Bobocei de sept-oct 2012 (24) - Hai Lalu!
Raspunsuri - Pagina 8
patricbebe spune:
Buna seara!! Ce de bunatati gatiti voi si ce frumos desenati!!! Eu o astept pe mama sa se desfsoare creativ pe peretii camerei pentru bebe, talentul meu la desen se rezuma la cateva bete, un gugloi pe post de cap si cam atat
Mi s-a facut pofta de visine, nu am mai mancat de 6 ani, aici nu gasesc sub nicio forma, nu gasesc leustean si nici marar( daca stie cineva cum se pot pune din seminte la plic pe balcon in ghiveci, metoda incercata sa dea de stire)Capatana de telina e la legume exotice, pastarnac fff rar si mai ales iarna si lista continua!!! Culmea la cat patrunjel manaca din cauza saaltei lor traditionala, taboleh, radacina de patrunjel nu e pe nicaieri si daca intreb de ea mi se spune frumos ca nu e comestibila!! Hahahah In schimb acum e plin de fructe de cactus, care dupa parerea mea sunt complet inutile, nu au gust, nici dulce , nici acru, nimic!!!
Legat de filmuletul cu baita pentru bebe, vreau si eu o baita asa!!! Arata asa de relaxati si de cumintei bebelusii si ce mana sigura dar tandra are persoana care face baita. LA inceput cred ca esti mai tremurat si timorat sa nu cumva sa se "rupa" bebe dar cu ceva practica merge asa o baita rafat.
Lalu te pup si imbratisez si sa mearga totul bine oricand vrea bebe sa apara!!
34w cu Ilaria Rita
carinablanca spune:
Ramona, bine ai revenit!
Mirabela, UAU ce super arata pictura. Dar ai ceva talen. EU voi lipi niste stikere!
kytana, eu zic ca atata timp cat nu ai contractii, sangerari si bebe misca totul e bine. Sa il urmaresti in continuare. SI eu am avut cazatura si acum si sarcina trecuta, m-am stresat dar totul de afost bine.
Lalu, interesanta reteta de visine. Nu te supara insa pe mine daca iti spun ca nu stiu daca e indicat pentru tine sa mananci din prajitura facuta cu visinele puse asa cu aspirina deoarece stiu ca asta nu e prea indicata in preajma nasterii (parca provoaca sangerari pra abundente, asta daca nu ma insel). Cauta un prospect de aspirina pe net. SI apoi si la copilasi nu poti sa le dai deoarece ei nu au voie aspirina pana la 12 ani asa ca va trebui sa cauti alta reteta in curand. Scuze daca te-am suparat.
Mami de fetita cu fundita Maria si 33 + cu http://lmtf.lilypie.com/LuMCp3.png
carinablanca spune:
Lalu, am cautat eu un prospect si am gasit clar ca nu e indicat in ultimele 2 saptamani de sarcina, asa ca mare atentie. Pupici
Mami de fetita cu fundita Maria si 33 + cu http://lmtf.lilypie.com/LuMCp3.png
lulutza_1980 spune:
buna noapte burticutze !!!
noi nu avem somn si cum deabia s-au terminat festivitatile de la jocurile olimpice si toata lumea doarme , am profitat sa citesc si sa ajung la zi cu vestile !!!
am sa raspund pe rand , intr-o fereastra separata ...
Kytana de unde ai mai scos-o si pe asta ? se poate sa nu ai aceleasi "descarcari" ca noi , alea mai slabe de inger , dar in nici un caz cu insemnatatea pe care o dai tu ... norocul tau ca esti f simpatica si nu te iau in serios , de nu , mancai bataita pana acum !!! si asta numai ca ai putut sa gandesti asa !!!
da m-am calmat , nu-i bai !!!
am vazut videoul indicat de tine ; prima impresie ( e prima data candam avut inima sa vad o baitza la nou-nascut ) : super frica !!! cum putea sa lase sa-i curga asa apa pe capusor , sa ii bage urechile in apa ? mi-am chemat sotul , sa urmarim impreuna ... el super fericit : uite , asa mi se pare normal !!! sincer , urmarindu-l a doua oara , nu mi s-a mai parut asa de speriat , contrar asteptarilor mele , chiar am luat-o ca pe o incurajare - copilul nu e chiar o chestiutza atat de fragila ce se poate rupe la prima atingere !!!
legat de papuci ; eu purtam marimea 36 ... acu 2 luni mi-am cumparat 37 cu posibilitatea de largire -daca e nevoie ... deja nu-mi mai intra piciorul nici in astia !!! si de doua sapt mi-am cumparat marimea 38 si imi vin perfect !!! sunt de guma si se largesc pe masura ce-i port ( de la caldura piciorului e efectul ) ... http ://www.sportmaniac.ro/attachments/papuci-crocs-pentru-femei-crocband-liliac-1-pSwQitSl.jpg ... super tari !!!
continui sa va citesc !!!
