Clubul "babelor" FIV-oase 55
Raspunsuri - Pagina 18
elly_me spune:
Smaick matusica de gemeni
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
samira33 spune:
smaick,da...si eu tind sa cred ca pentru femeile cu SOPC este ideal un protocol mai lung...adeka foliculasii au nevoie de mai mult timp de coacere.
smaick spune:
sami ziceai de low carbo si miscare; pai dansatul la chefuri, botezuri si nunti nu reprezinta miscare?
in alta ordine de idei sa-mi tineti pumnii maine; ajung si eu la dr dupa ce am rezistat eroic 3 saptamani fara eco, mai aveam un pic si o luam cu capul
samira33 spune:
smaick,cu siguranta dansul inseamna miscare.
cred ca am dansat vreo 5 ore neintrerupte aseara
am si cantat la microfon-e sigur,n-o sa ajung ever cantareata ...da nu-mi pasa...stii vorba aia: nu conteaza ca nu canti bine...important e sa canti tare si cu pasiune
tinem pumnii pentru maine.
ce-o face adriana???
o mai las putin si o sun.
aristica spune:
adriana e bine c-am batut-o eu la cap acuma (ca sami nu raspunde la sms-uri: soro, sa nu razi prea tare cand l-oi citi, ca-ti explic maine pe-ndelete).
Ca sa revin: a avut anestezie generala, n-a simtit nimic, acum n-o doare nimic, sta in pat, mananca, bea multe lichide si vrea la toaleta, dar n-are voie sa se dea jos din pat, maine spera sa plece acasa, dar inainte de asta vrea sa vada puisorii.
Pupici dulci
Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.
samira33 spune:
bau....
am dormit ca valiza-n gara.
a venit Samiroiu acasa,a papat si era zombi si el de aseara.
am zis sa ne bagam si noi la un somn de 2 ore dar au sunat telefoanele din sfert in sfert de ora.
la ora 7 ne-am enervat si le-am dat amandoi pe silent si am dormit ca porcii pana la 9 jumate.
acu' sa vedem ce naibilor facem la noapte.
n-am mai vorbit nici cu Adriana...am cetit sms de la tine aristico si-ti jur ca am patit acelasi lucru-bine,se intampla in fosta mea relatie...iti pove maine.