Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (15)
Raspunsuri - Pagina 5
mandreeac spune:
Delia,hai ca m- ai facut sa rad!Chiar ca fugim in lume.
Pun sa fac o budinca si eu si am pofta de cartofi prajiti cu carna iori si sa mai strang prin casa ca e jale mare,plin de pungi si pungute.
Lavi si celelalte mamici la Libero au chilotei gen pampers fbuni,imi plac la nebunie,nu se compara cu aia de la Pampers.I- am luat azi lui Rares si sunt f incantata.
Ma duc la treaba ca baietii dorm si apoi vin si sora mea cu pruncuta si sotul ei.Abia astept sa ii vad
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela
madutza_bra spune:
Hello!
roxy, cum te-ai petrecut ieri?
yasmi, mi-a placut modelul ales de tine. Noi avem una cu "fata de motocicleta" vea si niste butoane de la care se aprindeau farurile, mai si canta, dar le-a rezolvat Cristi cand era mic .
mandreeac, cat te-a costat imprimarea cadourilor? Ne arati si noua poze ? Le-ai scris intr-un colt..sau cum? Distractie placuta azi cu finutii!
delia, da e testata treaba cu cola-zero ..tb doar sa te obisnuiesti cu gustul
A inceput vremea rece, si au aparut mamicile la raport
mary, persi
Si Cata se catara peste tot si a invatat sa si coboare. De ceva timp nu mai inchid usa la scara. cat timp o tineam inchisa era o atractie continua si cum o uitam deschisa cum o gaseam la jumatatea scarii. Acum o las deschisa si nu o mai atrage, mai urca 1-2 scari apoi coboara..si atat.
In schimb am alta pb cu Cata, plange si vrea numai si numai la mine. Nu pot sa plec deloc de langa ea, fara sa se jeleasca. Cand intru la baie, sta lipita de usa si ma striga, la buc la fel. Anxietatea de separare e la cote maxime
Eu azi am facut o ciobita de cocosel de la mama, a fost tanar si ff fraged, mi-a placut. Apoi am tras o fuga pana in piata, chiar daca ploua simteam ca ma sufoc in casa . Trag nadejdea ca pe seara sa se insenineze si sa iesim cu copii afara.
Pt diseara am in plan niste peste prajit cu mujdei de usturoi si poate un chec...iari ziceam ca fac cozonac dara am renuntat
Ma duc sa ma intind putin in pat
pupici
bb_yasmi spune:
mada peste prajit...
persi multumesc de informatie!! bine ai revenit! intr-adevar modelele sunt asemanatoare!
andreea pai mami eu pana in iarna sper sa scot pampersul de tot nu sa trec pe chilotei zic "sper" ca am cam lasat-o balta de cand am plecat in concediu...
irinuca05 spune:
Buna fetelor!
Roxy, la multi ani! Sa fii fericita alaturi de familia ta!
Strumph, vacanta placuta!
Mary si voua concediu placut! Ca acusi plecati la mare :)
Simo, multumim de complimente!
Ally, bine ai venit in tara. Vacanta placuta!
Lavi, mie mi se pare foarte frumoasa trici. Si durabila :)
Noua ne-a luat mamaia o trici de aia facuta pe vapor :), care nu e stabila deloc, dar nici Dari nu vrea in ea.
Madutza, exact asa face si Daria: crize cand se separa de mine. Ma apuca groaza cand ma gandesc ca intr-o luna o las la mamaia. Si nu o voi putea vedea 12 zile :(. Offf
irinuca05 spune:
Noi acum ne intoarcem de la Focsani, de la ai mei. Cand am plecat vineri, eram toti un pic raciti, iar acum Dari e cu mucii pana la barba. Noaptea trecuta a fost groaznica. Se infunda cu mucii, plangea cand ii puneam ser. Nu prea vrea sa manance nimic in afara de lapte si fulgi (separat).