35 + Teodora
lulutza_1980 spune:
Mirabela ti-a iesit super desenul !!!
lalu85 am citit de consistenta de care scriai ... sa stii ca unul din semnele de nastere este deranjarea la burta ... cu cat te vei duce mai des, cu atat se apropie momentul ...
super reteta de viisine ...stiu ca aspirina face rau in sarcina , dar gatita , cred ca nu dauneaza cu nimic ... maine cred ca am sa fac ceva asemanator ...mi-ai dat idei ...
Kytana am citit de cazatura si m-au luat frisoanele ... dupa ce ti-am promis bataiza , cred ca pana la urma fac un pustiu de bine si-mi tin cuvantul ... ce cauti tu la plimbare , cand trebuia sa stai cumintzica sa te linistesti ( chiar daca ai dormit putin ) ...
bine ca esti bine si te simti ok cat sa iesi la plimbarica ... da tot dau de tine si te ... nu stiu inca , dar cand te vad am sa ma hotarasc !!!
35 + Teodora
PaulaFrida spune:
Neata fete dragi
Haideti la o buna cu laptic
La noi e tare bine,s-a racit destul de tare,am 22 de grade in casa,ma simt si eu mai vioaie,am reusit sa merg cu sotul ieri la plimbare in parc si nu am prea obosit
Azi noapte pe la 3 m-am trezit ca am visat urat si l-am trezit si pe sotior,prichindelul era si el treaz si ghiciti ce facea:sughita,dulceata mea mica
Mirabela foarte fain desenul
Noi probabil o sa lipim ceva pe un perete
lulutza si eu inainte purtam 37 la pantof,acum cred ca am ajuns la 39,ca am o pereche de flips-flops nr 38 si nu-mi mai sunt buni,deocamdata ies afara cu slapi din aia Shanlian,daca stii de care zic,au arici,sunt reglabili,deci comozi,asta conteaza cel mai mult
o sa-mi iau ceva mai frumos sapt asta
O sa-mi iau si eu Garmastan
Ma pun sa-mi vopsesc sprancenele ca deja nu se mai poate
Sa avem o zii faina si usoara
-icei tuturor burticilor si bebicilor
Paulafericita 33+ cu Roland
Kytana spune:
Buna dimineataaa, haideti la un laptic cald cu ness
Lulutza, imi vine sa ma ascund de tine In apararea mea, am dormit vreo 2,5h. Statul in casa ma deprima si simteam nevoia sa merg, sa vad oameni, stiti voi cum e
Promit sa stau cuminte, intr-o zi, caci astazi vreau sa ma duc sa ma plimb iarasi macar pana la supermarket, sa profit de racoarea asta benefica!
Lalu, ce mai faci? Multumesc de reteta, foarte interesanta. Pacat ca nu am stiut-o cand erau visine pe piata. Sunt fructele mele preferate
Carina, asa este, m-am mai linistit, bebe a fost si cuminte si miscator, nu am avut nici dureri nici sangerari. Zilele astea parca am creierul intr-un borcan si in loc paie Nicio bluza nu a scapat nepatata si uit tot de la mana pana la gura.
Pati, ce am mai ras la faza cu patrunjelul! Tie iti place cuzbra? Nu mai stiu exact cum ii zicea, seamana tot cu patrunjelul dar avea un gust mai ciudat. De obicei il puneau la cartofii facuti la cuptor. Pentru mine era a big no-no!
Lalu, ce mai faci, cum mai esti?
Va pup si sa ne auzim de bine!
