Clubul "babelor" FIV-oase 55
Raspunsuri - Pagina 13
samira33 spune:
adriana,ma bucur ca sunteti bine toti 3.
iti tin pumnii si esti in rugaciunile mele...o sa treaca usor ziua de maine,ai sa vezi.
dap...asa e...sotiorul meu e un rasfatat si jumatate...toata lumea ii spune.
dar eu nu resimt ca pe o povara tot ce fac pentru el...mereu am fost asa...imi place sa-i rasfat pe cei dragi...fericirea lor ma face si pe mine fericita.
cand am musafiri si ii vad ca sunt entuziasmati de toate pregatirile pe care le fac...mi se umple sufletul de fericire si multumire.
smaick...promit sa ma odihnesc atunci cand voi fi gravida.
in cele 9 luni de sarcina o sa recuperez toata oboseala.
numai ca sunt obisnuita cu ritmul asta alert de viata si cred ca am sa ma plictisesc ingrozitor dar mi-am facut si planuri pentru perioada de gravidie:o sa ma apuc sa corosetez/tricotez.
in adolescenta chiar eram pasionata de treaba asta si multi ani mama a pastrat prin casa mileuri crosetate de mine si fulare,caciuli etc lucrate de mine.
tin minte ca in copilarie era tare mandra ca aveam la panoul de onoare de la scoala expuse o fata de masa de etamina lucrata de mine in toate culorile...un mileu rotund roz cu rosu-parca il vad si acum,apretat si calcat si un set de caciula cu fular bleu si cu ciucure,respectiv franjuri albe.
asa ca sa va tineti...ca va crosetez pentru fiecare fulare,botosei si ce-o mai fi.
aristica spune:
da, sami, e de bine ce zici tu acolo: gatesti, faci curat, totul e in ordine in casuta voastra, tricotezi si aduci banuti in casa. Mai esti si frumoasa. Fata, da chiar ca-i norocos sotul tau - ar trebui sa vorbesc mai putin despre tine acasa, sa nu-i vina idei alui meu ca vrea si el din toate astea (doar sti ce-i gatesc eu)
aditzule maine, mai pe seara, te sun sa-ti spun cata dreptate am avut eu ca va fi bine si cat de bleaga ai fost tu, cand ti-ai facut griji aiurea. Apoi iti povestesc cum l-am terorizat p-un prieten de-al sotului, sa te binedispun
smaikule tu ai pui cu dodoasca, ca am eu o teorie :D Pai cu animalele e asa: cainii mari, mama si fiu, pe terenul nou, ca astia sunt "de curte", cokerul la mama pe perioada iernii, motanul cu noi in apartament. Si cand ma gandesc ca-n primavara am vrut acvariu
Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.
aristica spune:
pai ai vazut si tu ca sunt fete care au nascut prematur si au avut fetite si au fost foarte puternice si au evoluat frumos. Eu am doua cunostinte care au trecut prin asta si ambele au acum fetite frumoase si sanatoase. De aici am tras concluzia ca fetitele chiar sunt puternice, asa ca la tine s-au prins doi, baiat si fetita, dar fetita, fiind foarte puternica, s-a agatat de maica-sa (adica de tine) si va ramane acolo pana la marea intalnire. La fel e si cu adriana, care are o diferenta de 2 zile intre puiuti: prima e fetita, c-a fost mai puternica, apoi s-a prins si baiatul, c-a fost mai lenes (Gabriela si Daniel :D).
Sa-mi tineti pumnii ca inainte de a ajunge la botez, trec sa vad o garsoniera foarte mare, aproape de noul nostru teren...gata, pup fetele ca-s in criza de timp si vad ca nu ma mai pot dezlipi de forum
Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.
samira33 spune:
aristico,daca am trai din banii mei...am fi vai de capul nostru.
io nu prea aduc bani in casa...si pe aia pe care ii aduc...tot eu ii cheltui
de asta suplinesc cu altceva.
sa ma suni sa-mi pove si mie sa ma faci sa rad.
te duci la botez???distractie placuta.
si eu abia astept sa ma duc la nunta Duminica viitoare.
am de gand sa dansez pana fac basici la picioare.
mi-am stabilit si toaleta:fusta lunga neagra,crapata pe piciorul drept pana sus,spre sold...corset negru fara bretele.
probabil ca o sa ma intrebati de ce totul negru???pai pentru ca ma incalt cu niste pantofi din matase,colorati...fondul e animal print si cu niste flori mari de culoarea somonului din loc in loc si toc din lac de culoare somon.
am si poseta la ei ca-s set..o nebunie,ce-mi plac.
evident ca-mi pun si floricica mea corai in par si ma dau cu rujul meu preferat corai-elly,rujul ala de care ma intrebai tu...e luciu de buze rezistent la transfer de la Lancome.
e rujul meu preferat...ramane asa lucios si impecabil de buze o zi intreaga....indiferent ce faci cu gura ...ce aiurea suna treaba asta.... da io ma referam la mancat,baut,da????
ari,iti doresc sa gasesti casuta pe gustul tau.
eu cred ca smaick o sa fie mama de baiat...asa o vad.
anaasta spune:
Am intrat scurt, sa va salut doar. Eu sunt mutata deja pe sfert. De acum urmeaza restul lucrurilor cu camionul. Deja sunt tracasata, stresata si obosita.
