Bobocei de sept-oct 2012 (24) - Hai Lalu!
Raspunsuri - Pagina 9
PaulaFrida spune:
Kytana se foloseste o vopsea speciala pt sprancene si gene,f.slabuta,nu ca cea de vopsit parul de pe cap(cu aia nu e voie pe gene/sprancene)si oxidant de 6%,se amesteca o cantitate mica de vopsea si oxidant in parti egale si se aplica pe sprancene,eu folosesc scobitori si cand mai ies din contur corectez cu betisor de urechi,las sa actioneze cam 15 min dupa care sterg cu vata inmuiata in apa calduta si dupa aia ma dau cu creama de fata.atat
Paulafericita 33+ cu Roland
Bob_Pixel spune:
Morning, bulinici !
Ieri am facut si eu torsoanele, din 2 pachete de vata din aia portionata sensiblu (100 gr pachetul si 2.9 lei) si tifon (5 m la 8.90 lei). Am pastrat bonul si recit din el acum. Mi-au iesit vreo 15 bucati, 4 le-am taiat mai late, cam cat o palma, iar restul le-am facut taind vata pe jumatatea latimii. La lungime, am folosit 4 "portii". Sper sa fie bune, in spital o sa stau si cu always pe chilot si apoi torsonul (daca-mi dau voie cu always...)
In sfarsit, am spalat hainutele lui bebe. Le-am pus la uscat pe suport in balcon si pe patut, ca sunt multe si marunte. Motanul e fascinat de ele, cred ca ma vede ca sunt eu foarte atenta si dragastoasa cand le manuiesc si e gramada pe ele sa vada ce sunt alea. La un moment dat a furat una din jucarioare si-a fugit, abia am recuperat-o, sa pot s-o spal.
Am luat din piata, doua salopetici (21 lei bucata), numai in capse (orice babalau poate imbraca un copil in alea, sunt asa practice) si o caciulita d-aia clasica (4 lei), de se leaga sub barbita, din bumbac. Oficial, nu mai cumpar nimic pentru bebe, decat farmacie/cosmetice.
Bebe dragonel Andrei sau dragonita Iris la bord !
veroboroda spune:
Buna dimineata!Va mai amintiti de noi?
Nu reusesc sa scriu, oricat m-as chinui.Mai citesc din 2 in 2 zile ce scrietri dar de scris nu reusesc sub nici o forma. Pitica mea parca e lipita cub super glue de mine.nopatea ma trezesc cu ea peste mine, , dimineata daca ma trezesc, dupa cate minute se trezeste siea si incepe sa ma strige disperata.nu ma asteptam la asa reactii din partea ei. Probabil ca e constineta ca nu va mai fi doar ea in centrul atentiei si cred ca profita acum din plin. Ma gandesc cu groaza ca peste cateva saptamani trebuie sa inceapa gradi si parca vad, ca nu o sa mai vrea sa mearga.trebuie sa vad cum o abordez.
In alta ordine de idei, sambata, am fost la control siam plecat de acolo complet bulversata.c
Dar sa va povestesc.M-a urcat pe masa, mi-a zis ca totul e in ordine, bebe e cu capul in jos,colul e lung si inchis, pana aici toate bune si frumoase. Apoi , hai sa facem si o eco, sa vedem cat a mai crescutbebe. Incepe sa-l masoare pe bebe, se declara foarte multumit de masuratori, corespunde fix celor 32 de saptamani.Dupa care imi spune aveti o fetita... eu zic da fetita si tot insista pepsubiectul cu fetita, ca in cele din urma sa-mi spuna:Acasa a aveti o fetita ...eu zic da si acasa si in burta.Doctorul se uita mirat la mine si-mi zice"Cum sa aveti fetita? E baiat...Cine v-a spus ca e fetita...ca eu nu cred ca v-am spus asa ceva...(dr la care am facut morfofetala imi spusese ca e fetita).M-a bulversat complet.L-am intrebat daca glumeste cu mine si zice" nu doamna uitati,testiculele, uitati penisul" Il prinsese intr-o pozitie super cu funduletul in sus si cu bijuteriile la vedere."E 100% baietel pun pariu cu oricine, pe orice suma vreti dumneavoastra, nu e nici un dubiu".Va dati seama ca am plecat nauca de acolo, sunt foarte incantata ca e baietel, doar ca eu am un dulapior de hainute roz. Bine macar ca n-am apucat sa cumpar cercei si n-am aflat ca e baietel pe masa de operatie ca as fi lesinat acolo.