Voi ati mai folosit aspiratorul de muci? Eu nu il aveam la mine. Daria sufla singura un pic nasul, dar nu cu destula putere. Si la cati muci are...
Catank si eu am pus afine la congelator. dar ce sa fac cu ele? in afara de tarta cu fructe, nu am nicio idee :)
Sunt incoerenta, trec de la o idee la alta, dar scriu si eu dupa cum imi aduc aminte.
mandreeac spune:
Maduta,nu am inca cum sa pun poze ca abia pe 23 august luam trusoul.Imprimarea a fost 25 ron pe bucata,dar am luat si trusoul tot de la ei si sticluta de mir si totul e undeva la 400 ron,zic undeva ca astept o cofirmare de la ei ca acolo mi s- a facut un calcul si pe net e afisat alt pret,dar cred ca a gresit tipa aia ca parea cam ametita.Trusoul e alb si cu putin rosu si scrisul va fi tot cu rosu.Abia astept sa va pun poze,eu sunt super incantata de el,ca sunt singurii care au avut modelul buburuza;)).Doamne sa nu citeasca sor- mea ca o mananc.
Rares e un pic cam marait ca ii dau caninii,offf,offf.
Cam atat despre noi.
Mesajul anterior l- am scris la ora 13 si abia acum am va ut ca nu se trimisese
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela
roxy_s spune:
neata fetelor
va servesc cu intarziere cu tort si sampanie
am petrecut super samabata dimineata sotul a fost si pe munte de-a adus afine, o galeata de 10 kg de am zis ca nu mai ajunge la timp. a venit cam obo dar si-a revenit repede cand a luat cateva shoturi in oras am fost sa mancam, apoi la gelaterie si apoi sa bem nu am mai ajuns in club ca nu mai aveam chef niciunul. eram prea zuzu am ajuns acasa si am continuat petrecerea in 2 foarte frumos a fost
fetelor, va multumesc din suflet de urari, sunt minunate si va pup pe toate si fluturasii
merg sa vad ce-ati masi scris.
ieri a plouat mai toata ziua tareee azi-noapte a plouat iar, este super afara. s-a mai racorit.
roxy_s spune:
bb_yasmi trici din aia am vazut si eu cu 260lei, deci nu este 4 mil, cine stie pret au trecut aia acolo
fetelor, eu nu mai vad sensul tricicletei asteaia, s-o imping eu(si nici nu-mi plac deloc, peste tot vad, au toti, si cand le vad si asa colorate si cu capul ala de animal in fata....).... cand ne grabim, mergem undeva, iau carutul sport, din ala de-l iei la subbrat, in care poate sa si doarma ca Anastasia mai doarmne si afara, noi ne plimbam mult.
ii iau direct o bicicleta, vreau si o trotineta, acum i-am luat o bici fara pedale, sa faca miscare, nu sa stea acolo s-o imping eu. na, este parerea mea
catank este exagerat de mult trici aia, 7 mil mai ales ca este un plastic.
bine ca a papat Ioana, si eu tot de vita i-am facut pentru week-end si a papat tot, tot pentru azi am un cocosel de la soacra-mea si mie imi plac aceste lucruri marunte...poze, albume...am si eu cartea bebelusului cu poze si insemnari. in ultima vreme n-am mai apucat sa scriu dar recuperez eu
strumphitza ati ajuns , cum este?
roxy_s spune:
catank la fel si cu roz-ul...nu-l suport, mai ales ala tiganesc nici eu nu i-am prea luat roz, doar ce-a primit. asa ma dispera...cine venea cu hainute erau roze
mai este chestia aia...daca mergi in magazine si ii zici ca este fetita iti da roz, daca ii zici baiat iti da albastru
ailed dar ce zici, nu-i mai bine asa racoare decat caldurile alea? pupam doi cataratori Andra si Rares
mandreeac ce-mi place cand povestesti ce i-ai mai luat finutei, asa frumoase cred ca sunt si mici, mi-e dor parca....