Clubul "babelor" FIV-oase 55
Raspunsuri - Pagina 17
rica69 spune:
Fetite dragi
Maria81 merci mult. Mariuca este o scumpa si iti spun sincer eu o vad mult mai frumoasa si eleganta cu parul scurt, parca are o alta tinuta a corpului.
Vestea cea mare este de fapt ca data de 16 August 2012 pentru noi 3 este o data foarte importanta, s-a pronuntat hotararea definitiva, Mariuca este a noastra oficial si complet. Mai avem de obtinut noul certificat de nastere. Fetita lu'mamica si taticu
miky82 spune:
Rica felicitari, sa fiti fericiti toti 3, ma bucur tare mult pentru voi. Pup si eu pe Mariuca fetita voastra frumoasa!
samira33 spune:
micky,pai da...SOPC=ovo multe si de proasta calitate si implicit embrioni slabuti.
asta cu ovo slabe mi se pare cea mai de netratat problema...daca la endo reusesti sa-i mai faci una-alta...daca la gigei defecti rezolvi proplema cu ICSI/IMSI....la ovo slabute nu prea ai ce sa le faci,din pacate.
doar sa speri ca tragi lozul norocos si-l nimeresti pe ala care a strans in el toata puterea.
mama ma-sii de viata!!!
cat mai trebuie sa se chinuie unele femei.
mai vazusem saptamana trecuta la stiri-v-am zis ca io am o predispozitie speciala sa ma aflu absolut aiurea in fata unui televizor la stirile de la ora 5 cand se prezinta toate ororile de pe lume,asadar...o arata pe una cu 18 copii ...amarati de le plangeai de mila...locuiau itr-o cocioaba...dezbracati,desculti,murdari,infometati...da ma-sa si tac-su fericiti nevoie-mare...ziceau ca inca 12 daca le mai da Dumnezeu....ii fac pe toti
n-am mai avut puterea sa zic decat:da-le Doamne lor cati vrei da' da-mi si mie numai unu'.
samira33 spune:
rica,mii de felicitari.
ai tuns pitica???
poate mai veniti si voi la urmatoarea cafeleala.
elly_me spune:
18 copii... valeu ...
Vorba ta Sami .. si noua unu' mic sa ne dea DD.
Aveam si eu la bunica o familie cu 12 copii (au fost 13 .. unu' a murit).
Mi se parea super .. intotdeauna mi-am dorit sa am multi frati si surori ...
Dar acum imi dau seama ce chinuiti erau ...
Desi mi se pareau bine imbracati pt ca primeau de la tot satu' si aveau grija de haine ... se transmiteau de la generatie la generatie.
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
elly_me spune:
Din cate am citit vit D ar da un plus de calitate ovocitelor .. asa ca iau vit D.
Si sapt viit imi refac Amh-ul ...
Adina- eu m-am dereglat dupa fiv . Mi-a venit de 3 ori intr-o luna, apoi la 3 luni ....
Dupa histeroscopia operat. mi-a venit la 26 zile ...
Iar acum nu stiu ce urmeaza ...
Sper sa avem si noi macar un embrion de calitate ...
Si sper sa-mi creasca si mie endometrul ... Am vazut ca fetele la donate iau estrimax pt E ...asa ma gandeam sa-l intreb pe dr D daca este k sa iau si eu
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
smaick spune:
sora mea are SOPC, 2 cicluri pe an timp de 20 ani; la primul fiv in ungaria ovo multe, embrioni multi in prima zi, apoi mureau pe capete; transfer de Z3 beta<0.1
la al doilea FIV cu M la Giuli a avut un protol foarte lung, inhibari etc....si se pare ca au iesit oo de calitate deoarece are si sarcina gemelara si 7 embrioni de Z3 congelati; cred ca dr trebuie sa stie foarte bine ce protocol aplica in acest caz
deci fetele cu SOPC hai ca se poate