Acum ne gandim la nume de baietel, ne-am gandit la Vlad Petru.
Hai pup.
Fug la Bia, ca ma striga.
Revin.
Bob_Pixel spune:
Vaiiiiiiiiii, veroboroda !!!! Asta da intorsatura !!!!
Important e ca bebe e sanatos, o sa-i dati body, caciulite, sosetele etc. roz, dar rochitele si fustitele nu
Nu te supara pe mine ca rad, mi se pare amuzant (poate si pentru ca nu trec eu prin socul asta). Slava Domnului ca nu e ceva in neregula si e "doar" o schimbare de sex.
Bebe dragonel Andrei sau dragonita Iris la bord !
Olivette spune:
Salutare fete dragi,
Multumesc de cafeluta (cu toate ca nu beau). Eu mi-am incalzit o cana de laptic si am mancat o budinca cu macaroane si branza. Mi se facuse o pofta de cateva zile....si nu mai facusem de ani de zile. S-a vazut ca mi-am iesit din mana! A iesit dulce ca la balamuc! Am pus prea mult zahar, de cred ca o sa dau in diabet de la ea! Dar asta e, o mananc asa! De fapt reteta eu cred ca mi-am adus-o bine aminte cu o cana de zahar, dar cred ca au facut astia pachetele de macaroane mai mici. Ca le-am pus la fiert si mi se pareau foarte putine
Haide Lalu!!!
Saptamana asta soseste primul bobocel!!!! Iupiiiiiiiii!
Ramona, problema cu "stropitul" o poti rezolva daca arunci mai multa hartie in wc
Vero, wow! Asta da surpriza! Imi inchipui ca te-a dat peste cap, dar vorba ta, bine ca ai aflat acum si nu pe masa Important e sa fie sanatos bebicul si in plus, acum vei avea pereche. Si eu la ultimul control am intrebat-o pe doctorita daca e tot fetita ( ca de la morfo nu mai discutasem despre asta) si i-am zis la fel, macar sa nu am un soc si sa stiu de acum daca o sa am un baietel imbracat numai in roz
Si ne-a confirmat ca e tot fetita. Si eu si sotul fetita am vrut, daca era pe alese. Apropo de asta, mi-am adus aminte de o intamplare amuzanta, ca tot povestea cineva ceva similar. Eram la tara, si stiti cum sunt babele de acolo. Si ma intreaba una la un moment dat: Si, stiti ce o sa fie? Eu, mandra: Da, fetita! Baba: Eeee, las' ca nu-i nimic!
Ne-a bufnit un ras si pe mine si pe sot!!!
Sa avem o saptamana minunata!
34+ Maya
stella87 spune:
Buna, burticute!
Azi m-am delectat doar cu laptic, pt ca ieri am cam tremurat de la degetul de cafea pe care l-am consumat. Deci no more coffee for me
Vero, sper sa nu te supar prea tare, e foooarte hazlie patania ta, poate si modul in care ai povestit-o Asa e, se mai intampla ca fetitele sa se "transoforme" in baietei dupa cateva eco. Noua ni s-a zis foarte devreme ca e baiat, deci am exclus ca ar mai fi fetita. Din fericire a ramas asa. Dar stii ce conteaza? Sa fie sanatos! Este visul meu sa am si fetita si baiat Sper ca al doilea bebe, cand va fi sa fie, sa iasa fetita
Olivia, stiu si eu cum e cu babutele. Cand le zic ca e baiat, ma felicita "Bravooo, foarte bine!" de parca am castigat aurul la olimpiada :))) Si mama a fost amuzanta. Cand i-am zis ca e baiat a inceput sa planga, iar eu am intrebat-o cum ar fi reactionat daca era fata, iar ea, printre lacrimi, "as fi plans la fel, normal"
Bob, felicitari pt cumparaturi si pregatiri! Vezi cum o sa faci cand il aduci pe bebe, ca pisicul tau cred ca va fi putin gelos
fericita 35+ cu
PaulaFrida spune:
Veroasta da surprizabine ca e bine sanatos bebita
Si mie mi-a mai trecut prin cap,ca daca cumva ne zice ca e fetita,tot Roli o sa-i spunem?
