Clubul "babelor" FIV-oase 55
Raspunsuri - Pagina 11

jaguar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miky82 Buna dimineatza! ![]() Austen bine ai venit, casa de piatra sa fiti fericiti! Jaguar eu am facut urmatoarele analize: antitrombina III, proteina C si S, homocisteina, anticorpii cardiolipinici IgG, IgM, mutatia factorului II, factorul V, anticoagulant lupic, mutatia MTHFR, PAI care m-au costat 1200 la medlife. Bogdanel La multi ani sa fi sanatos! ![]() ![]() ![]() |
neata
Miky, multumesc frumos.
Care laborator credeti ca este mai bun , medlife sau synevo?

carla_cluj spune:
jaguar, eu am facut urmatoarele analize:
1. Factor V Leiden
2. Factor II (Protrombina)
3. MTHFR C677T
4. MTHFR A1298T
5. PAI-1 4G/5G
6. Factor XIII Val34Leu
Astea le-am facut de capul meu si am descoperit ca am 2 dintre ele, cele din semnatura. Am fost apoi la hematolog si i-am spus ca ma pregatesc de FIV si mi-a mai dat urmatoarele:
7. Proteina C
8. Proteina S
9. Anticoagulant Lupic
10. Antitrombina III
11. Vitamina B12
12. Anticorpi Anti-beta2 glicoproteina IgG si IgM
13. Anticorpi Anti-Cardiolipinici IgG si IgM
Acestea mi-au iesit toate bine, in afara de Proteina C la care avem valoare mica.
Initial doamna hematoloaga (dr Nicorici din Cluj) mi-a spus, numai pe baza mutatiilor gasite, ca nu ar trebui anticoagulant in sarcina, dar imi da preventiv Clexane de 0.4 de la embriotransfer pana la test, apoi facem analize. Dupa ce a vazut valoarea proteinei C din a doua tura de analize a spus: este clar, trebuie sa faceti anticoagulant.
PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu

carla_cluj spune:
Primele analize le-am facut intr-un pachet de la clinica Blue Life(nu stiu exact unde au trimis ei analizele) si m-au costat 700 RON, iar cele din a doua transa tot la ei (astea le-au trimis la MedLife)si m-au costat 650 RON.
La Synevo sunt mai scumpe din cate stiu eu.
PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu

miky82 spune:
Jaguar eu te-as indruma spre synevo, eu avand o patanie la medlife, adica m-au chemat dupa o saptamana ca sa imi recolteze iarasi pentru ca pierduse fiolele si nu mai aveau din ce sa imi faca mutatiile, bineinteles a fost nenorocul meu, poate este un caz la o mie, vezi unde este mai avantajos ca bani pana la urma.

austen67 spune:
Nu e nevoie sa-mi spuneti ca astept o minune, mi-au spus-o toti doctorii, inclusiv doamna embriolog , dar... cititi aici: http://www.oldestivfmom.blogspot.ro/
Oricum, cine stie care e cea mai in varsta ( sau cele mai in varsta) gravidute de pe forum?????? Hai fetelor, dati-mi si mie o speranta!!!!

MeAlex spune:
Austen, eu cred in stiinta si mai cred ca miracolele nu cad din cer, ca Dumnezeu iti da, dar nu iti baga si in sac...deci, zic sa folosim stiinta pentru a ne repara problemele de sanatate. Eu as merge pe donate, ca sa cresc sansele si sa nu mai incerc variante, pentru ca timpul lucreaza in defavoarea noastra.
La multi ani lui Bogdanel, Tannoo!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

