Clubul "babelor" FIV-oase 55

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

adrianaady tu nu mai zici nimik? sper ca sunteti ok, la tara undeva fara net, va odihniti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

la multi ani, Mariutelor, Bogdanel si pupici tuturor babelor din gasca
aadina felicitari pentru valoarea frumoasa de la beta
jaguar nu am prins povestea, dar randul scris de tine, m-a socat: "sarcina nu s-a eliminat inca" - stiu ca a trecut mult timp si la voi si-mi pare enorm de rau ca n-a mers totul bine. Te imbratisez cu drag.
samiroanta vad ca te-ai distrat, te-ai odihnit, te-ai hlizit...bravoooo (eu de-o saptamana petrec si ieri am venit greu la munca, azi am rezistat - inca mai sunt la birou, dar s-a terminat programul asa ca n-au cum sa-mi spuna ca nu muncesc, nu??? - oricum, acasa sotul a pus deja de gratar si prietenii au inceput sa vina, asa c-am zis sa intru acum, ca iar intru peste vreo saptamani daca o tin in ritmul asta)

Inca odata va pup si va salut pe toate

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

La multi ani Bogdanel

Pup toate fetele, multumesc tuturor
Beta ieri era 807, dar prog tot mic 32, in conditiile in care l+am suplimentat si cu prog injectabil, unul la 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

aadina felicitari pentru beta . daca prog este tot asa trebuie sa vorbesti cu medicul tau si sa creasca "nitel " doza .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hello dragelor.
ce faceti???

aadina,felicitari pentru Beta.
Doamne-ajuta sa fie numai cu surprize placute pana la capat.

aristico,brava....ma bucur ca petreci.
asa si trebuie fata draga...ca viata-i scurta.

eu am copt azi vreo 50 de vinete mari
dar am terminat cu vinetele pentru congelator.
acum ma pregatesc sa merg la cumparaturi si cand ma intorc ii fac Samiroului meu mancarica de vinete....d-aia de care ii facea ma-sa mare cand era copil....de ani de zile ma zapaceste cu treaba asta si saptamana trecuta am fost la ma-sa mare la tara si avea exact mancare din asta facuta si mi-a zis cum o face...asa ca prestez si eu.
saptamana viitoare am in plan si o tura de zacusca de fasole boabe ca anul trecut a avut mare succes.

in rest...sunt bine....cu munca....deja ma pregatesc sa ma apuc de curatenia aia mare de sfarsit de vara,cu covoare,perdele,dulapuri etc etc....am inceput sa-mi fac planurile...ca la fiecare curtanie din asta mare mut prin casa...mai arunc,mai dau haine si incaltari...mai cumpar una-altaa si tot asa.

maine mergem la o petrecere la gratar iar Duminica viitoare avem o nunta si un botez....in orase diferite.
nu am cum sa ma impart la ambele asa ca voi cumpara un cadou mai consistent pentru botez si voi merge singura doar la biserica si apoi la nunta impreuna cu soata ca el are treaba in timpul zilei.

hai ca v-am facut capu' mare.....
va pup si va doresc o seara faina si o Duminica minunata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

da chiar ca viata-i scurta, asa ca n-o irosesc, samiruta. Eu m-am trezit greu, dupa pranz, si-am inceput alergatura (cica aveam si planul facut), dar n-a iesit nimic din ce mi-am propus. M-am ales cu niste cercei, inele, coliere, bluzite si nimic pentru "noi" (adica trebuie sa vizionez apartamente, dar niciun proprietar n-a mai fost disponibil si ma gandesc cum sa le platesc eu acestor oameni banuti in fiecare luna, daca ei nu pot ajunge la o intalnire).
Am inceput sa pun in cutii chestiutele de umplutura: carti, vaze, dvd-uri, etc., d-astea fara de care pot supravietui. Si-mi vine sa plang intr-una ca plec din casuta mea. Acum vreo cateva seri ma tavaleam pe gazon si trageam aer in piept, sa nu uit senzatia. Azi-noapte, pe la trei vorbeam cu peretii si scarile si iar le spuneam ca-mi pare rau. Daca ma gandesc si ca la aurul castigat de Izbasa m-am ridicat si-am cantat imnul, incep sa cred ca e ceva in neregula cu mine, ceva ce tine de cap. Mai fetelor, eu numai tampitenii fac in ultima vreme.
Oricum sotul imi spunea azi ca e normal, ca eu asa faceam inainte de fiv, doar ca acum am inceput mai devreme, c-am sa devin o persoana responsabila in sarcina. Chiar sper sa aiba dreptate.

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hello girls.

eu am fost azi bucatareasa...am prestat nu gluma:

-supa de fasole cu coasta afumata
-mancare de vinete
-snitele din piept de pui
-supa de pui pentru mine.

miros ca o cantina...ma duc sa ma spal si sa ma hodin putin ca pe la 3 plecam la ziua prietenului nostru....da tre' sa trecem sa-i luam si cadou inainte.

aristicule,nu mai plange dupa casuta...o sa ai alta mai frumoasa si cu bebeloi in ea.
mda...ce buna sunt la dat sfaturi...

va pup si va doresc o dupa-amiaza placuta.

Mergi la inceput

buna fetele
samira dar tu te odihnesti vreodata?
ari vad ca tu cauti apartament cu chirie; cu lighioanele ce faci?
duminica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Buna dragele mele
Samira ce de bunatati gatesti tu acolo Cred ca e sotul tau un rasfatat, dar merita omul la cit munceste Distractie frumoasa la ziua prietenului
Aristico ce vara ai avut domnita!!! Petreceri, gratare, bautura dezmat maxim; bravo! Ai vazut ce repede a trecut timpul; abia astept sa te vad gravida la toamna
Smaick multumesc de grija fata draga Am avut o saptamina f grea, ieri am avut pomana de 40 de zile, am alergat pe la medici si spitale toata saptamina . Maine facem cerclajul si va spun sincer ca imi este o frica incredibila ; nu e ceva rational, e ceva ce nu pot controla . Am credinta insa ca Bunul Dumnezeu ne va ajuta sa trecem cu bine peste si va lasa minunile cu mine toata viata.
Vineri la eco erau bine piticii, facem 15 sapt in week=end, aveam in jur de 10 cm si 110 gr Finuta Samirei a ramas tot fetita, la cel de-al doilea din cauza pozitiei se vede f greu sexul; dar dna dr ar zice ca e un baietel

Mergi la inceput

adrianaady ma bucur ca sunteti toti 3 ok; si ce frumos ar fi o pereche de gemeni; hai curaj, maine o sa fie bine
multe din viitoarele mamici au un "filing" privind sexul copilului; la mine este o ceata totala si abea astept sa treaca timpul sa am si eu macar un indiciu

Mergi la inceput