Am vrut sa mai zic ceva,dar nicicum nu-mi amintesc
Paulafericita 33+ cu Roland
veroboroda spune:
Ma gandeam eu, ca o sa va amuzati ce patania mea. Fetelor, va multumesc penru felicitari.Adevarul e, ca sunt tare mandra ca voi avea pereche. imi placea si ideea de a avea doua fete, dar nici aceasta varianata nu-mi displace deloc, mai ales cand il vad pe tati ce tantos e....
Bob, asa m-am gandit si eu ,o sa-l imbrac si in hainute roz, mai ales in casa nu-l cauta nimeni. Vorba ta , mai nasol cu rochitele, ca avem niste rochite micute superbe si niste pantofiori de printesuca, dar asta e.
Fetelor ce putin mai e pana la marea intalnire. Cateva dintre voi chiar va apropiati de ultima suta de metri.
Lalu, parca tu vei fi prima care sparge gheata, nu? Nastere usoara iubita si bebita sanatos si papacios.
Saptamana asta o sa incep sa fac si eu cumparaturi, mai ales ca s-au schimbat datele problemei, trebuie sa cumpar cateva hainute de baitel si cosmetice /farmaceutice.
Merg sa pap ceva dulce, sa vad ce gasesc prin frigider.Azi aveam de gand sa fac o prajitura cu visine(am pus la congelator) si niste minieclere ,dar cred ca am sa o las pe maine.O sa ma relaxez si eu un pic, ca am facut curatenie de dimi si parca sunt istovita.
lulutza_1980 spune:
salut burtici !!!
Kytana nu te ascunde ca am nevoie sa te citesc !!!
sunt prima care spun ca daca exista ceva ce ne relaxeaza sau ne da stare de bine sa facem fara sa ne gandim de doua ori !
veroboroda ce tare !!! si cumnatei i s-a intamplat asa ; adica medicul i-a spus ca e baiat pana la nastere iar cand a nascut a fost fata !!! saraca prin ce a trecut ... toata lumea o feicitase ca va fi baiat si sotul se laudase ca are ficior ... i-a fost o rusine de nu voia sa vada fata in spital ... asta pana a venit sotul si i-a spus ca defapt el fetita voia , dar se adaptase cu ideea ca e baiat ... dar ca nici nu exista tata mai fericit si mai mandru !!! si s-a relaxat saracuta !!!
cred ca oricum esti fericita si implinita , asa ca nu-mi fac griji !!! mai ales ca mesajul tau are iz de glumita , tachinare , deci esti relaxata ...
PaulaFrida fain ca te descurci singurica !!!
35 + Teodora
Kytana spune:
Fusei la plimbare, ce frumos este afaraaa M-as tot plimba!
Ramona eu am luat de la Sensiblu vata la 250 gr si a fost 5.20 RON
Ahaaa, coriandru proaspat Pati! Da, clar nu imi place. Cum ii simteam mirosul ma faceam verde la fata. Prima data m-am infipt crezand ca sunt cartofi cu patrunjel. Sa imi fi vazut fata dupa
Siii.. de ce se vopsesc sprancenele Paula? Pentru a fi in ton cu parul? Sau...?
Hahaha Bobulet, ce pisoias gelos Cum mai esti? Cand te mai duci la control?
VeroboradaMa bucur ca esti bine si ambii tai frumosi sunt bine! Si eu am intrebat la ultima echo daca nu cumva s-a schimbat. Deci iti inteleg surpriza! Si hainutele chiar nu au nimic. Eu l-as imbraca pe pingul meu roz
Olivette eu tot vreau o bucata de budinca. Ma bucur ca galusca voastra roz e bine
Stella voi cum mai sunteti?
Fug sa termin de papat si parca as mai iesi nitel afara
32+ cu
-= Love life, live love =-
Blog de neuron insarcinat