Ady, m-am gandit la tine zilele atea, cu parastasul... Ma bucur ca sunteti bine, iar cerclajul ma gandesc ca e o procedura care se face destul de des si veti fi cu siguranta ok.
Samira, vad ca esti o harnica. Eu am ratat destule anul asta in ce priveste pusul pe iarna si voi mai rata destule de cand cu mutatul asta.
Qiao, ce mai fac pasaroii?!
Ari, iti tin pumnii sa gasiti cat mai repede o locuinta convenabila.
toate babutele...
adipapazi spune:
Hello, evergreenurilor dragi,
Adriana, 'zdau 2 caruturi, sa ai de rezerva, basca ca ma duc sa caut prin cutii ce ti-ar mai prinde bine. Nu te speria cu cerclajul. E ca la punctie, numa ca acu te inteapa cu model, pune snur, face funda etc. daca te doare capul dupa anestezie, bagi un paracteamol, nu sinus, simplu. O sa te doara ca la ciclu, dar va fi bine. E posibil sa sangerezi nitel. Vei sat cam 24 ore internata. In timplu cerclajului, nu simti nimic. Tin pumnii.
Anaasta, aristica, ce va apuca cu mutatul?
Muama, samira, crac gol, umeri goi, floarea in par, biuze corai... Sexy sami!
Vreau sa iinspun cate ceva din experienta mea lui AUSTEN, pt ca ne seamana povestile ca sir de intamplari. Am cunoscut-o pe cezara bucur destul ca sa ma lamuresc ca o interesapeaza prea putin rezultatul pozitiv al reproducerii asistate. Am avu 5-6 IA cu ea, analize zero, stimulare zero, evident ca beta zero. Discreditarea celorlalti dri (nu exista punctie oaraba bla bla), zambetele aruncate incolo si incoace sub panoul ala cu poze de copii obtinuti prin fiv de ea, unde pe toate fetele le keama cezara, detasarea si prietenia cu care vb despre cum gravideste pe toata lumea, apoi plecarile in concediu tot timpul, chiar daca faci fiv si esti, de ex, hiperstimulata, concedii in care nu raspunde la tel iar tu suni disperata la ani, care face si desface, datul din umeri la nereusita, nesfarsitele dupa-amieze petrecute la clinica, unde programarea e doar de sanchi, pt ca astepti cu orele, amanare procedurilor pur si simplu pt ca embrioloaga pleaca nitel fix , "ce daca, d-na, se sparge foliculul? Facem IA peste 36 de ore dela ovulatie! Nu-i nimic! " sunt brandurile ei.
Cum sa nu existe punctie oarba? Si eu am avut si drul nu mi-a spus asa o ineptie. Exista , dar e greu de explicat. Apoi mi-a schimbat protocolul din lung in scurt si nu am mai avut punctie alba.
Denisa protopopescu... Scolita la londra. Autoare de carte despre fiv, o carte basic,, un fel de introducere in fiv. Noi, aci pe forum, am adauga niste note de subsol cel putin interesante, ca sa nu zic ce capitole am putea face!! scum de lesini la clinica ei din nordul capitalei, unde in febr 2010 pt o consultatie si e echo de rutina am dat 600 roni, da, 6 milioane vechi, plus 27 roni pe 3 coli xeroxate cu ce analize urma sa fac. Preturi enorme, echipa nu avea atunci traditie, nu stiu ce au fct in ultimii 2 ani, dar tin minte ca mi-a livrat ca am PCOS, eu, cu amh care tinde catre zero...
Nu vreau sa te descuraje, departe de mine gandul asta, dar nu cred ca cele 2 drite sunt o alegere fericita in situatia ta, in care oricum timpul nu trebuie pierdut. Faptul ca tu ovulezi este exceptional, dar din pacate nu obtinerea de ovocite e totul, ci mai ales implantarea lor. Daca tu ai comunicare, incredere si chimie cu cezara bucur, atunci mergi pe mana ei si pe ce spune inima ta, la urma urmei tu stii care e fengshuiul tau castigator.
Qiao, ce-ti face menajeria?
Fetelor, o intalneala?
Va pup pe toate si abia astept sa va crape blugii pe burti.
adipapazi spune:
Bogdanel, la multi ani!
Aadina, bravo! Felicitari!
Austen, scuze pt greseli, intelegi tu acolo unde am mancat litere,scriu pe furis sa nu imi fure ioakim tableta. Hai sa te ajute dzeu sa iti vezi visul cu okii!