumparam eu mai slempete - le tineam pt cand oi fi gravida, dar acum gata le-am dat, am zis ca mi-oi cumpara eu ceva sa pun pe mine daca o fi sa se lase cu vreo burta.
nu am scris inca mailul, dar m-am programat la o eco, am prins pt z12, sunt curioasa ce face endo meu. macar sa am ce sa le zic care e sit mea acum.
pasarimea e bine. cand s-a racit afara am uitat intr-o noapte geamul la balcon deschis, in noaptea aia au fost 16 grade si dnul Scart a facut iar muci. sotul (acum cu experienta din cate ii tot povestesc eu) a zis ca sa ii trag cu aspiratorul, dar sa am grijsa nu il intorc pe dos Mititelulm dupa ce ca oricum era ragusit si abia daca mai scotea cate un "cheee" cu sonor la minim, acum mai floscaia si mucii aia in narile lui. asa ca am facut un act de mare curaj si i-am dat si antibiotic pe langa vitamine. ai dim, dupa 3 zile de tratament, avea mititelul voce. asa de bucuros era ca nu ii mai tacea pliscul. nu canta, dar macar niste chiraieli acolo tot scotea. am zis sa ii mai dau inca 2 zile, chiar daca pe flacon scrie ca la pasari tratamentul e de 3 zile. i-am mai dat asa in ianuarie si nu a avut nici un efect.
alfel, toata lumea e in plin proces de naparlire, seara cand ajung acasa am balconul plin de fulgi, daca ii strangeam pana acum aveam de-o perna.
Gugulush e un haios. in fiecare serara inainte sa intram in casa facem pronosticuri unde il gasim culcat. de regula se duce singur pe cutia lui, dar vineri l-am gasit pe dulapior la geam, iar asta seara era in sufragerie. daramase paravanul de la usa de la balcon si intrase. numai ca nu a mai putut sa iasa ... asa ca a cam facut foamea. dupa ce am socializat - adica s-a giugiulit cu mine si l-a caftit bine de tot pe sot, s-a dus si el sa manance, sa bea si sa taga o cantare nocturna. era 22 si ceva si individul canta de mama focului pe balcon. i-am stins lumina si el venea dupa mine in sufragerie si da-i si canta. nu stiu cum o fi cu bebicii, dar Gugu e un rebel cand e vorba de mers la culcare cat noi inca suntem treji, indiferent ca e miezul noptii sau nu.
adisorule ma bucur ca a trecut cu bine cerclajul si e toata trupa bine. ce m-as bucura sa ai pereche !
smaick dar ai neuron tare, de ce te vaiti ?!?
anaasta wow, ce avansati sunteti ? dar casa era deja acolo, ca nu aveati timp sa o si faceti.
aristica normal ca o sa fi o mama responsabila de gemeni blonzi !
smira super-woman, nu stiu cand le faci tu pe toate.
maria eheee, ai scos capul ?!?
rica ii sta f bine Mariei asa tunsa.
elly si eu as peca hai-hui, dar mi-e groaza tocmai de oboseala asta cu care te intorci, ca la mine nu cred ca mai incape.
mai aveam eu de zis multe (se vede ca sunt "nevorbita de mult"), dar imi dau lacrimile de atata cascat. fug la nani
fete dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

ai lipsit si ai avut o gramada de povestit . insa mie personal imi era dor de-o poveste cu gugulush .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Buna dimineatza fetele!
Sami, Smaick asa cum ati spus si voi nu imi doresc decat un ovocit bun care sa stea lipit de mine pana la termen, voi vedea pana la urma ce si cum va fi, dr a spus ca imi va da protocol scurt, inca nu stiu cu ce voi face stimularea.
Smaick gemenasii surori tale, bafta maine la dr.
Qiao binei venit din plimbari!
Amaradia tu pe unde esti?
Ieri am fost la dentist sa imi rezolv problema cu infectia la masea, am stat o ora si jumate cu gura cascata si mi-a intrat doar pe un canal deci mai trebuie sa merg de 2 ori ca sa rezolv problema, ma bucur totusi ca am rezistat eroic fara anestezie, am ajuns acasa cu durere de cap asa ca m-am bagat la somn si pana dimineatza nu m-am trezit. Joi merg sa imi fac secretiile si sotu spermocultura, sper sa iasa totul bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Salutare fetele ....