carla_cluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui austen67 Buna Am reusit sa citesc o parte din mesajele voastre si am senzatia ca sunteti ca o familie care se sustine, se bucura si se incurajeaza reciproc. Din pacate probleme mea e destul de departe de a fi rezolvabila, sunt o "baba"in toata puterea cuvantului , am 45 de ani, nici nu stiu ce-oi mai cauta pe site-urile astea! Anul trecut mi-am cunoscut , in fine , perechea si am ajuns sa ne dorim un copil. Prima procedura FIV am facut-o in februarie cu dr. Poiana, total descurajanta , amf 0.25 , punctie alba.Nici nu a vrut sa mai discute , mi-a azis ca donare de ovocite scrie pe mine. La aceeasi clinica am cuunoscut-o prin intermediul dnei asistente Ani- o draguta si o sufletista- pe dns. dr. Cezara Bucur , cu care am incercat o noua procedura. Parerea ei era ca nu exista"punctie alba"si optimismul ei m-a facut sa merg mai departe. Din pacate prima procedura initiata, a esuat , foliculul s-a luteinizat , progesteronul a crescut brusc... nu mai avea rost punctia. Am perseverat, si urmatorul FIV a fost partial castigator. Am ajuns la ET cu doi embrioni bunicei, din pacate nu s-au prins. Incurajata de acest rezultat, am incercat inca o data . Cu toate ca analizele de ziua a doua au fost bune, la ecografie au aparut 7-8 foliculi, din pacate tratamentul a esuat , dna. doctor a plecat din tara o saptamana , eu am ramas fara monitorizare - am insistat eu sa fac monitorizare si analize in aceasta perioada si bineinteles ca iarasi s-a luteinizat , deci iarasi punctia nu s-a faut datorita progesteronului mare. In fine , am mai incercat o data , am mers pe ciclu natural, am transferat un embrion , care din pacate nu s-a prins. Stiu ca e absurd sa perseverez, dar in toamna ma cunun si cateodata am senzatia ca Binecubantarea LUI ma va ajuta sa am succes! Daca exista printre voi o "baba"care a avut un FIV reusit , as aprecia sa ma trimita la un medic care sa nu considere ca o femeie de 45 de ani si-a pierdut orice sansa si sa lupe alaturi de mine , macar inca o data ( am citit ca in SUA a procreat prin FIV cu ovule proprii o femeie de 45 de ani , deci e posibil!) Ma gandeam la dna. dr. Denisa Protopopescu si, pe acest forum am citit lucru bune despre dr. Albu. Va rog , astept sfatul vostru. Va pup si va urez mult noroc! |
austen, daca bine inteleg eu, ai facut anul acesta 4 stimulari de FIV. Mie personal mi se pare enorm de mult, e numai luna august!!! Trebuie sa te gandesti totusi si la sanatatea ta. Ce sa mai zic de faptul ca medicul tau a plecat din tara in plina procedura de fertilizare intr-un caz dificil cum e al tau, fara sa lase cazul cu lux de amanunte altui medic cu o calificare similara. Eu inteleg ca ai apelat la putinii medici care au acceptat cazul tau, dar atitudinea si profesionalismul lor mi se pare ca lasa de dorit.
La ce clinici ai mai fost pentru pareri? Citeste pe topicul de FIV Europa, exista in Turcia o clinica cu rezultate bune in cazuri dificile. Totusi, eu zic sa te gandesti bine ce cale vei alege.
Mult succes!

ioana3110 spune:
sa traiasca Bogdanel, sa creasca mare si sanatos!
Pup fetele!
Samira, bine ai venit din contzed.
Fetelor, dar ce e cu Lara? Ca de cand am venit acasa nu am mai vazut nici o postare de-a ei. Mi-e dor sa o "aud".
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

QiaoBing spune:
Bogdanel, sa cresti mare, sa fii sanatos si cu mult noroc.
austen dr ne clasifica in functie de niste statistici. nu e obligatoriu ca daca cineva a reusit la 45 de ani sa fie mama sa reusim toate (eu am aproape 43) asa cum sunt si fete sub 30 de ani care au probleme. depinde f mult de organism, de rezerva ovariana si calitatea ovocitelor ramase s.a
Eu m-am maritat (pt prima si singura data sper ) la aproape 40 de ani, am la activ o sarcina naturala obtinuta chiar inainte de 41 ani, dupa aceea o IA, un FIV clasic si unul (aproape) pe ciclu natural, toate soldate cu un mare faaas. in afara de dr cu care am facut procedurile, am mai fost sa aud parerea la inca 3 medici straini (grec, austriac, evreu) si toti mi-au recomandat sa ma indrept spre donate. sansa de a vana un ovocit de calitate la varsta asta (tinand cont de analize si antecedente in familie - mama si bunica intrate la menopauza devreme) e destul de mica. nu mi-au zis sa nu mai incerc, sunt corpul, nervul si banii mei, dar .... Sper sa iei decizia care te va lasa sa dormi linistita si impacata noaptea. Stiu ca e greu, eu m-am luptat cu "demonii" astia si am cedat putin cate putin din orgoliul si visele mele pana m-am impacat cu mine si cu situatia.
ioana si mie mi se pare ciudata absenta Larei, am mai stigat dupa ea si vad ca nu a raspuns la apel. Voi ce faceti ? V-ati adaptat la viata in 3 ?