Clubul "babelor" FIV-oase 55
Raspunsuri - Pagina 20
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui smaick buna fetele au functionat pumnii vostri stransi totul este in regula la noi, urmatoarea eco peste o luna va pup pe toate |
Bravo, felicitari
adrianaady spune:
Buna dragele mele,
Multumesc mult, mult pentru toate gandurile bune , sunteti toate niste femei minunate.
Asa cum v-a spus Aristica totul a decurs perfect, desi asa cum va spusesem aveam niste emotii cit casa. Interventii si anestezii am mai facut eu, dar de data asta mai erau inca doua sufletele la mijloc si teama a fost imensa. Insa totul a decurs perfect, cerclajul e bine facut, nu am avut dureri sau sangerari, in dupa amiaza asta mi-au si dat drumul acasa cu recomandarea sa stau cumintica la pat. Sunt extrem de multumita ca am ales aceasta doctorita, are o mana usoara, este f blanda, raspunde la telefon si sms-uri in orice zi; intr-adevar este fff ocupata in spital, dar la finalul zilei nu ramine nici un pacient nevazut de ea. Si vorbeste f frumos si dragastos despre bebelusi.
Azi inainte sa imi dea iesirea am facut si eco, ambii bebei erau bine, multumesc lui Dumnezeu
Adina primesc cu drag caruciorul , mai ales ca vine de la o mamica cu asa copii frumosi acasa Sa stii ca ma lupt cu o durere de cap , din cauza macelei anestezii probabil, dar trece ea
Smaick tu la ce dr mergi? Ma bucur ca sunteti bine , bravo!Ai facut programare pt morfofetala?
Samira chef nebun duminica bravooo Te sun maine sa vorbim mai mult
Aristica ai avut ceva noroc azi cu vizionariile?
Micky, Elly eu am luat metmorfin inainte de fiv, si se pare ca mi-a purtat noroc . Micky maine caut analizele, promit.
Aadina cum te mai simti? ai fost la eco?
Anaasta au trecut toate draga mea, si uite azi sunt bine. Tu ce mai faci?
many_bani spune:
Adriana, ma bucur ca ai trecut cu bine peste acest hop si ca toate sunt bune. Bebe 2 nu s-a aratat sau nu au mai facut echo.?
adrianaady spune:
Smaick buna alegere si morfofetala?
Many se vede f greu la al doilea bebe sexul, vineri doctorita a zis ca posibil sa fie baietel azi nu ne-am mai uitat dupa sexul lor Poate in septembrie ni se arata
o-baba spune:
La asemenea vesti bune de la gravidute, am zis sa fac un capitol nou si am indraznit sa va pun la gravidute pe amandoua, fara detalii. Dar, daca aveti orice urma de supertitie, sau nu vreti sa apareti aici, doar spuneti si se rezolva
va pupa baba pe toate-toate