Clubul "babelor" FIV-oase 55

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Smaick matusica de gemeni

Elly

...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...

POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

smaick,da...si eu tind sa cred ca pentru femeile cu SOPC este ideal un protocol mai lung...adeka foliculasii au nevoie de mai mult timp de coacere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

sami ziceai de low carbo si miscare; pai dansatul la chefuri, botezuri si nunti nu reprezinta miscare?
in alta ordine de idei sa-mi tineti pumnii maine; ajung si eu la dr dupa ce am rezistat eroic 3 saptamani fara eco, mai aveam un pic si o luam cu capul

Mergi la inceput

smaick,cu siguranta dansul inseamna miscare.
cred ca am dansat vreo 5 ore neintrerupte aseara
am si cantat la microfon-e sigur,n-o sa ajung ever cantareata ...da nu-mi pasa...stii vorba aia: nu conteaza ca nu canti bine...important e sa canti tare si cu pasiune

tinem pumnii pentru maine.

ce-o face adriana???
o mai las putin si o sun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

smaik cu cine a facut sora ta fiv ? si acum urmeaza gemeni . felicitari .

Mergi la inceput

gabriela,pai a zis...la Giuli cu Marinescu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

samira nus tiam de la ce vine M .

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

sami sa ne tii si pe noi la curent cum se simte, please
qiao tu pe unde disparusi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

adriana e bine c-am batut-o eu la cap acuma (ca sami nu raspunde la sms-uri: soro, sa nu razi prea tare cand l-oi citi, ca-ti explic maine pe-ndelete).
Ca sa revin: a avut anestezie generala, n-a simtit nimic, acum n-o doare nimic, sta in pat, mananca, bea multe lichide si vrea la toaleta, dar n-are voie sa se dea jos din pat, maine spera sa plece acasa, dar inainte de asta vrea sa vada puisorii.

Pupici dulci

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput

bau....

am dormit ca valiza-n gara.
a venit Samiroiu acasa,a papat si era zombi si el de aseara.
am zis sa ne bagam si noi la un somn de 2 ore dar au sunat telefoanele din sfert in sfert de ora.
la ora 7 ne-am enervat si le-am dat amandoi pe silent si am dormit ca porcii pana la 9 jumate.
acu' sa vedem ce naibilor facem la noapte.

n-am mai vorbit nici cu Adriana...am cetit sms de la tine aristico si-ti jur ca am patit acelasi lucru-bine,se intampla in fosta mea relatie...iti pove maine.

Mergi la inceput