Clubul "babelor" FIV-oase 55
Raspunsuri - Pagina 14
olimpiadobre spune:
Buna dimineata,
Sa aveti o saptamana minunata!
Artistica, tu unde faci urmatoarea incercare la Reprofit sau la Unica?
Adriana iti tin pumnii astazi.
Adipapazi, am rememorat niste vremuri apuse. Am facut doua inseminari si trei fiv-uri cu Cezara Bucur. Sunt inca la stadiul de aspiranta(sper sa nu fiu vesnica aspiranta) si privesc inapoi cu manie. Nu vreau sa comentez mai mult ca am vazut ca nu prea e bine.
Fetelor eu incep o saptamana de munca obosita rau. Sambata mi-am scos finii la biserica si apoi am pus-o de un gratar unde au venit si niste prieteni. Ne-am intins pana la miezul noptii. Ieri am fost la ziua unui prieten de-al sotului. Astazi sunt chiauna. Va invidiez pentru energia pe care o aveti voi.
Va doresc o saptamana minunata!
olimpiadobre spune:
Buna dimineata,
Sa aveti o saptamana minunata!
Artistica, tu unde faci urmatoarea incercare la Reprofit sau la Unica?
Succes la gasit locuinta!
Adriana,iti tin pumnii astazi.
Adipapazi, am rememorat niste vremuri apuse. Am facut doua inseminari si trei fiv-uri cu Cezara Bucur. Sunt inca la stadiul de aspiranta(sper sa nu fiu vesnica aspiranta) si privesc inapoi cu manie. Nu vreau sa comentez mai mult ca am vazut ca nu prea e bine.
Fetelor eu incep o saptamana de munca obosita rau. Sambata mi-am scos finii la biserica si apoi am pus-o de un gratar unde au venit si niste prieteni. Ne-am intins pana la miezul noptii. Ieri am fost la ziua unui prieten de-al sotului. Astazi sunt chiauna. Va invidiez pentru energia pe care o aveti voi.
Va doresc din nou o saptamana minunata!
Va pup pe toate.
olimpiadobre spune:
Fetelor, am vrut sa corectez ce am scris si am reusit sa trimit mesajul de doua ori. Artistica e semnul exclamarii ...da . Nu e cu semnul intrebarii. V-am zis ca sunt chiauna..De..varsta.
gabriela_tutuianu spune:
si pentru mine este asa in fiecare zi de luni . astept cu nerabdare ca timpul sa devina incapator .
miky82 spune:
Buna dimineatza!
Ady ma bucur tare mult ca sunteti bine, te rog cand ai timp sa imi trimiti si mie ce analize ai facut dupa siofor.
Sami si mie imi placea sa tricotez in copilarie, asa ca iti doresc sa te gravidesti cat mai repede ca sa te apuci de treaba pt ca e tare frumos acest hobby. Sami o sa fi o frumoasa la nunta, deja mi te inchipui imbracata si cu rujuletul corai care cred ca iti vine super frumos, distractie placuta!
Ari nu mai ai acvariu? eu mi-am convis toti prietenii sa isi ia cate unul, eu cand vin acasa (acvariul il am in dormitor) ma pun in pat si ma linistesc privindu-i pe mici innotatori, intradevar este greu de intretinut dar se ocupa sotul de el, daca ar sta dupa mine ar fi plin de alge
Ana spor la mutat!
elly_me spune:
Salutare fetele
Ufff ce grea este ziua de luni ... si mai ales dupa un weekend foarte obositor ...
Fusei plecata de joi ... numai pe drumuri ..
Bucuresti -Pitesti - Valcea- Govora- Horezu - Polivragi- Novaci - Transalpina (Ranca)-Sugag- cateva lacuri de acumulare: Obarsia Lotrului, Tau ...- Jina ... Sibiu ...Selimbar - Carta.. Cartisoara ..Transfagarasan ... Lacul Vidraru - Curtea de Arges - Pitesti .. Bucuresti ...
Mancat bine .. umblat mult ... multe poze ... si ff multa oboseala... de abia tin ochii deschisi ...
Aristica .. Ana ... greu cu mutatul ... , dar treceti peste .. caci suntem calite si obisnuite cu greutati
Sami - valeuuuuuuuuuu ce de mancare, sper ca nu citeste sotul meu pe aici .. ca sa vrea si el
Notat - luciu buze rezistent la transfer Lancome
Smaick- mai ai putin (timpul trece rpd0 si vei vedea ce ai , dar teoria lui Ari suna bine ... fetele sunt mai lipicioase..
Miky - ce ai facut la dr Avram? Ce ti-a spus ?
Ady- multtt succes si fii tare ... de fapt, cred ca esti ff puternica
qiao - ai scris vreo scrisorica ...? ai convins sotul sa alegeti cea mai buna varianta?
Lily - te-ai (v-ati ) hotarat ? mergeti la cehi?
Eu am o problema- ma doare in partea dreapta destul de rau .. nu stiu de ce (in dreptul ovarului dr)..
UM a fost pe 15.07... si acum tot astept , poate mi-o veni , dar niciun semn
Daca nu mi vine cred ca fac fiv prin decembrie .. sau poate in primavara ...
Sper sa nu astept 3 luni sa vina uratzii
Va doresc o saptamana usoara
PS- si mie mi-e dor de Lara
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
miky82 spune:
Fetelor am fost sambata la dr Avram si mi-a dat schema de tratament pe care o voi urma la fiv, mi-a dat asa: clexane de 0.4 sau inohep de 0.45 de la inceperea protocolului sau aspirin cardio 100 mg si LMWH (cred ca este heparina) doar de la embriotransfer + magne b6, femibion, ac folic, mai mi-a zis sa monitorizez homocisteina de 2 ori pe an, iar daca homocisteina este mai mare de 10 sa iau medyn.
Voi ce parere aveti? ea s-a axat foarte mult pe factorul II G20210A, eu mai avand MTHFR dublu heterozigot C677T, A1298C si PAi tot dublu heterozigot.
miky82 spune:
Elly frumoasa plimbareala! tu parca iei metfogama? eu incepusem sa iau de 1500 siofor dar nu m-am simptit bine asa ca l-am redus la 1000 mg, ma gandeam sa iau si eu metfogama, am avut 3 zile dureri groaznice de cap si stare de voma + deranjat la stomac, vad ca acum sunt mai bine.