...eu de abia asteptam sa treaca ziua de ieri ....
Mi-a fost un rau ... nu mai puteam ....
M-a durut stomacul.. am mancat un snitel de pui cu piure si castraveti acri .....
Eu de fel nu mananc prajeala ... dar am riscat ..
Si am vomitat de nu mai puteam ... si ma doare si acum stomacul

Si mi-a iesit si un cos ... poate imi vine
CAnd eram tinerica atunci cand imi iesea un cos imi venea ... poate se-ntampla si acum la fel ...

Elly

...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...

POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

da qiao am scos capul... alaturi de cei 2 bebei blonzi din poza de profil....ca asa poate ii incurajez si pe ai mei bebei sa apara

Mergi la inceput

miky of, dar de ce merge asa de greu ? pe o colega stiu ca a trimis-o stomatologul la un dr specializat pe umblat pe canale, ca la ea erau nu stiu cum.
plimbarea mea a fost doar de o zi, duminica, acum urmeaza cea de o saptamana.
gabriela cuvintele nu sunt la inaltimea figurilor pe care le face Gugu. in fiecare zi ma amuza cu cate ceva. am ras sambata de el cu lacrimi. aveam de mult un pix in forma de pasare, cu pene colorate (mov si roz), cu cioc galben si ochi mari. Am botezat-o Fru-fru pt ca e frantuzoiaca. Mi-a venit ideea sa i-o arat lui Gugu sa vad daca o place, poate isi face de lucru cu ea si ii mai trec hormonii. Aiurea, cand a vazut-o a ramas interzis, cred ca nu reusea sa o identifice cu nimic cunoscut. Nici nu se apropie de ea, asa ca am zis sa o folosim pe post de bau-bau cand nu vrem sa se duca intr-un anumit loc. Sambata se juca sotul cu ea si o topaia spre el. Fugea Gugu al meu ca din gura de sarpe, ba mai dadea si din aripi sa aibe viteza. Imagineaza-ti cum arata un porumbel cu fundul gras fugind (cand merge e ca o rata) si luand curbe pe gresia pe care aluneca Pe urma venea usurel inapoi si se uita din prag, asa pe dupa tocul usii cu un ochi sa vada daca mai e acolo. sotul o misca putin iar el o lua din nou la fuga. O sa incerc sa il filmez zilele astea, pana nu se obisnuieste cu ea ca sa am de ridicat moralul in zile gri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Qiao dr la care merg acum are multe programari, o sa mai merg vineri si dupa aceea nu stiu cand, iam povestit ca trebuie sa fac fiv si ca trebuie rezolvat mai repede, in cazul in care imi va da antibiotic sa nu iau in perioada respectiva, acum sa vedem cum va fi.
Sa mai zic ca ma credeam intr-o nava spatiala aveam ditamai microscopul deasupra gurii mele si ea a lucrat numai uitandu-se prin microscopul acela, nu vreau decat sa termin odata cu asta.
Gugulus e de coma, tare mult cred ca te amuzi cand il vezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Qiao - super tare Gugu ... va mai destreseaza ...
As vrea si eu un catelush ... dar nu vrea sotu' pt ca nu vrea sa-l chinuim .
Ar sta prea mult timp singurel acasa si ar fi trist
Dar poate vom avea un bb si atunci vom lua si un iepuras, un catel si o pisica .. sa se obisnuiasca copilul cu animalele ...
Si poate un ponei la tara , o vacuta , o caprita , o oitza .... si o bona pt animale ...

Elly

...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...

POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)

Mergi la inceput

elly noi cu Gugu avem 2 in 1: si porumbel si catel
Sotul se joaca cu el ca si cu un caine - il tachineaza, iar Gugu se infige in el si il "ciupeste". De fapt il apuca bine de piele, inchide ochii si trage, daca ridica mana e cu el agatat. Ii fugareste mana, cand o prinde se impinge tare in ea, sa apuce cat mai bine, ii aluneca picioarele, ajunge aproape culcat, dar nu se lasa
Am 2-3 filmulete cu el puse pe FB, sunt destul de mari si nu puteam sa le trimit altfel nimanui. Daca vrea cineva sa le vada sa imi ziceti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

buna fetele
au functionat pumnii vostri stransi
totul este in regula la noi, urmatoarea eco peste o luna
va pup pe toate

Mergi la inceput