32+ cu
-= Love life, live love =-
Blog de neuron insarcinat
Kytana spune:
Paula, cum se vopsesc sprancenele? (eu sunt pe langa la capitolul cosmetica )
Hm, a aparut un www.evz.ro/detalii/stiri/Studiile-care-TE-LAS-MASC-Buturile-acidulate-NE-ATAC-fiecare-organ-al-corpului-996074.html" target="_blank">articolul in evz (eu citesc numai partea de sanatate, restul ma lasa rece) din care mi-a atras atentia urmatorul paragraf:
UTER
Studiile arat#259; c#259; b#259;uturile care con#539;in o cantitate mare de zah#259;r cresc riscul de a face preeclampsia, o afec#539;iune care apare la femeile īns#259;rcinate. Preeclamsia apare atunci cānd vasele de sānge din placent#259; nu se dezvolt#259; īndeajuns, ceea ce duce la reducerea cantit#259;#539;ii de oxigen #537;i nutrien#539;i transmise c#259;tre fetus. Īn Marea Britanie, peste 1000 de bebelu#537;i n#259;scu#537;i prematur mor din cauza acestei afec#539;iuni.
32+ cu
-= Love life, live love =-
Blog de neuron insarcinat
RamonaCopot spune:
Neatza buna,
cum am citit de visine si de iahnie de fasole am aparut si eu . Sunt preferatele mele. De vreo 2 sapt poftesc si eu la iahnie si nu m-am incumetat sa fac, ca nu am gasit boabe din alea mari cum imi plac mie, dar zilele aste cred ca nu ma mai uit la marime si fac cum o fi, ca pofta e mare.
Cu burtica deranjata sunt si eu de vreo 2 sapt, fara nici un motiv anume. Tin minte ca la prima sarcina am fost asa pe ultima suta de metri pe la 38+ parca, acum deja de la 34...
In leg cu garmastanul, am folosit dupa ce am nascut si parca a ajutat cat de cat, dar ma gandesc cu ce ajuta inainte de nastere? Ca pana nu pui bebe la san sa te molfaie si sa te umpla de saliva lui nu simti nici un disconfort. Sanii acum oricum sunt moi, pot fi dati cu altfel de creme, parca nu musai garmastan.Si imi aduc aminte ca avea efect numai daca o puneam cu putin timp inainte de alaptat si o lasam pe san, fara sa ma spal inainte. Degeaba ma dadeam eu toata noaptea cu ea si intre alaptari, ca daca nu puneam fix inainte, ma ustura si durea foarte tare sanul de ziceam ca am ace in mamelon. Plus ca nu as umbla acum la ei ,sa masez prea mult mamelonul, ca asta poate duce la contractii. Oricum e buna de avut in bagajul de spital.
Astazi vreau sa ma apuc si eu sa imi fac tampoanele alea din vata. Am gasit la o farmacie tifon la metru si sper sa ma descurc mai bine cu din ala, decat la rola. Am luat 2 metri, sa vad cate mi-or iesi din el.
Mai ziceau ceva fete pe aici, ca ele or sa puna vata peste tampon normal. Din cate stiu eu, e tare incomod in cazul unei epiziotomii, ca vata adera la atele de la cusatura si nu e prea bine. Macar pentru zilele de spitalizare sa aveti din alea cu tifon, daca nu mai bine lasati tamponul simplu, in caz ca va accepta medicul si asistenta. Oricum si alea trebuie schimbate foarte des, pentru a reduce riscul de infectii, ca nu prea trece aerul prin ele.
Am cautat si eu protectii din alea de WC, dar fara succes si cred ca o sa procedez ca si prima data. Iau 2-3 saci de gunoi din aia mari, si ii tai in 3-4 buc,pe latime, evident ca le tai si fundul. Si o bucata din aia o asez pe wc ca si cum as pune-o pe marginea la galeata de gunoi si am rezolvat problema( sper ca m-am explicat sa intelegeti, ca tare greu e cu neuronul de gravida). Insa pe mine ma mai deranjeaza ca la nr 2, cateodata ma stropesc cu apa din aia din wc si pe aia nu stiu cum o sa o rezolv, ca parca mi-as lua sticla de domestos cu mine, dar sa imi duc si perie de wc, parca e prea mult, mai ales ca nu o sa am o rezerva si timpul de mers la baie va fi f scurt, de frica ca l-am lasat pe bebe singur in salon.
Fetele care ati luat vata din aia portionata de la sensiblu, cat costa un pachet si cate grame are?
patricbebe spune:
Kytana, cuzbara ( scris asa pe romaneasca) e coriandrul proaspat care nici mie nu imi place , mi se pare ca miroase ca cauciuc ars. Fiecare cu nasul lui
34w cu Ilaria Rita