Clubul "babelor" FIV-oase 55
Raspunsuri - Pagina 15
samira33 spune:
dragele mele...va pup.
ma inscriu si eu in Clubul ametitelor de Luni.
vreau acasa sa dorm....petrecerea de aseara s-a transformat intr-un chef de zile mari.
se anunta doar un gratar si o barfa la un spritz...cand am ajuns acolo niste vecini aveau si eu petrecere si aveau muzica scoasa afara.
nu prea ne placea muzica lor ca puneau manele asa ca ne-am organizat si noi:a venit al meu acasa si a luat 2 boxe din alea mari de nunta,statie,tub de bas,amplificatoare,preamplificatoare,microfoane,mixer de karaoke si alte balarii ce mai are el pe acasa...si i-am acoperit de tot pe aia cu muzica noastra.
ne-am intins la un dans in picioarele goale pe terasa...pana la 12 noaptea am dansat.
a iesit MI-NU-NAT.
adinuto,punem de intalnire ,cum sa nu???
ana,lasa ca recuperezi tu cu pregatirile pentru iarna cand te muti la casuta noua.
micky,Clexane si Inohep SUNT LMWH.
samira33 spune:
ahhhhh....nu vroiam sa trimit mesajul ca mai aveam de scris...
maria,cam rar pe la noi.
care mai e viata ta???
smaikule,mama de baietel,ce mai faci???
elly si noi plecam in gasca peste 2 saptamani pe ruta Transalpina-Transfagarasan...4 zile stam.
astazi ma gandesc la adriana...sper sa treaca bine peste procedura de azi.
va doresc o saptamana minunata ca voi.
ps.....aaaaaaaaaaa....sunt tare fericita ca de alataieri s-a oprit sangerarea....ier am fost curata ca lacrima
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 micky,Clexane si Inohep SUNT LMWH. |
Prostuta de mine
samira33 spune:
eeee...nu-i asa...nu aveai de unde sa stii cata vreme nu te-ai confruntat cu problemele astea.
elly_me spune:
Miky- si em luat o perioada Siofor si nu m-am simtit ok ...
Acum iau metfogamma .. mi se pare mai ok ...
Dr endocr mi-a spus ca sunt una din putinele paciente care suporta metfogamma... si ca majoritatea iau siofor
Eu de la Siofor am ajuns si la urgenta .. mi s-a inclestat gura, vomitam si tremuram ...
Cand le-am spus dr. de la urgenta ca iau Siofor pt ovare MPC ... s-au minunat si au spus ca nu se poate .. pt ca se administreaza acest produs doar de catre pers. care au probleme cu glicemia ...
Aproape ca m-ai trimis la un dr "de cap" ...
Am spus de atunci ca nu mai iau Siofor ... si asa acum am inceput sa iau metfogamma....
Am mai patit-o odata cu dr. de la Urgenta ... sunt ff slab pregatiti si idioti ...
Ma pregateam sa fac o inseminare cu dr tutunaru si mi-a spus la ora x sa fac pregnyl-ul (nu avem reteta.. dar eu stiam pt ce este ..).
Asa ca m-am dus la urgenta sa rog o asistenta sa-mi faca injectia .. asistenta ff deschisa pt un banut iti facea ce vroiai ...
Dar a vazut-o un dr si a luat-o la intrebari : ce vrea sa-mi faca, de ce , daca am reteta ....
I-am explicat dr. respectiv ca tb sa fac o inseminare si ca tb sa fac injctia acum - sa se sparga foliculul ca sa pot face inseminarea ...
era total paralel dr. respectiv si a spus ca nu mi face nimeni nicio injectie - fara reteta -.. ca eu vreau sa ma droghez si ma duc la ei sa-mi faca injectii
.. . ca mint cu inseminarea ... si ca de unde stie el ca injectia respectiva este pt ceea ce spun eu .. un bou incult ...
Asa ca am plecat disperata si nu stiam unde sa ma duc (fara reteta) ... si am ajuns la dentista din blocul mamei mele plangand ... i-am explicat ce si cum si mi-a facut imediat injectia ...
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
elly_me spune:
Sami .. succes pe Transalpina- Transfagarasan ....
Eu am avut ceva emotii pe Transalpina ... mi s-a parut destul de periculoasa ...
Pentru cei dornici de aventura .. merita ...
Erau ff multi oameni care campau pe varful muntelui ..., erau ff multi "baicari" .. multi strainezi ...
Mi-ar fi placut si mie sa plec cu cortul , dar cred ca mi-ar fi si putin teama ...
Nu am mai fost de ff mult timp cu cortul ... acum suntem comozi ...
Cine stie poate ne vom duce si cu cortul .. candva
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
samira33 spune:
micky,Sioforul se prescrie si pentru SOP si pentru diabet de tip 2.
marea majoritate a oamenilor il stiu ca pe un medicamnet pentru diabet...si cum medicii sunt si eu oameni...unii dintre ei,nu toti....
cine ti l-a prescris-probabil un endocrinolog ca astia sunt mai superficiali la capitolul asta posibil sa nu prea stie cum sta treaba cu reactiile adevrse.
Sioforul se administreaza treptat pana ajungi la doza zilnica recomandata.
trebuia sa incepi cu 500 in prima saptamana....apoi sa cresti la 1000 in a 2a saptamana si abia in a3a saptamana sa iei 1500.
asa are timp organismul sa se obisnuiasca si sunt diminuate reactiile adverse gen-stari de voma,probleme cu stomacul,durere de cap etc etc.
un diabetolog asa te-ar fi invatat sa iei Metforminul.
samira33 spune:
elly,am mai fost pe traseul asta si anul trecut.
mi se pare fain cu cortul ,acolo,in varf de munte...dar cred ca e cam frig noaptea si cum noi mergem si cu o droaie de copii mici dupa noi....alegem varianta pensiunilor,hotelurilor de data asta.
maria81 spune:
samira dulce si "mai rarut ca e mai dragut"
in primul rand vreau sa ma laud cu poza de la profil, spre asa ceva nazui
aseara m-am intors dintr-un mini concediu de 5 zile de la marea noastra si peste 2 zile o sa plec la munte
smaick, elenus, lyly, aristica
adriana iti tin pumnii
rica ai o fetita superba, ca si tine de altfel
samira33 spune:
foarte frumos maria.
e cel mai frumos in vacanta...cand nu ai griji,program si cheltui bani in voie